Dva routre na jednej sieti - konfiguracia, smerovanie portov

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

ked ho vypnes na tom prvom adsl routeri a to druhe mas zapojene tak ako si to mal doteraz... tak nemusis na tom "apcku" nic nastavovat lebo sa sprava ako klasik bez routru takze aj bez firewallu
(firewall je filter medzi LAN a WAN castami a kedze ty tu WAN cast nepouzivas tak nepouzivas ani ten firewall medzi mimi)
omiss
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa omiss »

dnes som zistil celkom zaujimavu vec. ked opat spadp; net na NTB tak som nepokracoval standartnym overenym postupom ze zakazem na nom siet a povolim. ale skusil som resetnut ten adsl router a napodiv sa to pripojilo. takze pravdepodobne bude chybny ten. skusim zapozicat nejaky iny dsl router a uvidime ci bude problem este pokracovat.
omiss
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa omiss »

zial nebolo to dsl routrom bud to bude tym dlinkom alebo nejakou konfiguraciou. teraz ked su routre spojene cez Wan port na dlinku tak NTB ktory je spojeny cez wifi ide v poriadku. ale desktop ktory je spojeny priamo kablom robi blbosti pada net dokonca ked kopirujem subory z ntb hodi to chybu ktoru prikladam v obrazku. vypada to tak ako keby to prestalo kominikovat s routom. ledka ktora indikuje lan prenos prestane blikat a objavi sa spominana chyba. ma niekto napad ako riesit moj problem?
Prílohy
chybove hlasenie pri kopirovani suborov.
chybove hlasenie pri kopirovani suborov.
Napísať odpoveď