Ahojte,
mám taký problém, robím webku v AJAXE, takže obsah načítavam do diviek a nerefreshuje.
No chcem použiť v galérii LightBox, iste to poznáte a tam pri inicializácii zistuje linky s obrázkami. Takže pri každom načítani obsahu divka mi treba aby sa mi vytvoril nový object Lightbox, pričom neviem jak to spravit, bo ono je to základne nastavené na Body onload, ale nepoznám iný element ktorý by mal ešte event onload a inak to tam neviem dať.
Ak by ste mi niekto vedel helpnúť ako pri každom načítaní divka s obsahom, inicializujem Lightbox, resp. vytvorím object lightbox.
Moc mi to pomôže.
Diki
Pomoc s JS eventmi
Nepomohlo by do toho divu dať do tagu a atribút(neviem presne ako to máš urobené, tak ti neviem poradiť presne)
Kód: Vybrať všetko
onclick = "showLightbox(this); return false;"Ako som napísal, neviem presne ako to máš urobené (a ako to chceš urobiť). Nestačí nainicializovať ten objekt klasicky (teda cez document.onload) a len do tých linkov s obrázkami pridať ten onclick (vlastne len urobiť to, čo sa urobí vo funkcii initLightbox() so všetkými tagmi <a> ktoré majú nastavené rel="lightbox")?