nokia 6233 problemy
nokia 6233 problemy
mate tiez problemy s tymto telefonom? napr pri nahodeni obrazka do MMS sa restartne telefon , dos mi to prekaza , ako sa to da riesit?
problem s N 6233
Ja som tiez zaznamenal problem. Telefon mam cca 2 mesiace,
bateriu som dobre naformoval, ma kapacitu 970 mAh, a ked ho
skoro vobec nepouzivam tak sa vybije za 3 dni, co je teda dost
rychlo... Bol uz aj v servise, kde spravili test a vraj bateria je ok,
na 98 %. Prepalili mi soft, vraj by to malo pomoct...
Cau TN
bateriu som dobre naformoval, ma kapacitu 970 mAh, a ked ho
skoro vobec nepouzivam tak sa vybije za 3 dni, co je teda dost
rychlo... Bol uz aj v servise, kde spravili test a vraj bateria je ok,
na 98 %. Prepalili mi soft, vraj by to malo pomoct...
Cau TN
samé problémy
no mám NOKIU 6233 z Orange a je to neuveritelne dosraty telefon...dnes om ho posielal na 3tiu reklamáciu s tým že vždy robí to isté.
Ženská v Nokii ked som s nou volal a teraz pocuvajte - povedala - najhorsi software aky kedy mali vo svojich telefonoch je software od ORANGE !!!
Vravela ze keby som kupil origoš Nokiu od nokie tak že nemám problém.
Ja sa s nou trapim a odkedy ju mam 2mesiace, som ju mal dokopy 3 dni.
Pritom pausal bezi a mne telefón behá 30 dni po servisoch!
Moje chyby v tomto fone su tieto , su chronicke a ani raz ich neodstranili poriadne:
V telefóne sa vyskytuje viacero závad / už po updatovaní software v tel. /
vyskytovali sa aj pred updatovaním :
1. Telefón sa samovoľne reštartuje. Behom obyčajnej práce obrazovka zamrzne,klávesy nereagujú, potom je displej celý biely, obraz zabliká a opäť sa nahodí pracovná plocha.
2. Na telefóne sa viac x cez deň vypnú zvuky a to sa nemusí s telefónom vôbec pracovať. Vypnú sa zvuky klávesnice, zvonenia – telefón potom vydáva pri stláčaní kláves len šušťavé zvuky z obidvoch reproduktorov a neskôr sa opäť reštartuje. Nepočuť ani hlas pri telefonovaní.
3. Telefón nespolupracuje s priloženou pam.kartou NOKIA. Viac x cez deň kartu nevidí a nedá sa na ňu pristúpiť. Pri spustení aplikácie z karty telefón nepravidelne zamŕza, vypína zvuky.
4. Pri odfotení záberu a zatlačení „odoslať“ sa telefón okamžite reštartuje. Tak isto pri písaní MMS
a následnom priložení obrázku do správy sa telefón ihneď reštartuje.
5. Telefón si nepamätá nastavenia, po reštartovaní nastaví pôvodné zvuky atď...
6. Pri počúvaní MP3 alebo rádia pri pripojenom headsete sa telefón taktiež nepravidelne samovoľne reštartuje a vypína.
7. Infraport sa dá vypnúť niekedy až na 3-4 krát.
Bola urobená výmena software / firmware / na novšiu verziu 04.91 pomocou NSU a káblu NOKIA cez internet, chyby sa však vôbec neodstránili a naďalej pretrvávajú.
Celkom dobre nie na jeden telefon ze ?
Mate niekto take problemy ako ja ? povedal som ze uz nikdy akciový telefón
Ženská v Nokii ked som s nou volal a teraz pocuvajte - povedala - najhorsi software aky kedy mali vo svojich telefonoch je software od ORANGE !!!
Vravela ze keby som kupil origoš Nokiu od nokie tak že nemám problém.
Ja sa s nou trapim a odkedy ju mam 2mesiace, som ju mal dokopy 3 dni.
Pritom pausal bezi a mne telefón behá 30 dni po servisoch!
Moje chyby v tomto fone su tieto , su chronicke a ani raz ich neodstranili poriadne:
V telefóne sa vyskytuje viacero závad / už po updatovaní software v tel. /
vyskytovali sa aj pred updatovaním :
1. Telefón sa samovoľne reštartuje. Behom obyčajnej práce obrazovka zamrzne,klávesy nereagujú, potom je displej celý biely, obraz zabliká a opäť sa nahodí pracovná plocha.
2. Na telefóne sa viac x cez deň vypnú zvuky a to sa nemusí s telefónom vôbec pracovať. Vypnú sa zvuky klávesnice, zvonenia – telefón potom vydáva pri stláčaní kláves len šušťavé zvuky z obidvoch reproduktorov a neskôr sa opäť reštartuje. Nepočuť ani hlas pri telefonovaní.
3. Telefón nespolupracuje s priloženou pam.kartou NOKIA. Viac x cez deň kartu nevidí a nedá sa na ňu pristúpiť. Pri spustení aplikácie z karty telefón nepravidelne zamŕza, vypína zvuky.
4. Pri odfotení záberu a zatlačení „odoslať“ sa telefón okamžite reštartuje. Tak isto pri písaní MMS
a následnom priložení obrázku do správy sa telefón ihneď reštartuje.
5. Telefón si nepamätá nastavenia, po reštartovaní nastaví pôvodné zvuky atď...
6. Pri počúvaní MP3 alebo rádia pri pripojenom headsete sa telefón taktiež nepravidelne samovoľne reštartuje a vypína.
7. Infraport sa dá vypnúť niekedy až na 3-4 krát.
Bola urobená výmena software / firmware / na novšiu verziu 04.91 pomocou NSU a káblu NOKIA cez internet, chyby sa však vôbec neodstránili a naďalej pretrvávajú.
Celkom dobre nie na jeden telefon ze ?
Mate niekto take problemy ako ja ? povedal som ze uz nikdy akciový telefón
Re: samé problémy
Hneď ako si telefón preberieš zo servisu, tak môžeš zabehnúť do Orangu ho vyreklamovať. Buď Ti ho vymenia kus za kus, alebo vrátia peniaze a vystornuje sa dodatok o viazanosti.Ykso napísal:no mám NOKIU 6233 z Orange a je to neuveritelne dosraty telefon...dnes om ho posielal na 3tiu reklamáciu s tým že vždy robí to isté.
Akurát včera som takto bol so 6111.. hneď zo servisu som zašiel do Orangu, kde sme spísali žiadosť.. vraj do 30 dní by mi mali dať vedieť, ale keďže som 3x reklamoval stále s tou istou chybou, tak by to mali prijať. Keďže 6111 už neponúkajú, tak mi vrátia peniaze a vystornujú dodatok.. lepšia chvíľa nemohla prísť.. a ešte zarobím 6000,-
mam ten fone od orangu a ani jedna chyba z tych co tu popisujes a pritom tomu telefonu davam riadne zabrat, od pamatovej karty, cez hudbu prehravac, aplikacie, fotak a ide noproblem
akurat toto ze 5. Telefón si nepamätá nastavenia, po reštartovaní nastaví pôvodné zvuky atď...
to mi robil ale nejako sa to naucil a uz mi to nerobi
ja som spokojny
akurat toto ze 5. Telefón si nepamätá nastavenia, po reštartovaní nastaví pôvodné zvuky atď...
to mi robil ale nejako sa to naucil a uz mi to nerobi
ja som spokojny
reklamacia
Jasné chod, najlepsie im je to popísat chyby na papier presne co ti to robí a odniest, ale poviem ti na rovinu, prepalia ti software, a bude ti to robit zase, a tvoje cesty do orange budu pravidelne az dokym ti nevratia peniaze.smetiar007 napísal:Ykso?:Presne toto mi robi na N6151/z orangu/Mam ist reklamovat?
Ako som pisal na zaciatku, orange so svojimi upravami software uplne dodzubava vsetky telefony Nokia.
kupil som ho v januári a odvtedy som ho mal doma asi 3 dninebel napísal:no ta pojdem im ho dat, btw kedy ste kupovali ten mobil? ze su snim take problemy? ja ho uz mam 3. mesiac a este nestrajkoval,sem tam sa resetol ale to bola chyba aplikacii ktore som spustal
6233
Mne uz uznali specialnu reklamaciu, vratia mi peniaze. Chcem sa este opytat diskutujucich, mate tento telefon niekto normalne kupeny alebo ich vsetci mate brandovane od operatora ???
Chcem vediet ci blbnu aj Nokie "originály"...
Diky
Chcem vediet ci blbnu aj Nokie "originály"...
Diky