Vas prvy vztah - kedy?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Hlavne preto nezacni naopak robi privela. Nechapem ludi, co maju tolko a tolko rokov a uz su nestastni, ze nikoho nemaju. A mam pocit, ze ten vek, v ktorom ludia nad tymto placu sa stale znizuje(nenarzam na cloveka nadomnou). Ale ved je to kazdeho osobna vec, ci chce mat niekoho, lebo ma pocit, ze uz ma nato vek, alebo ci chce mat tu jednu pravu osobu, ktora casom pride pre kazdeho. Ked pride spravny cas laska si Vas sama najde.
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vigor to tu super napísal a s tým sa stotožňujem... som o pár mesiacov starší od teba (dekarbon) a nemám nikoho.
Ale nechcem len niekoho, proste chcem kvalitu a nie kvantitu, taxi radšej počkám... A vôbec ma netrápi že iní v mojom veku striedajú frajerky každý týždeň,iní zas majú partnerov už pár rokov, iný šukajú o sto šesť a užívajú si....
A tiež je pravda že keď ti ide len o to nájsť si babu, tak to ani tak dobre nejde, až keď sa na to vy.sereš a potom pľáásk
a zrazu nevieš z ktorých si vybrať
Ale nechcem len niekoho, proste chcem kvalitu a nie kvantitu, taxi radšej počkám... A vôbec ma netrápi že iní v mojom veku striedajú frajerky každý týždeň,iní zas majú partnerov už pár rokov, iný šukajú o sto šesť a užívajú si....
A tiež je pravda že keď ti ide len o to nájsť si babu, tak to ani tak dobre nejde, až keď sa na to vy.sereš a potom pľáásk