Ako pri chlastani vydrzat co najdlhsie
podla mna to kolko vydrzi zalezi hlavne od organizmu ktory ma kazdy iny, proste staci zeby 3 ludia vypili po pol litra vodky a niektory by bol opity menej a niekto viac, a doporucujem pit skor na nie uplne lacno ale ani nie sa pred pitim totalne napraskat lebo vam rychlo pride zle a cely obed vyvratite dade pod kriky alebo do hajzlu, ucinok sa dalej prejavuje natom jak rychlo pijete ci exujete a pod alebo len tak vychutnavate duzky niekde v poniku...ale ak to prezeniete tak vam pomoze len cislo 112 a to uz je velke trable 
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hmm neviem nepi nalacno ani moc najedeny pribrzduj, neexuj velke mnozstva a casto (u mna plati) pi v malych davkach, casto, brzdi, zajedz si nieco nemysli na to ze chlastas bav sa a bude ti fajn
mne osobne pomahaju rozky ked chlastame brzdime tak pohoda ale ked k tomu sem tam zozerem normalny rozok (sam) tak sa "vydrz" u mna prudko zvysuje
na kazdeho plati nieco ide musis hladat co plati na teba ak to este nevies
mne osobne pomahaju rozky ked chlastame brzdime tak pohoda ale ked k tomu sem tam zozerem normalny rozok (sam) tak sa "vydrz" u mna prudko zvysuje
na kazdeho plati nieco ide musis hladat co plati na teba ak to este nevies
tiez mozem len suhlasit a co sa tyka toho mlieka tak kamarat vypije liter mlieka pred tym ked vie ze sa ide naj**at a neni az taky velmi naj**anysmejo napísal:no jo, ako je vyssie pisane, tak pred tym si daj nieco mastne (slanina a podobne) ... mlieko ma tiez nejake ucinky, ale teraz si nie som isty, ci len take, ab si skor vytriezvel, alebo aj take, aby si sa neskor opil
-
vendo
Guru
miesanie aspon u mna moc vliv nema na opilost (kym nemiesam pivo s borovickou vsak? ) skor ma potom boli zaludok/hlava na druhy denWendor napísal:tiez mozem len suhlasit a co sa tyka toho mlieka tak kamarat vypije liter mlieka pred tym ked vie ze sa ide naj**at a neni az taky velmi naj**any... no a k teme tak ak nepijes vela teda vobec tak rozhodne nemiesaj na zaciatok
-
pinacolada
Guru wannabe
sak jasne ja mam podobny nazor.dawo napísal:pina ... ved klud .. pijeme temer kazdy patek a este som nikdy nebol nadrbany ide o naladicku, kamaratov .. sice by to islo aj bez chlastu no je to akysi zvyk...
ibaze ja to vnimam tak ze pijem tak ako sa chcem citit nie?ked sa cchem zotat tak lejem co to da.ked chcem byt do nalady proste pijem menej.ked sa nechces zotat ako prvy tak si skontroluj davkovanie
Záleží od hmotnosti, pohlavia, nakoľko si najedený/nenajedený, nakoľko si unavený/vyspatý od toho ako je Tvoj organizmus navyknutý na alkohol.
A záleží aj od rýchlosti akou to piješ, samozrejme, že keď budeš všetko exovať, tak sa rýchlejšie zje...
A tiež od toho koľko a čím brzdíš.
A tiež od toho aké máš intervaly medzi drinkami.
Čo vidím aj na iných ľuďoch, najdôležitejší faktor je ten tréning, videl som aj malé tintítka ktoré zniesli veľa, a väčších nezvyknutých ktorí boli rýchlo zčapaní.
//btw. mať Vaše problémy
A záleží aj od rýchlosti akou to piješ, samozrejme, že keď budeš všetko exovať, tak sa rýchlejšie zje...
A tiež od toho koľko a čím brzdíš.
A tiež od toho aké máš intervaly medzi drinkami.
Čo vidím aj na iných ľuďoch, najdôležitejší faktor je ten tréning, videl som aj malé tintítka ktoré zniesli veľa, a väčších nezvyknutých ktorí boli rýchlo zčapaní.
//btw. mať Vaše problémy
-
vendo
Guru
-
Martin44
Professional
Zvycajne sa rozjebem z pol litrovky vodky...ale v lete ked je teplo a necel som to povedzme vychlastat v priebehu pol hodiny tak som do seba dostal aj 7dcl...ale je to svina ten alkac...lebo akonahle vypijem tu flasku tak uz sa mi snad pol roka nestalo ze by som nemal okno...Skratka si myslim ze jo! konecne si vsetko pamatam a na druhy den sa dozviem co za kokociny som zas robil:-D Ale trening ak sa to tak da nazvat robi vela...kedysi som sa pozastavoval ze to sa neda vypit a teraz no problemo...
-
agy
Medium Expert
:))
Ano jedine tuky.. cize teraz vazne: ak vypijes napr. olej alebo zjes nieco velmi mastne, spomali ti to vstrebavanie alkoholu. v praxy to znamena ze budes ozraty tak ... light, ale dlhsiemirak2 napísal:1. par hodin pred tym sa treba poriadne najest, najlepsi nieco mastne, alkohol sa daco robi s tukmi takze nema taky silny ucinok
2. nekombinovat medzi sebou rozne druhy(t.j. ak pijes fernet tak pi fernet, neze das do seba pivo, vino fernet a vodku) a brzdit(povolene je vsetko, cista voda, mineralka, rozky,pecivo...)
3. trening
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Sagittarius
Guru
A okrem iného hlavne aj cukry, ktoré môžu začať v žalúdku spolu s alkoholom kvasiť, čo potom nepomôže, ale uškodí...Frikso napísal:Zober jednu velku milku na chatu akoze pre chut a laduj to popri tom, ako budete chlastat. Cokolada obsahuje mnozstvo tukov, ktore viazu alkohol a nebudes vyzerat ako kreten, nez by si si mal zacat faklit z klobasy ci slaniny
no ked budes na chate, nesprav tu istu chybu ako naposledy ja, čiže to do seba naleješ všetko naraz, od*ebe ťa a na druhý deň ráno s príšerným drakom budeš počúvať, ako si v noci spal na zemi, ako si zrazu vyskočil na rovné nohy, odhodil stôl, vytrhol okno z pántov a hodil tyku z druhého poschodia...je síce pravda, že som kultúrnejší než tí barbari, čo to hodili priamo na podlahu, alebo do kúta, no aj tak ma mrzí, že si nič nepamätám...
ale to bola dáka divná chata, museli byť pokazené špekáčky alebo čo, to bolo niečo nereálne....
takže pomaly ďalej zájdeš. najlepšie spravíš, keď sa budete pomaly nalievať a udržiavať sa v non-stop nálade...
//inak ku MLIEKU-keď vám bude zle, dajte si pohár teplého moieka s cukrom. hotový zázrak. Doktor Sepiroth odporúča....
takže pomaly ďalej zájdeš. najlepšie spravíš, keď sa budete pomaly nalievať a udržiavať sa v non-stop nálade...
//inak ku MLIEKU-keď vám bude zle, dajte si pohár teplého moieka s cukrom. hotový zázrak. Doktor Sepiroth odporúča....
-
peterkozel
Medium Professional