Svetove diskoteky
Svetove diskoteky
Boli ste uz na nejakej svetovej Diskoteke ako napriklad PACHA,BCM of Planet Dance atd....napiste vase nazory
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Meccu, Lazne a Roxy beries ako svetove diskoteky?seth82 napísal:Mno bol som v Prahe v Mecce, Karlovych Lazniach, Roxy, co sa daju nazvat takymi diskotekami a bol som par krat v Leeds - mesto je povazovane za dvojku klubov a disko, hned po Londyne...
(hravaju tam znami DJi a DJky ale pocty ludi nesedia)
Tam by som radil skor nedavne Transmission a pripravovanu Sensation White. Skoda, ze neficim na trance, ale mojim snom(nieco ako pre arabov put do Mekky) je dostat sa na Sensation Black do Amsterdamu, snad to raz vyjde
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
Sensation black 2005R1k1nko napísal:dajte nejake info o tom ze ako to tam asi vyzera
Sensation black 2006
Sensation white 2006
Transmission 2006
a pre porovnanie Karlovy lazne - skvela hudba, ale je to o dost mensie...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
R1k1nko
Darca
ked nemas cierne tricko tam ta tam nepustia !! chapes ide o ten efekt co to tam spravi a to iste je aj na White ....l0f4s3 napísal:zda sa mi to alebo na tom sensation black maju vsetci rovnaku farbu oblecenia?
to co je naka sekta ****...?!
//správaj sa slušne![]()
...eritrocit
( kebyze mam wela lowov tak tam idem ... dobre sa sfetujem
Ked to je v Amsterdam Arene(Black 2005 a 2006) tak 40 000. Na Transmission bolo udajne okolo 10 000 a na Sensation white v Polsku 20 000.krupica_dnb napísal:boha, to koľko ľudí tam je!?
Farba oblecenia: na Sensation white/black je vstup povoleny iba v bielom/ciernom obleceni, vratane nohavic. Vysledny efekt je dokonaly
To mas pravdu, a myslis, ze Sensation nema dobru reputaciu, ked sa v priebehu februara vypredalo 70% listkov na 7.juna a pritom este ani neboli zname mena vystupujucich(tie zverejnili az 1.3.)?k6 napísal:Neviem, preco tu niekto zacal spajat pojem "svetova" diskoteka s poctami ludi. Bol som v clube SPACE na ibize, ktory sa rozhodne da povazovat za svetovy i napriek tomu, ze sa do neho nevlezu desattisice ludi... rozlisujte prosim vas reputiaciu klubu/diskoteky a kapacitu.
To iste plati aj o Transmission, ked sa listky v hojnom pocte vypredavaju uz davno pred akciou.
A co sa tyka Karlovych lazni, tak je to najvacsi klub v strednej europe, ale stale je to tak trochu pajzel aj ked sa tam obcas objavia znami ludia.
Prestizny je aj prazsky/brnensky Duplex, ten by sa mohol vymykat z toho "pravidla", ze vela ludi=velka reputacia, pretoze je to dost malicky klub, a aj tak patri do siete World's finest clubs
-
krupica_dnb
Medium Professional
neviem o čom točís ty, len som sa spýtal že koľko je tam ľudí..... Jasné že kvalita párty nemusí byť ekvivalentná s počtom ľudí...k6 napísal:GothaR: ale ved ja ti tie tvoje sensation a transmission neberiem... kludne si nad nimi mozes dalejale bolo by dobre keby si pochopil, to ci je klub svetovy alebo nie neudava, kolko ludi sa do neho zmesti. Navyse ak sa nemylim, sensation su narazove akcie a nie klub tak neviem ze o com tocis.