tak s tymto sa na 100% mylis!! ja som z TT a chodim na futbal pravidelne...a tam su normalny ludia ale su tam aj taky co robia bordel ale tí chodia iba na zapasy co sa hraju vonku aby mohli robit bordel!!! a klub FC SPARTAK TRNAVA nema s tym nic spolocne!!test napísal:Pokial ide o fanusikov Trnavy alebo Nitry, tak to su ciste prazdne hlavy a takym ludom by som vstup na stadion zakazal.
Corgon Liga
ale aku uroven bude mat futbal bez fanusikov?podla mna ziadnu...hojko napísal:maxmiso: A co si chcel povedat tym, ze uz len kvoli fanusikom sa tam na hrat najvyssia sutaz??? Ked na to muzstvo raz nema, tak tam nema co hladat a moze mat fanusikov akych chce! Mne je jedno ako sa fandi, ci tam stoja alebo 15 tisic ludi krici a tlieska, hlavne je, aby mal ten futbal uroven.
keďže som zo ZA a chodím na futbal a do fanklubu tak musím povedať, že tam sa tí ľudia dosť snažia...mne to niekedy pripadá tam tak, že tam ani nepustia niekoho kto nekričígruno napísal:Hm, neviem si predstaviť ligu bez FC ST, ŠK Slovan, Žiliny, Nitry.Tam majú dobré fankluby a je to vidieť na zápasoch. Divák a futbalpatria k sebe. Napr. u nás za Peczeho! Nádhera ! Aj na Prievidzu, či DS prišlo 15 tis. ludí...
presne tak...futbal bez divakov je o nicom...taky futbal ani futbalom nie je!! a co sa tyka urovne samotneho slovenskeho futbalu... tak to je viac ako katastrofa!!gruno napísal:Hm, neviem si predstaviť ligu bez FC ST, ŠK Slovan, Žiliny, Nitry.Tam majú dobré fankluby a je to vidieť na zápasoch. Divák a futbalpatria k sebe. Napr. u nás za Peczeho! Nádhera ! Aj na Prievidzu, či DS prišlo 15 tis. ludí...
sak to ano...ale aj tak su vsetci drevennygruno napísal:Ale futbalistov nemáme zlých. Šak sa pozrite, že mnohí sa vonku presadia !!! To len v našich kluboch a v našej lige ich sprznia ...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
U nas su neni zli len rozhodcovia, ale aj samozrejme hraci, lenze predsalen, ako sa ma hrac od utleho veku stat dobrym futbalistom ked nema vhodne podmienky? A kto ma vytvarat podmienky? No kluby a ciastocne sa ma do toho samozrejme zapajat aj zvaz. Cize u nas nie je zla jedna cast ale vsetky...povedzme si ako je.
Hej? tak určite veľa drevených ľudí sa ani do corgoň ligy nedostane... je pravda, že porovnať slovenských a napríklad Brazilských futbalistov sa nedá... A určite rozhodcovia dosť prispievajú k tomu aby išila úroveň našel ligy dolu vodou...maxmiso napísal:si myslis ze kebyze mame normalnych rozhodcov tak sa zvysi uroven futbalu? ja pochybujem....sak rozhodcovia neovplyvnia nejakych drevennych ludi co behaju po ihrisku a myslia si ze hraju futbal!!!
ja stale nechapem preco do toho miesas rozhodcov...ved to je uplne ina parketa...rozhodcovia nedokazu ovplyvnit hracov ako maju hrat,ako maju behat!!!tak preco ich sem stale miesas? ja hovorim o futbalistoch a o lige ako takej! bez rozhodcov...tí su samostatne!!!:o) napísal:Hej? tak určite veľa drevených ľudí sa ani do corgoň ligy nedostane... je pravda, že porovnať slovenských a napríklad Brazilských futbalistov sa nedá... A určite rozhodcovia dosť prispievajú k tomu aby išila úroveň našel ligy dolu vodou...
dobre tak odhodím rozhodcov nabok...ale aj tak si myslím, že naši futbalisti niesú na tom až tak zle... však koľkým sa darí kdesi v zahraničí??maxmiso napísal:ja stale nechapem preco do toho miesas rozhodcov...ved to je uplne ina parketa...rozhodcovia nedokazu ovplyvnit hracov ako maju hrat,ako maju behat!!!tak preco ich sem stale miesas? ja hovorim o futbalistoch a o lige ako takej! bez rozhodcov...tí su samostatne!!!
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
to mas pravdu...ale teda moc ich neni a netreba ich ani moc prechvalovat.ale vratme sa radsej k slovenskej corgon lige..ok? v nasej lige je minimum hracov ktori by sa presadili niekde v Europe,nemam pravdu?:o) napísal:dobre tak odhodím rozhodcov nabok...ale aj tak si myslím, že naši futbalisti niesú na tom až tak zle... však koľkým sa darí kdesi v zahraničí??