Čím väčšie H, tým drahšie tričko. Mne sa to čierne pozdáva, len by som to spravil trocha inak (keby som vedel ). Kuknite terajšie logo na fóre. Presne také isté, akurát, že bez snehu a namiesto winter by bolo napísané fórum.
dawo napísal:tak ... ani nie ze mensie ale dominantne musi byt to hojko.com a ni "h"
presne, miesto toho "h" by sa tam aj mne hodilo viac zjednodusene logo (cca 25 cm na sirku a 7 cm na vysku), spredu ani neviem co by tam paslo, mozno aj to hojko.com, ale ked to bude vzadu zvacsene, tak davat to aj dopredu by asi bola blbost ...
snad nevadi ze robim grafiku....inak s tou cenou by to ani nebolo hrozne, moj znamy robi v takej firme a tam by sa to dalo aj lacnejsie, zo vsetkymi nakladmi by vysiel jeden kus tak na na 300sk, a nielen jedna ci dve velkosti ako sa pisalo ale aj vsetky S,M,L, XL, XXL....pokial je z vedenia fora zaujem rad sa toho uchopim
hm snaha sa ceni .. pre xchat robime tricka s dvojfarebnou potlacou, kde je predajna cena 200skk (samo bez nejakeho zisku, robime to pre uzivatelov a nie pre seba) .. to je cena vratane kvalitneho tricka. Vacsi problem nastava ak potrebujes tlacit farebnu potlac na inu farbu ako bielu, kedze farba tricka ti deformuje farbu potlace, a teda musis naprv naniest biely podklad a az potom podlac samotnu.. a to tricko zase o nieco predrazi
.. no a k samotnej realizacii.. kedze uz viem jak su ludia rozmaznani, tak sa im bude lenit dat tolko penazi za tricko, kde budu na nom mat jednoduchy napis ako na reklamnom tricku ktore dostanu bohvieodkial zadara. Chce to napad
7iro napísal:Robia tam vselijake druhy potlace, na presne ceny sa musim opytat, ale vyhoda je ze by sa to dalo urobit aj s vlastnym nickom, napr. na rukave
pocuj moj vlastny nick ti tam spravia lenze kazde tricko bude stat panboh vie kolko ... toto co chceme nebudu nazehlovacky ale sietotlac a tam treba vyrobit sablonu a plati sa za sablonu a ked bude chciet 200ludi triko tak 200sablon sa nedoplatime ... radsej nevymyslaj ... snaha sa sice ceni ale zase to neprehanaj ...
7iro napísal:Robia tam vselijake druhy potlace, na presne ceny sa musim opytat, ale vyhoda je ze by sa to dalo urobit aj s vlastnym nickom, napr. na rukave
Za tu cenu, co by to stalo, by si mal celu kolekciu triciek LaCoste, Nike, Adidas .. a.i. Lepsie nez vlastny nick, nie?
Cena potlače vo veľkosti A4 je 90,-Sk - cena s DPH pri množstvách od 2 ks poskytujeme výrazné zľavy.
Na potlač sú najvhodnejšie biele tričká pretože farebná potlač je transparentná, avšak je možná potlač aj farebných až čiernych tričiek špeciálnou tenučkou fóliou v cene 185,- Sk/A4
takze ak aj zaratame cenu tricka 200Sk, tak stale je to dost prijemna cena oproti znackovym.
trebalo by sa ujednotit na firme a na dizajne a preto navrhujem aby to bolo ponekud decentnejsie, take velke h urcite nie, skor radsej nieco mensie na prave prso a na chrbat nevim co. berte to ako inspiraciu a nie kritiku
miki24686 napísal:ja som to len tak zbehol, ale mam pocit, ze to su nazehlovacky..
urcite je to potlac, neboj
7iro: to posledne vyzera dobre, ale cierne by som si nekupil, staci parkrat vyprat a uz to vyzera hnusne Taka zlta, svetlomodra alebo kremova su dobre farby, ktore aj nieco vydrzia(najtrvacnejsia je biela, ale na tu sa hodia skor velke loga)
uprimnaDUSA napísal:co tak napis
"I'm not looser I'm hojko user "
celkom dobre, ja by som to aj bral a mate pravdu, to cierne je fajn, len by to chcelo nejake doladenia, stylom "zaostrit" zadne logo. neviem, mozno sa mi to len zda byt take trocha "rozmazane"