Repro do auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Repro do auta

Príspevok od používateľa pepo »

ake repro by ste odporucili do auta do 1200 sk??
s tejto stranky

Kód: Vybrať všetko

http://www.conrad-sk.com/
zabavna elektronika - Reproduktorové Chassis

dakujem
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Najskôr by som odporučil inú stránku, lebo tento "najväčší zásielkový obchod s ... " je statočne predražený.
pepo
Medium Professional
Medium Professional

fikus-kukis napísal:Najskôr by som odporučil inú stránku, lebo tento "najväčší zásielkový obchod s ... " je statočne predražený.
takdaco porad ...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

pepo
Medium Professional
Medium Professional

fikus-kukis napísal:Thorn

SOS
a co by si doporucil s toho ?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Auto mám, to je z roku 1967 a nemá rádio :D .

Záleží, do akého auto to chceš, do ktorých kútov a aké hlasné to tam má byť. A ešte plánovaný rozpočet.
pepo
Medium Professional
Medium Professional

fikus-kukis napísal:Auto mám, to je z roku 1967 a nemá rádio :D .

Záleží, do akého auto to chceš, do ktorých kútov a aké hlasné to tam má byť. A ešte plánovaný rozpočet.
peugeot 206GT, do zadu pri okno do dosky vyrezat a tak vykonovo autoradio ma vykon 50 W a davam tam taky zosik 70 W daky basak cena tak 1000 - 1500sk maximalne daco dobre .. :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

nie nie, v prvom rade vytlmiť dvere. Možeš mať High Endové focaly za 15 litrov a zahrajú ti ako repro vo felde. Zvlášť ak máš také staré auto. Je potrebné vyrobiť aspoň doorboardy a podložky pod repro z MDF dosky, vytlmenie dverí- nejaký ANS molitan, noisekiller sprej, možno špeciálna PUR pena a pod.... s týmto si v cene rátal?
pepo
Medium Professional
Medium Professional

krupica_dnb napísal:nie nie, v prvom rade vytlmiť dvere. Možeš mať High Endové focaly za 15 litrov a zahrajú ti ako repro vo felde. Zvlášť ak máš také staré auto. Je potrebné vyrobiť aspoň doorboardy a podložky pod repro z MDF dosky, vytlmenie dverí- nejaký ANS molitan, noisekiller sprej, možno špeciálna PUR pena a pod.... s týmto si v cene rátal?
ja potrebujem len jeden basak daky do zadu nie do dvery a stare auto no tak to az nie .. ved to hra dobre len chem daky basak este dozadu ja som spokojny stym co mam len ten basak a v zadu nie v dverach .. ja mam repro blaupunkt vo dverach a nadmieru som spokojny takze len basak riesime daky dozadu ....
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pepo napísal:ja potrebujem len jeden basak daky do zadu nie do dvery a stare auto no tak to az nie .. ved to hra dobre len chem daky basak este dozadu ja som spokojny stym co mam len ten basak a v zadu nie v dverach .. ja mam repro blaupunkt vo dverach a nadmieru som spokojny takze len basak riesime daky dozadu ....
jááj taxorry, som dáko nepochopil.... som myslel že tvoja kára ze zo 67dmeho :) tak ak ti stačí len niečo čo by sem tam koplo, zadunelo, niesi nejaký audiofil a neprekypuješ peniazmi, tak by si mal siahnuť po hodovej sade- viď nejaké tuby...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

krupica_dnb napísal:jááj taxorry, som dáko nepochopil.... som myslel že tvoja kára ze zo 67dmeho :) tak ak ti stačí len niečo čo by sem tam koplo, zadunelo, niesi nejaký audiofil a neprekypuješ peniazmi, tak by si mal siahnuť po hodovej sade- viď nejaké tuby...
no ja nepotrebujem ohluknut a tak aby to basovlao dobre ja nepotrebujem byt hluchy ale pre svoj uzitok nie ostatnch ...
a rozhodujem meczi tymito tak poradte

http://thorn.inshop.sk/inshop/scripts/set.asp?Page=24&Level=258&RecCount=140&Rnd=5320882
SP-302 C

http://thorn.inshop.sk/inshop/scripts/set.asp?Page=10&Level=258&RecCount=140&Rnd=5275413
B-1202 8R
B-1223

http://thorn.inshop.sk/inshop/scripts/set.asp?Page=9&Level=258&RecCount=140&Rnd=2802280
tak s tohoto daco mi poradte odporucte dik
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

z týchto ten druhý- impedancia 4 ohmy, citlivosť v tejto triede celkom slušná, 12" je pekný základ. Máš niekoho kto ti postaví dobrú ozvučnicu? A ako si na tom zo zosíkom? ak máš 4 kanál treba aby bol stabilný na mostíku do 4och ohmov...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

alebo mi este odporucte dake repro za slusnu cenu dake stranky kde sa da kupit za lacnejsie ? dakujem no ale tak potrebujem to osadit do zadu a tam moc miesta nema tak hladam riesenie asi tak maximalne 25 cm rozmer no mozno aj 30 by som napasoval ale to je asi maximum ....
Napísať odpoveď