-->EMO<-- zdravie..

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

-->EMO<-- zdravie..

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

caftee

dnes jeden kamos sa ma pytal ci vidim vobec nieco a ja ze hej a na to povedal ze este chytim sedy zakal z toho a ze budem mat.. no ako neverim zeby som z toho nieco take mohol dostat ale aj tak sa pre istotu pytam ci tie vlasy mozu nejak poskodit OCI dakujem..
SRneC
Addict
Addict

Re: -->EMO<-- zdravie..

Príspevok od používateľa SRneC »

k-u-l-i napísal:caftee

dnes jeden kamos sa ma pytal ci vidim vobec nieco a ja ze hej a na to povedal ze este chytim sedy zakal z toho a ze budem mat.. no ako neverim zeby som z toho nieco take mohol dostat ale aj tak sa pre istotu pytam ci tie vlasy mozu nejak poskodit OCI dakujem..
lol za prve neviem co s tym ma emo akoby inym ludom do oci nesli vlasy ... oci ti to neposkodi jedine podrazdi, budes mat cervene ale sak hadz vlasmi nabok ako ja :P
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

budes skulit, tolko viem o tom ja
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

jamess napísal:budes skulit, tolko viem o tom ja
no to len ak by sa dival na vlasy ako hlavny objekt.. kazdy sa diva dalej ako na vlasy
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja som tiez uz pocul o tom, ze to zrak poskodit moze, kazdopadne by som sa tej ofine kvoli stylu vyhol; radsej si daj ocne tiene, to bude mensie zlo :D
tomask8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tomask8 »

:lol: ze emo :lol: fuuuj :)
tk a zrak ty poskodia kazde vlasy ktore su dlhe... respektive ktore ti idu do oci.,.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tomask8 napísal::lol: ze emo :lol: fuuuj :)
tk a zrak ty poskodia kazde vlasy ktore su dlhe... respektive ktore ti idu do oci.,.
to by asi vsetky zeny behali po svete slepe...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: -->EMO<-- zdravie..

Príspevok od používateľa aruN »

k-u-l-i napísal:caftee

nemyslim si ze to moze poskodit zrak,ja si taku ofinu nenechavam cize som s tym nejake problemy nemal,vsak ak sa ti nieco stane napis a budeme vediet :lol:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Zelovoc, hej ale ženy si ich nenechajú padať rovno do očí (resp. do oka).

Podľa mňa Ti to nemusí poškodiť oko, aj keď ho to určite dráždi ale môže Ti to pokaziť zrak.

Aj tak sa EMOvia páčia len sami sebe, lebo ako sledujem, všetci ostatní sa na tom udrbávajú.

Ako nič proti kuli, neviem teda prečo si EMO, alebo či si vlastne EMO, alebo máš len taký účes, ale mne sa práve táto vec nepáči na tom najviac, že si niekto zafarbí vlasy na úplne čierno a nechá si len taký pás rovno cez jedno oko. :roll:
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

no je to o tom ako sa to komu paci :wink: no u nas teraz taka mania ze baby sa po nich idu zblaznit,aj ked vacsina co poznam na tom nic nevidi :?
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

ETieNne napísal:
Ako nič proti kuli, neviem teda prečo si EMO, alebo či si vlastne EMO, alebo máš len taký účes, ale mne sa práve táto vec nepáči na tom najviac, že si niekto zafarbí vlasy na úplne čierno a nechá si len taký pás rovno cez jedno oko. :roll:
niesom EMO mam len taky uces, cierne vlasy mam uz dlhsie to som mal este normal uces ale ako som videl ten EMO uces dost sa mi to zapacilo takze nechavam rast a rast..

a k tomu mne to uz nepada do oci, uz su dlhsie takze spoko len cez oci mi idu, akurat vidim cez nich rozmazane ale to sa daa zvladnut len aby to casom nestalo ze uz budem vzdy vidiet rozmazane toho sa hlavne bojim snad nie... ;)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Tak najprv moje klasicke poznamky k teme...Ked zakladas temu snaz sa co najvystiznejsie zachytit jej podstatu v nazve resp opisat ten tvoj dany "problem" zrozumitelnejsie, resp. by bolo vhodne pouzit podmet a prisudok v jednej vete...

A teraz k teme: no tak neviem nad cim dnes rozmyslate ale tak snad uz v skolke deti ucia ze si nemate nic pchat do oci lebo je to jeden z najcitlivejsich organov...a to iste asi bude platit o vlasoch...neviem co z toho mozes dostat ale sedy zakal nie...no ale urcite sam vies ze ked ti daco padne do oka tak to oko drazdi a asi to je znamenie zo to do toho oka nepatri...neber si priklad s Ace Ventura ked si prstom tlacil do oka... :roll:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Martin44 napísal:Tak najprv moje klasicke poznamky k teme...Ked zakladas temu snaz sa co najvystiznejsie zachytit jej podstatu v nazve resp opisat ten tvoj dany "problem" zrozumitelnejsie, resp. by bolo vhodne pouzit podmet a prisudok v jednej vete...

A teraz k teme: no tak neviem nad cim dnes rozmyslate ale tak snad uz v skolke deti ucia ze si nemate nic pchat do oci lebo je to jeden z najcitlivejsich organov...a to iste asi bude platit o vlasoch...neviem co z toho mozes dostat ale sedy zakal nie...no ale urcite sam vies ze ked ti daco padne do oka tak to oko drazdi a asi to je znamenie zo to do toho oka nepatri...neber si priklad s Ace Ventura ked si prstom tlacil do oka... :roll:
Ale myslim ze tie vlasy sa mu priamo oci nedotykaju, ale len mu zasahuju do velkej casti zorneho pola, co sposobuje to ze ma pred objektom na ktory ma zaostrene akusi clonu a jeho oci musia pracovat silnejsie ... moze to poskodit zrak ale nemusi, aspon co som cital , zavisi to dost od genetiky , ale naco riskovat ?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Cisty Tokio Hotel :D ... ale jak niektory hovoria nebudes skulit kym nebudes cumet na tie vlasy ... a ked ti budu padat do oci tak ich budes mat jedine podrazdene ...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Hej, ale šak sám píše, že cez to vidí rozmazane, tak skús si sám kuli odpovedať na Tvoj problém.

Myslíš si, že ako dlho sa to neprejaví, keď to budeš mať pred očami, alebo že to nebude mať žiadne následky??? :?:

Tak ako chceš, veď empirický výskum Ťa presvedčí :P
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No ja by som sa spytal inac.

Neskodi to vlasom, ked ich mas vo vyhlade a pozeras sa na ne / cez ne tak casto ? Som pocul ze ti zacne potom cela ta ofina vypadavat, lebo filtruju prijimane svetelne spektrum, ktore vidis. Takisto je dobre sa s takouto ofinou pohybovat v tmavsich priestoroch, aby ti ich aj moc pred tymi ocami neosvetlovalo a nevybledli ti. Moze ti potom zosediviet ofinka.
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

Samozrejme že môžu poškodiť a presne šedi zákal a iné napríklad môžeš dostať odper.., no neviem jak sa to vola to z toho že ti vlasy padajú pred oči a tím sa zrak znehodnotí až sa úplné zničí môžeš časom aj oslepnúť ale o tom som ešte nepočul žeby dakto oslepol z toho že je EMO. Musím dakde nájsť ten článok čo som čítal o tom dám tu url potom!!!
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Bobrik napísal:Samozrejme že môžu poškodiť a presne šedi zákal a iné napríklad môžeš dostať odper.., no neviem jak sa to vola to z toho že ti vlasy padajú pred oči a tím sa zrak znehodnotí až sa úplné zničí môžeš časom aj oslepnúť ale o tom som ešte nepočul žeby dakto oslepol z toho že je EMO. Musím dakde nájsť ten článok čo som čítal o tom dám tu url potom!!!
My tu za chvilu oslepneme z tej tvojej gramatiky. Vsimol si si, ze pridavne mena v jednotnom cisle pises zasadne s i na konci? :wink: okrem iheho?
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

pryja napísal:My tu za chvilu oslepneme z tej tvojej gramatiky. Vsimol si si, ze pridavne mena v jednotnom cisle pises zasadne s i na konci? :wink: okrem iheho?
Hej všimol
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Bobrik napísal:Hej všimol
A datum prispevku na ktory si reagoval tiez?
Napísať odpoveď