podla toho akej co...
kamaratke som kupil na meniny retiazku. (za beznych okolnosti prehnany darcek pre kamaratku ale o tyzdnen sme isli spolu na stuzkovu takze aj preto. )
a podla toho ako velmi mas kamaratku rad...
Zaleží podľa toho, aký vzťah s danou kamarátkou mám. keď si spolu rozumieme dobre, sme dennodenne spolu v kontakte a tak, tak k tej gratulácií pridám aj nejakú tú čokoládu , ale keď som s ňou rozprávam iba raz za "uhorský" rok, tak to niekedy ani ta gratulácia nieje z mojej str.. človeku aby som poprial všetko naj., tak k nemu musím mať vytvorený aj určitý vzťah. takže asi toľko z mojej str.
Nj mam s nou velmi dobrý vstah ale nejsme spolu každý den skor raz za tižden tak neviem... Ja nejsom tip ani na gratulacie neviem čo mam povedat a pod...ale nejako potešit by som ju chcel...
ked "len" kamaratka tak podm pekne rucku,objimem a dost..... ked trsoku viac tak bud plysacik ,nejaky ten kvietok (najlacnejsie su zo susedovej zahradky ) alebo nejaku cokoladu, alebo nejaku inu drobnost
či kupujem kamarátkam darčeky???to záleží čisto nad okolností, či mi na tej kamarátke dosť záleží alebo nie, ak hej tak jej kúpim tu nejakú čokoládku a pogratulujem a dam jej aj pusku to je samozrejme. Ale ked len obyčajná kamaratka, tak jej niekedy ani nezagratulujem, lebo tam není spätná väzba, čiže myslím tým, že ani ona mne tiež nie.......
Ja kupujem len v tedy ked si to zaslúžia a znamenajú pre mna dosť čiže v mojom prípade je to cca 10 kamarátiek
Noooooooo k tejto teme mam aj ja otazku tak teda mam kamaratku ale zas niesme najlepsi kamarati na svete proste sa moc nevidame (neni kedy) ale mam ju celkom rad je to fajn baba ..........tak teda mal by som jej nieco kupit respektive mohol by som jej nieco kupit ??niejakeho maleho plysaka alebo take nieco ........... len nechcem aby si to niejak blbo vysvetlila ....... lebo ja ju celkom zeriem fajn baba to je len zas aby si nezacala mysliet ze nieco chcem abo tak ked jej nieco kupim ...........tak kupit alebo nie
??hmm
ja kamaratkam kupujem darceky relativne casto, ale to uz musia byt fakt kamaratky na urovni:)
Tiez som jednej na Vianoce kupil taky naramok a myslim si ze na tom nic nie je, pokial ma na to clovek peniaze a nechybaju mu inde.
slavo120 podla mna mozes, uplne v pohode. Ked z toho vynechas kvety( tie by som daval bud priatelke alebo mame ) tak by si nemal nic pokazit, napr. spominany plysak je v poriadku. Ja tiez obcas kupim daco kamartkam ked maju nejaky tne sviatok. Nejaka drobnost, ale ide o to, ze si na ne spomeniem.
No na meniny ani nie, ale napr toho roku na valentina som trom kamoskam kupil darceky na valentina. Ani neviem preco, ale proste som ich chcel obdarovat a pripadalo mi to normalne