ja na pivko nedam dopustit, tvrde moc nemusim, iba na akciach, no pivko je u mna ako chlieb kazdodenny... Vascinov je to Bazant ale moze byt aj Starobrno, Bazant... a ked si chcem spravit radost, tak si kupim heineken
Asi Staropramen, ale pijaval som nejaku dobu v jednom podniku pivo, ktoré malo 16%, tuším sa to volalo Granát, mno ale to mi chutilo najviac, stačilo málo a bol som z toho unavený. Inak tušim to nieco ma zo Staropramenom
inac kus nechapem tu anketu... napriklad ze je tam Kozel aj saris... a pritom saris vari na slovensku v licencii kozla... byvam dlhodobo v cechach a viem, ze medzi ceskym a slovenskym kozlom je OBROVSKY rozdiel... takze slovensky kozel je pre mna proste saris... dalej tam chyba moznost ze dotycny proste hlasuje za pivo, ktore v moznostiach nieje (tak napriklad velveta...)
tak, aby som predisiel kupovaniu ceskych piv vyrobenych vo Velkom Sarisi, pijem Zlaty Bazant.. Celky rad si dam aj Carlsberga a ak viem, ze je origo ceske-kupim si Gambaca
Maki napísal:jaj granat - to je uzasne pivo a ano je to staropramen.. ked som bol v lete v cesku tak to bolo kazdodenne vychutnavanie
na granatik som zabudol , u nas v MT ho predavaju myslim, ze iba v jednom bare a iba do 4dcl pohara , .... a ten je hned pri mojej skole
BTW: perfektne pivecko...
a kde je pivo Pivo?
btw strasne som si zvykol na saris cize to preferujem. lae sem tam aj bazant . ten je sladsi ako saris. myslim ze bazant kinematograf. vtedy sa toho vela popije
a zase nemam rad pivo topvar.
a heineken? no u nas sa necapuje a zase davat nekrestanske peniaze za nho sa mi nechce.
btw kelt je strasne brutalne pivo. ach paradicka...