Rakovina

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Má niekto vo vašom okolí rakovinu?

Áno
35
53%
Nie
31
47%

Celkom hlasov: 66

ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

dudo02 napísal:Nic v zlom,ale s tymto nesuhlasim...Rakovina-je to stale velka neznama,ale podla mojho nazoru ma vela spolocne prave zo zivotnym stylom.Tym nehovorim,ze cloveka ktory preferuje zdravy styl zivota nemoze rakovina postihnut.Ale podla mna,je vo väcsine pripadov hlavnym faktorom vzniku rakoviny prave spominany zivotny styl.
viem o par ludoch, ktori nepiju, nefajcia, sportuju a predsa ju maju. ale tvoj nazor beriem
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

otcova sesternica mala, myslim leukemiu... ale tak to vyzera ze sa z toho dostala...
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

Hej, poznám jedno super dievča, ktoré malo rakovinu (malo ju asi pred 12 rokmi) a celkom úspešne sa jej nad ňou podarilo vyhrať. Chodí pravidelne na kontroly k doktorom, sem tam jej je horšie, inokedy, lepšie... Je to dobré dievča...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Tuším že ak 10 rokov po operacii na rakovinu a uspesnom prelieceni sa rakovina opäť neobjavi ste vyskrtnuty zo zoznamu pacientov ktori rakovinu maju. Opravte ma ak sa mýlim. :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

P3Bo napísal:Tuším že ak 10 rokov po operacii na rakovinu a uspesnom prelieceni sa rakovina opäť neobjavi ste vyskrtnuty zo zoznamu pacientov ktori rakovinu maju. Opravte ma ak sa mýlim. :)
je to silne individualne, ale za zaklad su brane 3 roky bez akejkolvek liecby, ale s relativne castymi kontrolami
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Netreba sa vzdavat... treba bojovat a mysliet pozitivne, pretoze psychika cloveka ma strasne velky vplyv na jeho zdravie... Staci ze si zacnete nahovarat ze vas boli hlava a ta hlava vas boliet zacne...
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

kamoška z intráku to má v rodine. jej obaja rodičia zomreli na rakovinu, jej strýko, teta, stará mama z jednej strany a starý otec z druhej strany. podľa vyjadrenia svojho lekára má asi tak 80% šancu, že rakovinu tiež dostane. toľko k pozitívnym vyhliadkam :?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no s tym zivotnym stylom je aj neje pravda.. napr.. nador v mozgu trebars, alebo na oblickach.. alebo pohlavne ustroje, koza.. to nema so zivotnym stylom vela spolocneho.. ale napr rakovina zaludka, pecene, hrubeho creva, pluc.. ak ma clovek zdravu zivotospravu tak je sakra mala sanca ze tieto dostane...
WoW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WoW »

nie nastestie ,a tak som aj rad ze nikto nema
Napísať odpoveď