DarkMan_PV napísal:pls poradte nejaky originalny darcek k narodkam.moj probelm je ze jej ho newem dat osobne a tak by som rad neco cez mobil abo cez net.
Ale necem pouzit otrepanu sms.
vsetko naj bla bla bla,lubim ta pa
cem neco origi...ked uz nemozem byt s nou...
nerozmyslal si natocit nejake 3gp video?? nieco mile zorganizovat s jej kamaratmi/tkami napr dat si na hlavu tie klobuky ake byyvaju na oslavach niektorich a zazelat vsetko najlepsie spolu s kamaratmi v pozadi...a péoslat cez mms...
je to len nejaky ten hlupy napad ale pre niekoho to moze byt aj vhodne...
Pri donáške kvetov k cene kytice účtujeme 250,-Sk za dovoz na území Bratislavy. Pri donáške mimo Bratislavu účtujeme 16,-Sk/km. Pri donáške večer (19:00 - 23:00) a cez víkend účtujeme príplatok 100,-Sk, pri donáške v noci (23:00 - 08:00) účtujeme príplatok 200,-Sk.
http://www.sunflower.sk/images/kvety/09.jpg -toto ked jej pošleš to máš 585sk aj s dovozom. Teda.. ak toľko máš, ale vedz, že by ju to určite potešilo viac, ako nejaké 3gp. video
-Alebo alternatívne riešenie - pošli jej obrázok tejto kvetiny cez MMS, k tomu nejakú omáčnu a veršík, a keď sa stretnete jej presne túto istú kyticu donesieš. Ušetríš na doprave a bude to vyzerať dokonalo
Ja by som odporúčal spraviť nejaký fest pekný obrázok vo Photoshope.....u mna to väčšinou zabralo, niekde napr do srdiečka vložiť jej fotku a napísať nejaký text a aj sa s tým pohrať.
Mne to vyšlo, skús aj ty a uvidíš
no spravil som jej tu stranku, na ktoru som dal obrazok bola tamn ruza nejake efekty atd a text sa menil bolo tam ze Vsetko naj bla bla bla a bol v troch jazykoch...ked klikla na obrazok otvoril sa dalsi,tam bolo akoze gratulacia atd..
Baby majú radi romantické veci a narozdiel od chalanov - takéto veci nevedia ohodnotiť, pretože majú iné cítenie. Nehovorím, že si niečo pobabral, ale uričte by to týmto nemalo skočiť. Keď sa najbližšie stretnete, pozvi ju niekam alebo jej dopraj prekvapko v podobe nejakej maličkosti Určite to ocení a odmení ťa veľkým bozkom