Ako pri chlastani vydrzat co najdlhsie
Ako pri chlastani vydrzat co najdlhsie
Ked je tu uz tema ako sa rychlo sundat tak ma napadlo ci Existzuje nejaka technika chlastania aby sa clovek hned nenajebal?? nieze by som s tym mal problem ale ked budem niekde na chate nechcem skoncit prvy
Treba to do seba hadzat rychlo, pomaly ... alebo je to jedno??
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
1. par hodin pred tym sa treba poriadne najest, najlepsi nieco mastne, alkohol sa daco robi s tukmi takze nema taky silny ucinok
2. nekombinovat medzi sebou rozne druhy(t.j. ak pijes fernet tak pi fernet, neze das do seba pivo, vino fernet a vodku) a brzdit(povolene je vsetko, cista voda, mineralka, rozky,pecivo...)
3. trening

2. nekombinovat medzi sebou rozne druhy(t.j. ak pijes fernet tak pi fernet, neze das do seba pivo, vino fernet a vodku) a brzdit(povolene je vsetko, cista voda, mineralka, rozky,pecivo...)
3. trening
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Presne ... este by som dodal ze mozes nieco zjest pocas pitia, tiez t pomoze , je dobre mat kvalitnu brzdu, najlepsie dzus a este nepit vela naraz. Ale najdolezitejsie je nemiesat lebo ak miesas tak po 1.Rychlo sa rozbijes po 2. budes tikovat a po 3. bude ta boliet hlava ... hmm mozes pit viacej druhov alkoholu ale musis mat medzi tym prestavku a musis sa medzi tym najest a tiez by si nemal byt "zaciatocnik"mirak2 napísal:1. par hodin pred tym sa treba poriadne najest, najlepsi nieco mastne, alkohol sa daco robi s tukmi takze nema taky silny ucinok
3. trening
mlieko obsahuje hodne tukov (teda ak nie je odtučnené) tak asi preto...smejo napísal:no jo, ako je vyssie pisane, tak pred tym si daj nieco mastne (slanina a podobne) ... mlieko ma tiez nejake ucinky, ale teraz si nie som isty, ci len take, ab si skor vytriezvel, alebo aj take, aby si sa neskor opil
s tým pomalo piť je to taká blbosť až až... keďže alkohol sa vstrebáva hlavne v ústach a smerom do žalúdka v malých množstvá spôsobíš presne opačný efekt...Šu-Do napísal:je to podla mna blbost nad dacim takymto rozmyslat...
ma napadlo ece ze mozes pit pomalicky... ako kavicku
ale niekto zase vydrzi dlhsie a niekto nie.. a pritom mozu mat rovnaky vek a rovnake skusenosti s pitim alkoholu...
taktiez to zavisi od tvojej hmotnosti
Alkohol je pre telo jed a to ako moc sa opijes zalezi od toho, ako dobre dokaze tvoja pecen vyprodukovat istu takzvanu protilatku, ktoru odburava alkohol v krvi. Zalezi pravdaze aj na vahe, fyzickom zdravi a treningu jedinca, ale takisto mozu byt dve rovnake osoby a mozu sa rozne rychlo opit, aj ked to budu praktikovat rovnakym tempom.
Ako najlepsi "trening" je pit denne trochu. Napriklad si dat kazdy den pohar vina. Nezdrave to nieje ak sa to drzi iba v tomto pomere. Treba o tom ale informovat svojho doktora. Totizto, ked clovek je na istej forme liecenia, nastane problem, ked osoba nemoze pit koli liekom, ale telo je zvyknute uz na pravidelny prijem onoho alkoholu.
No a tak a bla bla .. a tak ...
Ako najlepsi "trening" je pit denne trochu. Napriklad si dat kazdy den pohar vina. Nezdrave to nieje ak sa to drzi iba v tomto pomere. Treba o tom ale informovat svojho doktora. Totizto, ked clovek je na istej forme liecenia, nastane problem, ked osoba nemoze pit koli liekom, ale telo je zvyknute uz na pravidelny prijem onoho alkoholu.
No a tak a bla bla .. a tak ...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
tak to potom radsej nejaku madarsku/polsku cokoladu z lidlu, ta sice okolo cokolady ani nechodila, ale urcite bude obsahovat viac tukov ako kvalitna cokoladaFrikso napísal:Zober jednu velku milku na chatu akoze pre chut a laduj to popri tom, ako budete chlastat. Cokolada obsahuje mnozstvo tukov, ktore viazu alkohol
pina ... ved klud .. pijeme temer kazdy patek a este som nikdy nebol nadrbany ide o naladicku, kamaratov .. sice by to islo aj bez chlastu no je to akysi zvyk...pinacolada napísal:a co takto nehadzat do seba vobec ?
//edit:inac obdivujem tuto logiku...
to all: presne tieto postupy drzim ani som o tom nevedel
cest najvatsiemu bludu o tom ze treba pit pomaly klobuk dole