Pripomienky ku KARME
aa zrazu sa dostavame k tomu,ze niektore boli zo srandy, potom povies ze vacsina bola zo srandy a nakoniec zistime,ze ta to proste bavi rozdavat k- a nedokazl by si bez toho zit... uz sa uvedom a prestan sa tu obhajovat pritom ti musi byt jasne ze dost ludom tu uz iba lezies na nervy a cele toto tvoje rozdavanie kariem je nehorazne sebecke - vid k+ a dost absurdne - vid k- ...
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
este raz ako hovorim to boli mozno tak maximalne 3 minuska len tak takze neviem preco si vlastne nervozny (taketo veci ta dokazu nastvat?dawo napísal:minuska zo srandy??? wtf?? co keby mala karma este nejaky cas na fore svoju vahu a nezvrhla sa na obycajny graficky indikator?? kua musim si dat nieco sladke bo vybuchnem
to vobec neni pravda boze stale tu pisem to iste co je vo veci a vy reagujete jak neviem no.. radsej sa nevyjadrujemMaki napísal:aa zrazu sa dostavame k tomu,ze niektore boli zo srandy, potom povies ze vacsina bola zo srandy a nakoniec zistime,ze ta to proste bavi rozdavat k- a nedokazl by si bez toho zit... uz sa uvedom a prestan sa tu obhajovat pritom ti musi byt jasne ze dost ludom tu uz iba lezies na nervy a cele toto tvoje rozdavanie kariem je nehorazne sebecke - vid k+ a dost absurdne - vid k- ...
nie to bola metafora ..okonenipica napísal:este raz ako hovorim to boli mozno tak maximalne 3 minuska len tak takze neviem preco si vlastne nervozny (taketo veci ta dokazu nastvat?) za vetsinu 400 rozdanich karm si stojim
K tým pravidlám, vulgárne výrazy, urážky...
Navyše ako sa vyjadrilo vedenie, nemôžeš rozdávať karmu len tak, alebo pre blbosti a ešte vo väčšom množstve, to už je jedno či +, alebo -.
Nechápem ako môže byť niekto tak zaťažený na karmu, ja by som ju zrušil a bol by "svatý pokoj" ako hovorí jedna babička.
Navyše ako sa vyjadrilo vedenie, nemôžeš rozdávať karmu len tak, alebo pre blbosti a ešte vo väčšom množstve, to už je jedno či +, alebo -.
Nechápem ako môže byť niekto tak zaťažený na karmu, ja by som ju zrušil a bol by "svatý pokoj" ako hovorí jedna babička.
-
mastermind
VIP
preberaju sa tu uz hovadiny. takze na par dni si dame pokoj.
//téma odomknutá aby sa mohli prijímať OPODSTATNENÉ PRIPOMIENKY A NÁVRHY ohľadom karmy. Nie iba diskutovať čo, ako, kto kde s kým a za koľko karmy urobil. Ak sa to zase bude uberať zlým smerom, budete musieť chladnúť dlhšie ako len jdene deň. audiotrack
//téma odomknutá aby sa mohli prijímať OPODSTATNENÉ PRIPOMIENKY A NÁVRHY ohľadom karmy. Nie iba diskutovať čo, ako, kto kde s kým a za koľko karmy urobil. Ak sa to zase bude uberať zlým smerom, budete musieť chladnúť dlhšie ako len jdene deň. audiotrack
jj.. aj ja by som bol viac za návrat numerickej... btw... keď idem hore cez menu na tabuľku karma a potom kliknem na "moja karma" tak mi vypíše tabuľku bez nejakej možnosti vrátiť sa späť (teda len ak kliknem na tlačítko späť v browsery alebo na nejaký príspevok za ktorý som dostal karmu)... to isté my spraví aj keď idem cez profil a kliknem na "hlasov:XX" s tým rozdielom, že mi to dá do nového okna... moja pripomienka je teda taká, či by si hojko nemohol nastaviť vyskakovanie nového okna aj v štatistika top100 ľudí s karmou alebo tam daj nejaký odkaz že späť na obsah...smejo napísal:karma je mensie zlo... no viac sa mi karma pacila ked bola numericka ako ked je graficka ...
-
audiotrack
VIP
viem... dá sa to aj ak držím stlačené CTRL a kliknem na to... a na stredné tlačítko mám nastavené rýchle menu, ktoré mi vyhovuje viac takže v FF mi to nefungujeŠu-Do napísal:to bax:
ak pouzivas FF tak klikni na stredne tlacitko na myske a otvori sa ti odkaz v novej karte... mozno to ide aj v inych prehliadacoch
ale myslím, že tak by to bolo pohodlnejšie...
PS: t0m4s3 ďakujem
-
audiotrack
VIP