Svinstvo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Svinstvo

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mam prehravac creative zen vision:M a predstavte si vie prehravat aj videa....ale o to tu neslo....vie ich totiz prehravat aj na televizii..prosterednictvom kablu .... jack 3.5 mm a vystup su tri cinche audio R,audio L,video
no a tu je zakl..problem kupil som ten kabel..a neide to.... pretoze udajne.....originalny kabel..ma v sebe cip..alebo poistku..alebo ja neviem...co a to sposobi to ze prehravac rozozna kabel( somarina jak traky) a pusti to na telke.......doteraz som tomu neako neveril...ale som sa sam presvedcil....+ som sa presvedcil ze nemam kombinovat s prehravacmi kreative ine znacky...napr....sluchatka sony + prehravac creative....je strasny zvuk....avsak po pripojeni creative sluchatiek....ide zasa vsetko krasne.....
ludia...stretli ste sa uz s niecom takym....?? nie je podla vas svinstvo...ze taka dobra firma ako creative toto robi??....ze musite mat vsetko originalne???
a este jednu vec som chcel..... ten prehravac ma 30 GB a nefunguje ako prenosny HDD ...mozete tam kopirovat iba veci ktore su prehravacom..podporovane...a ani vam ho nevezme ako dalsi disk....
:cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mam mp3 player Zen Nano a nic take ako zhorsena kvalita so sluchatkami od ineho vyrobcu nepozorujem. Skus pogooglit.
qwerty-xyz

t0m4s3 napísal:mam mp3 player Zen Nano a nic take ako zhorsena kvalita so sluchatkami od ineho vyrobcu nepozorujem. Skus pogooglit.
kurnik...tak to ako naschval sa len mne take stava :cry:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

no aj sony-cko to tak ma ze mu to nefunguje ako prenosny hdd...no a to dost vela firiem sa snazi zabezpecit aby si pouzival vyhradne ich prislusenstvo...bohuzial...konkurencny boj :x
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

jj a je to riadna ohvadina. Nabuduce si dvakrat rozmyslim, ci si od takej firmy nieco kupim.. Radsej inu znacku, ktora ma vacsiu kompatibilitu. A tam maju, sami sa pripravuju o potencialnych zakaznikov :woa:
igynko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igynko »

Je to uz sice poriadne stare, ale narazil som na tento thread pri hladanie riesenia mojho problemu (tiez mam tento prehravac). No na to zalozim iny topic :)
Creative je svina v tomto. Ale ten kabel nema ziadnu ochranu cipom ani nic podobne. Jediny rozdiel je v tom, ze Creative prehodil zapojenie kablov, takze sa to da vyriesit tak, ze rozrezes kabel a zapojich ich spravne.
Vycuc z jednej recenzie:
At the time of testing this, Creative did not have these cables in stock on their website nor did they sell them in stores. However I was able to test the video out by cutting up a standard camcorder cable and switching the connectors inside. The video out is just what you see on the LCD screen outputted to 640 x 480 on the TV screen and it looks great. It is just as smooth and clean as if you were watching it on the LCD screen.
Cela sa nachadza tu :

Kód: Vybrať všetko

http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/01/creative-zen-vision-m-review.php
Tu najdes rozobranu tu redukciu :

http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/04/inside-the-zen-vision-m-dongle.php
A tu je spravne zapojenie :

http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=pmc&message.id=9905
Snad Ti to aspon trochu aj po tak dlhom case pomoze....
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

trochu ma zaujalo to ze ine sluchatka ako creatiove su zle ... je to tak abo je to kktina...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

dawo napísal:trochu ma zaujalo to ze ine sluchatka ako creatiove su zle ... je to tak abo je to kktina...
nie len qwerty-xyz mu to robi to ze ked da do svojho mp3 prehravaca creativ sluchadka inej firmi ze sa mu zhorsi sluch v sluyhatkach ale ked tam da sluchatka z creatinu tak mu ide zase kvalitny zvuk
A co viem tak mne aj mojim kamaratom ked si vymenime sluchatka tak mame normal zvuk ako zo svojimi (mame kvalitne mp3 prehravace) :)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

No, ono záleží na impedančnej prispôsobivosti. Može sa vyskytnúť situácia, keď sa zamenia slúchadlá s inou impedanciou a to môže (a aj zvykne) spôsobiť zmenu zvuku. Plus je tu kvalita slúchadiel ako taká.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

to s tymi sluchatkami nieje problem prehravaca ale sluchatiek
niesu totiz sluchtaka ako sluchtaka
vcera som bol u kamosa a pocuval som jeho ZEN cez Philips sluchtka
no hruza, take chrastitka (ale vyzerali dobre)
potom som zapojil moje Sennheisery a bol to zvukovy orgazmus :) takze sluchatka si nekupujeme na krasu ale na kvalitny zvuk :)
qwerty-xyz

Stenky napísal:to s tymi sluchatkami nieje problem prehravaca ale sluchatiek
niesu totiz sluchtaka ako sluchtaka
vcera som bol u kamosa a pocuval som jeho ZEN cez Philips sluchtka
no hruza, take chrastitka (ale vyzerali dobre)
potom som zapojil moje Sennheisery a bol to zvukovy orgazmus :) takze sluchatka si nekupujeme na krasu ale na kvalitny zvuk :)
No asi tak,inac uz mi doslo prislusenstvo k tomu prehravacu a ten chalan vyssie povedal dobre kabel asi nema cip ale kabel ma divne pokruteny akoby cast kabla isla naspät a cele je to uzavrele v takom bielom valci. :cry:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Zhorsena kvalita zvuku?Ani náhodou.Veď zvukový výstup prepúšťa stále rovnaký signál ;)
Napísať odpoveď