Zdravotná telesná

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
N@pster
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zdravotná telesná

Príspevok od používateľa N@pster »

Chcel by som sa vás opýtať aký mate na to názor u nás v triede je asi 13 zdravotne oslobodených od Tv lenže naši hlúpy telocvikári vymysleli niečo také že zdravotná telesná ktorá by mala byt od pol 15 do pol 17 majú vôbec na to pravo.??? podla môjho názoru keď som už raz oslobodený od Tv tak s tím už nemôže nikto nič spraviť... aký mate na to vy názor....???
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

podla toho co sa tam bude robit a podla stupna oslobodenia
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Dobre im tak, aj u nás hlavne dievčatá sa oslobodzovali a pri tom im nič nebolo, lekárka ti napíše hocičo a máš to. :roll:

Tak nech cvičia. To je totižto špeciálna telesná, kde sa cvičia špeciálne cviky. Veď aj keď si po úraze, tak chodíš na rehabilitácie, a keď si oslobodený, to neznamená, že sa nemôžeš hýbať.

Každopádne z princípu, ak by bola len jedna telesná, tak jasné, že keď si(právom) oslobodený, tak by si už nemal cvičiť.

Lenže keďže vymsleli dve, tak už by si mal cvičiť tú druhú keď je tieť povinná.

Lenže teraz je otázka prečo vlastne vymysleli špeciálnu telesnú??

Podľa mňa im chceli len dobre, čo keď chcú cvičiť ale nemôžu cvičiť normálnu telesnú ??? Takto môžu cvičiť aj oni.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

neviem ci je to pravne koser, ale principialne s tym uplne suhlasim. Na strednej sme mali takych jedincov a vobec som ich nechapal. Tie 2 hodiny pohybu do tyzdna nikomu neublizia, prave naopak.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Nemaju na to pravo, pokial si vybavis skupinu IV. Skolsky zakon to zakazuje.

Mastermind: tak ja som si tiez vybavil stvorku... preco? Telesnu sme mavali vzdy rano a po telesnej si musel spoteny cely den sediet v skole (kedze nebola moznost / cas osprchovat sa)... by som Ta chcel vidiet, ci by sa Ti to stale tak pacilo :roll:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

No hej, ale keď máš 7 hodín a telesnú máš prvú, druhú, tretiu hodinu??? tak aj tak tam sedíš spotený.

A opláchneš sa aj za 5 minút, keď máš 10 minútovú prestávku. A samozrejem každý učiteľ by Ti tých 5 alebo 10 minút z telesnej na sprchu daroval. Veď nám aj na začiatku školy hovorili aby sme sa po telesnej sprchovali :P

Povedz rovno, že nechceš chodiť na prvú hodinu :wink:

My sme mali telesnú radi, pretože sme radi hrali futbal, volejbal, basketbal, hokejbal.... bolo úplne jedno kedy bola, a či sme boli spotení alebo nie.

Môžem Ti povedať, že v každej triede boli 2-3 chlapci, čo sa im nechcelo. Ostatní si chceli vždy zahrať. :wink:

A keby tú hodinu dali poslednú, tak sa tak či tak spotíš a pôjdeš spotený domov, alebo sa osprchuješ a šup vonku na vetrík a studený vzdúšik.

Takto aspoň môžeš vyschnúť.

Presne kvôli tomuto by som špeciálnu telesnú nechal.

Rozvrh musíš akceptovať... podľa mňa.
k6
VIP
VIP

ETieNne: No chce nechce... to bolo este v dobe, ked som chodil na strednu, cize tak 5 rokov spat... s tou sprchou: Ono vlastne ta moznost tam nebola vobec, jedine co fungovalo bola studena voda a pre sprchu by som si musel zajst na intrak vedla skoly a tolko casu uz nebolo a nie kazdy mal tuto moznost... Ano jasne ze niesi cely cas mokry od potu... ale ked skonci telesna, vzdy sme sa bleskovo prezliekli a sli na hodinu. A sam dobre vies, ze clovek sa poti este nejaky cas po ukonceni fyzickej namahy... A sedet v rovnakych veciach do konca dna nebol zrovna gurmansky zazitok... jasne mohol si pouzit deodorant atd., ale mne to bolo skratka neprijemne. To uz je skor otazka toho kto je aky humusak, a nie komu sa ako chce. A na tu hodinu sme museli chodit tak ci tak, ci sa cvicilo alebo nie. Takze o lenivosti ist na prvu to tiez nebolo.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

No, podstatne je, co napise lekar. Ak raz neodporuca cvivit, moze sa ucitel postavit aj na hlavu.
No na druhej strane ho chapem, ak vidi, ze oslobodenci od TV chodia niekam fajcit za roh abo co.
No v konecnom doledku suhlasim s kolegom mastermindom. ;)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Všetci, čo ste tu a ste oslobodení od telesnej kôli tomu, že sa vám nechce vstávať alebo preto, že sa "potíte" a podobné nezmysli ste padavky a lúzri.

-neprospeiva to vášnu telu, nejaký pohyb treba, škodíte tým študentom/žiakom ktorí majú ozajstné problémy (viď prvý post o zdravotnej) a nakoniec to dopadne ako u nás, kde polovica chalanov ma oslobodenie a museli nás zlúčiť s áčkarmi, lebo traja si futbal moc nezahrame :roll:

-poznám babu, čo má oslobodenie, pretože mamička vybaví a keď sme boli na lyžiarskom sa nevedela na nohách udržať, že ju bolia kolená, keď pluhuje. Pritom oslobodená bola na srdce :smt080
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

myslim ze ani tak chlapcovi nejde o to ze sa bude musiet hybat ale o to v akom case sa to bude vykonavat .. kto by chcel byt o 17:00 este na dakej zdravotnej telesnej? :roll:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja som mal byt od telesnej oslobodeny a aj tak som cvicil, lebo som chcel..telesnu sme nemali na konci vyucovania a ja som mal toho casu este aj frajerku v triede(cize som nechcel smrdiet :P )-tak som si na tv nosil deo a uterak, po tv som sa vzdy osprchoval a ked som nestihal sprchu tak som sa aspon umyl v umyvadle....
vyhovorka na tv sa spotim je nieco podobne ako keby som povedal na anglictine sa naucim anglicky :roll:
ved terajsie decka uz ani nevedia behat-ide sa na nejake branne pridu styri deti z dvadsiatich, lebo vsetci maju alergie a ine rozne dovody... pri cinziaku mam futbalove ihrisko-ked som bol mladsi bol som tam takmer kazdy druhy den, teraz tam nikoho nevidno a ihrisko pomaly zarasta travou(ale to uz som dost odbocil..)
kazdopadne sa podpisujem pod masterminda a friksa :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja som bol furt lenivy na pohyb, ale pri mojej lenivosti aj na to aby som si vybavil papier. takze aspon v tej branke na futbale som postaval. ale obcas aj hral, ked uz sme mali voleybal.Hovoris ze v triede vas je 13 oslobodenych chlapcov? to ste co za chudaciky? tak vam pekne treba majte si to od tretej do piatej. na mieste ucitelov urobim to iste alebo este horsie, ono vymysliet sa furt da daco. myslim ze na taketo posudky by mali byt specializovany dochtori vo vojenskych nemocniciach kde by takych oje*** pekne krasne poslali kade lahsie.

mastermind: koho osobne myslis?
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Akože ja by som Vám tú špeciálnu telesnú dal od 18:00 do 19:00... :roll:
Tým ktorý sú "akože" oslobodení...

súhlasím v tom, že pohyb a šport je veľmi dôležitý ale nielen pre fyzické zdravie ale aj pre duševné. :idea:
k6
VIP
VIP

ETieNne: jaky moralizator, ja umrem :) AKoze stara sa niekto do Teba ked Ty mas potrebu takto sa starat do ostatnych? Trosku odbocuje od temy cela diskusia... :roll:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Súhlasím s tým, aby sa poctivo cvičilo, ale velmi mi nevonia, že tak neskoro poobede, ale šak čo už, keď sa ulievate trinásti ? (niektorí z tých trinástich).
A berte si príklad zo mňa, ja cvičím aj keď nemôžem, alebo si zabudnem doma oblečko na cvičenie. :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Nechápem čo je na tom zlé vybaviť si oslobodenie...Ja sa od takého mája tiež chystám...TV máme vždy siedmu hodinu+ musíme čakať 50min, lebo je obedná prestávka...Tak načo by som hral futbal(ktorý z duše neznášam, neviem ho hrať a ani ma nikdy nebavil), keď už možem byť doma...A nemyslím že je to len o lenivosti...Vždy rád vybehnem na nejaké hory a tak...Ale pre mňa je TV aj tak len strata času.Tej fyzickej námahy mám na TV minimálne...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

K6 tak keď je niekto lemra, tak budem moralizovať. Málo pohybu, nezdravé jedlá, alebo veľa presedených hodín za PC vedie k oslabeniu imunity, takisto ako som povedal, je to aj otázka duševnej hygieny.

Keď niekto nešportuje vôbec a ešte aj v škole sa oslobodí, tak je podľa mňa obyčajná lemra. :roll:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

dobre viem ako to chodi, aj tak vacsina tych akoze oslobodenych je na tom tak ze im nic nie je a doktor co im dal peciatku ze nemoze cvicit bude asi riadny skorumpovany kktko, sakra decka su lenive jak hovado, normalne by som sa v tom vyzival byt telocvikarom, by som z vas lenivcov dusu dostal tak by ste makali
k6
VIP
VIP

ETieNne napísal:Málo pohybu, nezdravé jedlá, alebo veľa presedených hodín za PC vedie k oslabeniu imunity, takisto ako som povedal, je to aj otázka duševnej hygieny.

Keď niekto nešportuje vôbec a ešte aj v škole sa oslobodí, tak je podľa mňa obyčajná lemra. :roll:
:lol: ja z tohto fora asi zdochnem :lol: Ty mas kolko rokov prosim Ta? Netvrdim ze to co pises neni pravda... nepochybne je. Ale to je o tom ci jedinec chce alebo nie, je to o tlaku medii, zivotosprave, vychove v rodine atd... Je strasne naivne si mysliet, ze hentakymi hlaskami na tomto fore nejakym sposobom zvysis pocet sportujucej mladeze alebo nieco podobne... sa utri prosim Ta :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

k6 napísal::lol: ja z tohto fora asi zdochnem :lol: Ty mas kolko rokov prosim Ta? Netvrdim ze to co pises neni pravda... nepochybne je. Ale to je o tom ci jedinec chce alebo nie, je to o tlaku medii, zivotosprave, vychove v rodine atd... Je strasne naivne si mysliet, ze hentakymi hlaskami na tomto fore nejakym sposobom zvysis pocet sportujucej mladeze alebo nieco podobne... sa utri prosim Ta :D
:o wooow, ujo ma 21(myslim k6- a prisiel som na to tak, ze som klikol na jeho ICQ button, ak ma viac je mi to jedno/nech ma aj 67/, to este neznamena, ze pojedol vsetku mudrost sveta..) :happyrespect: naco na toto forum chodis? kazda jedna odpoved-arogancia a to aky si ty cool.. preco si myslis, ze tym chcel zvysit pocet sportujucej mladeze? proste vyjadril svoj nazor, ehm nie je to nahodou to co sa na diskusnom fore robi?
Napísať odpoveď