Komunálne voľby 2006

Diskusie na politické témy...
squanto
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa squanto »

Vcera som mal po dlhom case dobru naladu z politickych dovodov
Konecne mam pocit, ze v MT sa pohneme dopredu, normalne aj na markize nasmu mini-mestecku venovali 30 sekund na konci prispevku o prekvapeniach volieb, este ked pri pocasi zmazu Ruzomberok a pripisu Martin tak si otvorim sampus :lol:

Tusil som, ze zamiesa karty uz ked mu bernat odpilil reklamu pre divadlom
hrnciar.sk a jeho odpovede na otazky, normalne ho zerem.
ShanDo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ShanDo »

jackb napísal:ale BB nesklamala: komunisticka diera sa nezaprie... dobre ze odtial v juni odchadzam...
pravda ale co uz narobime, ak sem cez saktora pridu peniaze tak urobim atomovu fuziu doma v teplej vode.
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

ja som bol volit.volil som primatora aj poslancov.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Volit som bol, ale z vysledkov som v celku sklamany :( co co uz budeme to tu v PD musiet zas 4 roky vydrzat s panom Bodnarom
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

slota ma teda fakt pobavil a potesil...
16 rokov tam sedel, myslel si, ze to bude do smrti ako papez..:)
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

miki24686 napísal:njn, prestanu sa stavat sochy a podobne kravoviny(aj tak neviem kam by ich daval :) )
Hlavne ze madari si mozu stavat sochy vrahov slovenskeho naroda na nasom uzemi, ale my si nemozeme postavit aspon v jednom meste, lebo su to "kravoviny". Podla mna si treba aspon trochu ucitit pamiatku nasich najvyznamnesich historickych predstavitelov slovenskeho naroda, keby nie ich tak tak by si oral na poli a odovzdaval vsetko madarom a musel by si sa "modlit otcenas po madarsky"( :) ).
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

m3thod-man napísal:ty voe...reagujes vobec na moj prispevok??ja pisem co sa stalo a nie co kto povedal.Co sa tyka amfika uz len ten pochybny predaj. Mesto predavalo pozemky bez akychkolvek pisomnych podkladov. Nevedelo sa ani co tam bude postavene. Pozemky boli predane firme, v ktorej dozornej rade figuruje slotov kumpan z SNS. Cize on este hlasoval v mestkom zastupitelstve aby sa pozemky predali jemu. Cena bola 500 SK na meter stvorcovy!!! A to je jedna z mnohych kauz. Sak to je chore. A potom napise neako tomo.za ze jemu sa to paci ze to je fajn. Tak ked sa ti to paci, mozes posielat Slotovy na ucet mesacne prachy nadalej.
no skus si ho precitat este raz ak si nieco nepochopil... a ak si si nevsimol citujem ta tam takze asi reagujem na teba...

inac laskavo tu netrep hovadiny a nevymyslaj si ok? nikde som nepovedal ze sa mi paci akym sposobom boli predane tieto(a nielen tieto pozemky)... len hovorim ze miesto tej ruiny co tam bola tam ma stat nova budova co mne vyhovuje... a keby ich mesto dalo nejakemu investorovi hned aj zadarmo nech tam miesto tej haraburdy nieco postavi bolo by to stale lepsie ako ked tam rastla burina a nebolo z toho nic... a nabuduce si pls odpusti podobne infantilne narazky ako ta posledna veta a snaz sa hovorit k veci... a ak nemas nic rozumne a k veci tak bud ticho :P
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Klud, chlapci. Tema je vo vseobecnosti "Komunalne volby". Rozoberate tu veci, o ktorych nema vacsina prispievatelov fora ani sajn. ... ;)
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

dufam ze ste boli vsetci volit ..samozrejme ti kt. ste na to opravneny...a sakra v nasom meste sa zvolila ta ista, a pri tom kazdy na nu nadava...boze moj precoo..chyblo len 500 hlasov a bolo by inak a teraz zas 4 roky necinnosti a zadlzovania a robenia mestu zle meno
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

no ja som proste spokojny s vysledkom volieb v ZA. Zilincania ukazali ze uz maju dost slotu...
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

tomPD napísal:Volit som bol, ale z vysledkov som v celku sklamany :( co co uz budeme to tu v PD musiet zas 4 roky vydrzat s panom Bodnarom
co mas proti Bodnarovi? Bol primatorom 4 roky a boli to dobre roky nikdy sa neudialo v PD tolko ako zanho...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Nebol som ...ale volil by som Pezinok - Oliver Solga
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ja som nebol kedze este nemozem... keby som mohol tak by som najskor asi volil Chladneho, ale nanestastie to vyhral Saktor :( no uvidime co sa bude diat z nasim mestom ktore malo posledne roky 'stastie' na primatora co nic nerobil (nic neskazil)... no ak to s nami dopadne ako s KOZ kde sefoval Saktor :? ...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

..njn, Saktor viedol KOZu v duchu dotiahnuť to niekde vyššie.. verejnou podporou KOZy SMERu pred voľbami si zabezpečil teplé miestečko na radnici. Nám ostatným na Slovensku neostáva nič, len dúfať, aby sa neprerudolfovalschusteroval až do prezidentského paláca. :cry:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Napísať odpoveď