AkoOdstranimLogoOperatora(T-mobile)ZdisplayaNokie6230i?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

AkoOdstranimLogoOperatora(T-mobile)ZdisplayaNokie6230i?

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nechcem ho nahradit, ale odstranit aby tam nic nebolo lebo mi zavadzia ked chcem dat foto ako tapetu, T-mobile je cez oci. Ale vravte co mateskusenosti hlavne s N6230i bo tam je to s logom operatora trochu divoke.

za rady dakujem
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Prešiel som viacej diskusných fór a nikde nepísali, že by nefungoval klasický postup: nastavenie nejakého priehľadného GIF ako loga operátora (vlastne všade tento postup odporúčali, a fungoval). Priehľadné GIF si môžeš stiahnuť napr. TU (cez WAP)
mi-chau
Darca
Darca

chrono napísal:Prešiel som viacej diskusných fór a nikde nepísali, že by nefungoval klasický postup:
no neviem v nastaveniach fonu mam volbu logo operatora nepristupnu (ako tlacidlo button na kt. nemozes kliknut)
chrono napísal:klasický postup: nastavenie nejakého priehľadného GIF ako loga operátora (vlastne všade tento postup odporúčali, a fungoval).
asi sa pytam ako blazon ale ako?
chrono napísal:Priehľadné GIF si môžeš stiahnuť napr. TU (cez WAP)
"nepodporovany typ suboru"
ja fakt neviem :(
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

newite ci sa to da na SE K510i??
majo0908
Amateur
Amateur

Re: AkoOdstranimLogoOperatora(T-mobile)ZdisplayaNokie6230i?

Príspevok od používateľa majo0908 »

uprimnaDUSA napísal:Nechcem ho nahradit, ale odstranit aby tam nic nebolo lebo mi zavadzia ked chcem dat foto ako tapetu, T-mobile je cez oci. Ale vravte co mateskusenosti hlavne s N6230i bo tam je to s logom operatora trochu divoke.

za rady dakujem
no tak viem ako to odstranit aj z t mobile aj z orange na vsetkych nokiach!!! ak mas T MOBILE napis v sms....LO PRIESV a posli na 123 (cena ako za norm sms) ak mas ORANGE tak napis LO PRIESV cislo tvoje orange a posli na 123 (cena ako norm sms) 100% funkce daval som si posielat min tyzd. a prislo to tak za 5 6 min...cavte

a zabudol som dodat !!!!!sorry....ze treba posielat tie spravy iba z T MOBILE!!!!!!!! to som zabudol :D
majo0908
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa majo0908 »

a mam nokiu 6230i
mi-chau
Darca
Darca

DAKUJEEEEEEEM majovi
:lock:
mi-chau
Darca
Darca

Sheep napísal:preboha sak si hladajte!!!kukajte kolko do oci bijucich tem o mazani loga siete :!:
uprimnaDUSA napísal:...Ale vravte co mateskusenosti hlavne s N6230i bo tam je to s logom operatora trochu divoke...
mozno preto som zakladal novy topic, nenasiel som to vo funkciach nokie
Napísať odpoveď