Kamošovy som dneska požičal DvD s tým imagom ,že či mu to pojde no a ty vole všetko mu ide ja som kukal a ja ked dám instal tak ten error nechápem !!!!!!
AA+HDR je zalezitost grafiky. Ja napriklad zo 7900 mozem zapnut HDR ale nemozem ho zapnut spolocne z AA (gk to jednoducho nevie). NV to podporuju tusim az od g80.
ked mam Ati Radeon 9100 je to zle?
moze byt ze koli tomu mi nejde hra?
lebo mam daemon 4.06 vsetko jak ma byt zapnem YASU vypnem net, a nic ,uz aj ide obrazovka cierna ale potom naspat do windovsu...
l0f4s3 napísal:ked mam Ati Radeon 9100 je to zle?
moze byt ze koli tomu mi nejde hra?
lebo mam daemon 4.06 vsetko jak ma byt zapnem YASU vypnem net, a nic ,uz aj ide obrazovka cierna ale potom naspat do windovsu...
ach jaj kamosko...
bud rad ze ti to vobec dovolilo nainstalovat... asi tak nejak
P4 2800MHz, 1GB RAM + GeForce 7600GS 256MB DDR II. RAM...
Aká je reálna hratelnosť ? nebudem to tahat zbytočne.... Viem co hovoria požiadavky, ale realita je asi iná, tak ma zauima váš nazor...
Lord_3D napísal:P4 2800MHz, 1GB RAM + GeForce 7600GS 256MB DDR II. RAM...
Aká je reálna hratelnosť ? nebudem to tahat zbytočne.... Viem co hovoria požiadavky, ale realita je asi iná, tak ma zauima váš nazor...
Mam podobnu zostavu (AMD64 3500+, 1GB RAM 7600GS DDR3) a ide mi to na full detaily 2XAA bez HDR uplne vpohode (35-40fps), ked zapnem HDR tak viditelne trha (18-20fps)
S@k@l napísal:hmmm tak ja mam Core2Duo 6300,1gb ram a ati x1950Pro a ide to na full......zapnute HDR aj 4xAA........fps sem tam klesne pod 25 ale fakt sem tam
btw kamo
si si isty ze mozes zapnut AA aj HDR naraz ??
Lord_3D napísal:P4 2800MHz, 1GB RAM + GeForce 7600GS 256MB DDR II. RAM...
Lord.. uz som ti to pisal sa mi tak zda... ver mi ze ti to pojde uplne na p! !u
ak neveris tak stiahni a uvidis to na vlastne oci
No mne ide tiez zapnut HDR + AA zaroven,aj ked neviem ako je to mozne ale zaskrknem HDR nstavim AA 4x a v pohode to ide spolu...ale nechcem trepat mozno ide len HDR alebo AA
vlastne radio..
v zlozke "Test Drive Unlimited\Euro\Radio" su styri zlozky s radiami
v kazdej su MP3.. takze v pohode je mozne si tam dat vlastne.. a mozno je aj mozne (neskusal som) si vytvorit vlastnu zlozku a dat si tam MP3..
a potom v hre si pustit svoje radio
Vlastne radio>
My Documents (Moje dokumenty) --> priecinok "Test Drive Unlimited" --> savegame --> otvorte zlozku z menom vasho prifilu --> Vytvorte priecinok z nazvom "radio" --> V tomto priecinku si vytvorte priecinok z nazvom akym chcete (bude sa tak volat vase radio) a nahadzte si tam MP3.
Enjoy