nokia 6230 datakábel - problém

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nokia 6230 datakábel - problém

Príspevok od používateľa forgottten »

Mám nokiu 6230 a original nokia kabel k nej, no nie a nie pripojit sa (predtym mi to slo, no teraz to hrozne hapruje).

Vsetky potrebne informacie o pocitaci ci kabli a pod. poskytnem, len neviem ktore udaje su dolezite tak nepisem cele parametre pocitaca. Som zufaly... Zapomoc dopredu dakujem.
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

nic nepotrebujes, odinstaluj stary nokia pc suite, nainstaluj si novy a po zapojeni telefonu chod podla "wizardu", ktory sa Ti spusti, nemas tam co pokazit ani teoreticky, podstatne je aby boli vsetky sucasti starej instalacie odinstalovane [tzn. ze aj driver na kabel DKU 2 ci co to papa nokja 6230] a aj cely suite. Niekedy chyti pc suite "kramy" a treba ho proste preinstalovat, preto sa oplati robit zalohy :).
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Odpoved

VOno vsetko co si povedal som skusil. Ale vsetko niekolko krat, ale aj tak velmo peknedakujem z aradu napriek tomu ze to nejde.. Dufam ze sa najde este nejaka rada od dakoho...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

skus este zo systemu odstranit vsetko co patri k nokii [z hardwaroveho profilu] a skus zmenit USB port [co ja viem namiesto predneho, zadny [teda ten co je naletovany priamo na doske]] a pod.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ciny

Aj to som spravil, ale to s tym hardwareovym profilom nie celkom rozumiem
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Ciny

mimkorn napísal:Aj to som spravil, ale to s tym hardwareovym profilom nie celkom rozumiem
sorry, zle som sa vyjadril. Ked sa instaluju drivery pre nokiu 6230 tak to hadze do "device managera" [spravca zariadeni] vseliake drivery. Z toho ten hardwarovy profil [deformacia - som zvyknuty na viacero hw profilov, tzn ze niekdeje nieco vypnute, niekde nieco zapnute]. V device managerovi [spravcovi zariadeni] su nainstalovane veci s nazvami napr nokia 6230 obex a im podobne, cize odporucam odstranit vsetko v com sa vyskytuje slovo nokia a 6230 zo spravcu zariadeni [80% bude v Universal Serial Bus Controllers a daco mozes najist mozno aj niekde inde, sry ale uz je to davnejsie co som mal 6230nu, ale problemy su mi blizke, lebo som z nej fical na nete dost dlho.] a potom odinstaluj vsetko co ostalo [pc suite, dku-2 cable driver] nainstaluj najnovsi pc suite [pre Tvoju nokiu, aj ked si osobne myslim ze tam velke rozdiely nebudu] ktory stiahnes zo stranky www.nokia.com. Samotna instalacia Ta vyzve kedy mas zapojit telefon. Nezabudni restartovat aj samotny telefon a davaj pozor aby sa kabel "nevyklal" sem a tam, kazde prerusenie sposobi tomu soft chaos a este vacsmi ak mas stary fw v nokii [ja som bol tak lenivy ze som si ho tam nikdy nezmenil]. Skus teda toto vsetko + pomenit potom porty kam davas nokiu. Btw. vypisuje Ti to nejake errory? A aky mas chipset? Niektore via chipsety vyzaduju USB driver, ak mas nforce, alebo ati chipset a aspon windows XP SP1 tak driver na USB netreba.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

chipset

Netusim so je chipset, ale co se tyce errorov tak je to takto. Ono mne proste spravi klasicky zvuk "tu-dim", ze som nieco pripojil. Pocitac mobil vidi a vie ze je to nokia. Ale nokia pc suite ho nevidi. A zvlastne je aj to ze ked som odinstaluval nokia pc suite ta mi vyhodilo hlasku ze mam odpojit najskor nokie, kym budem pokracovat, lebo ju spozoroval. Takze aj program ho vidi, ale nechce si to priznat svina jedna :P. A ten postup co si mi teraz posledny napisal.. strasne sa mi don nechce, ale skusim to...
Napísať odpoveď