Je freeware verzia zaroven aj full verzia programu?
-
Milky
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Je freeware verzia zaroven aj full verzia programu?
Chcel by som vediet, ze ci pri stiahnuti programu z netu, ktory ma licenciu oznacenu ako freeware bude tento program obsahovat vsetky funkcie, ktore ma mat alebo budem o nieco ukrateny? Viem, ze existuju aj freeware verzie, ktorym su niektore niektore funkcie bloknute. Cize ak chcem pouzivat vsetky dostupne funkcie musim si zaplatit komercnu verziu. Ako zitim ci pri stiahnuti programu oznaceneho ako freeware som si zaroven stiahol aj jeho full verziu? Da sa to vobec nejako zistit?
-
audiotrack
VIP
-
uplink
VIP
Pekne napisanepato83 napísal:Na AVG je sotva niečo kvalitneNikdy viac. Ale k teme tak free verzia bude ochudobnená o dake funkcie, napr. skenovanie obsahu archivov apod. , ta full bude určite teda platená.
inac pred zadanim otazky nejakeho jednoslovneho terminu skuste pouzit wikipediu, ma toho v sebe vela, aj ked sa mozno nezda...Freeware je softvér, ktorý autor dáva k dispozícii na bezplatné používanie a šírenie, nedáva však k dispozícii zdrojový kód a neumožňuje tak jeho úpravu a vytváranie odvodených verzií.