Tak vcera som nainstaloval VISTU ale mam problem s driverom na grafiku MSI GeForce FX5700 LE (TX) 256MB DDR (AGP8) ... stiahol som viac driverov s nvidia.com aj pre vistu ale vzdy mi to vyhodi toto:
... a teraz sa mi ned aprestavit rozlisenie monitora na 1440x900 na ktore je prisposobeny .. ide len 1280x800 (widescreen) a potom uz len 1960x1080 ... neviete co s tym ? nieje to len daka chyba visty ? vyriesi sa to ? ... za vsetky rady vopred dakujem
vies ty co tu vravis ? ako mne vista na fx5600 tiez isla a ako tak pozeram nieje podporovana v tych ovladacoch co sem davas vista podporuje vsetko co ma pixel shader vratane chipov ako je ati 9200 a geforce fx a neviem kde ma kolega problem ale bude to niekde s ovladacmi ale je iste ze fx rada je podporovana mne na nej ide aj aero je mozne ze le verzie neisu ale fx urcite je tot len dotazik
INDIGOcorp. napísal:vies ty co tu vravis ? ako mne vista na fx5600 tiez isla a ako tak pozeram nieje podporovana v tych ovladacoch co sem davas vista podporuje vsetko co ma pixel shader vratane chipov ako je ati 9200 a geforce fx a neviem kde ma kolega problem ale bude to niekde s ovladacmi ale je iste ze fx rada je podporovana mne na nej ide aj aero je mozne ze le verzie neisu ale fx urcite je tot len dotazik
vsak mne ta VISTA isla len ked som dal instalovat driver tak mi to nmapisalo co je v prvom prispevku .... ja by som sa nato aj vykasalal len sa mi nedalo nastavit rozlisenie monitora na 1440 x 900 abo jak to mam a tak nebolo velmi kvalitne zobrazenie
INDIGOcorp. napísal:vies ty co tu vravis ? ako mne vista na fx5600 tiez isla a ako tak pozeram nieje podporovana v tych ovladacoch co sem davas vista podporuje vsetko co ma pixel shader vratane chipov ako je ati 9200 a geforce fx a neviem kde ma kolega problem ale bude to niekde s ovladacmi ale je iste ze fx rada je podporovana mne na nej ide aj aero je mozne ze le verzie neisu ale fx urcite je tot len dotazik
Ja viem co vravim, ja uvadzam fakty dane priamo vyrobcom.
bizzy napísal:Podla mna sa neoplati davat Vishit kym nemas : (+ este neni az tak vychytany)
Dual Core, 1024 a FX7+ a RX800+
moj nazor ... a to som ho instaloval na mnoho PC.
Linux roX
no ja som si ho napr nainstaloval na Notebook HP nx6110 Celoeron 1,3GHz, 512RAM, Grafika nejaka 128MB a zatial s nim ziadne problemy a zda sa mi ze sa zapina rychlejsie nez XP
naco si daval Vistu? a ked uz Vistu, tak si aspon zistim, ze ci mi to pojde podla nejakych tych stranok a nebudem davat debiliny na pocitac, co aj tak nepojdu...
trosku sa tomu treba venovat...nainstalovat vie kazdy
GeeKoon napísal:naco si daval Vistu? a ked uz Vistu, tak si aspon zistim, ze ci mi to pojde podla nejakych tych stranok a nebudem davat debiliny na pocitac, co aj tak nepojdu...
trosku sa tomu treba venovat...nainstalovat vie kazdy
EQ
booooze zase nieto mudry .... ja som ratal ze mi pojde vsetko ked som to predtym zozchodil na ovela slabsom notebooku