Salvia Divotvorna
Salvia Divotvorna
Zdravim.. mate nekdo s touto rastlinkou uz neake skusenosti, dneska mi dosiel pytel 2g salvie tak zajtra chcem ceknut co to je..
zatial je legalna , lacna a mozno aj dobra..
zatial je legalna , lacna a mozno aj dobra..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
a čo myslíš, že koľko majú rokov? Sú mladí, tak skúšajú, ich to prejde.nordkapp_pb napísal:... hmm ja neviem ... je to smutne ked sa bavite stylom : A co takto durman ? ... IMHO ste trosku vymetení .. pretoze zivot sa da skvele uzivat aj bez drog a aspon ho zijes v realite a nie len vo svojej hlave... velmi smutne ! ...
-
Designer
Light Professional
Sa uvedomte o drogach sa tu bavit - o to ze mas 5 hodin akysi neskutocny uzasny pocit , ktory niektori opisuju ako strasny ale prijemny to je si myslim dementne nie a otazky ze a co takto rododendron? ,a co takto durman ? najpr si povies co tak to durman a neskor a co tak to kokain?? a co tak to heroin ?? a skoncis jak ........
Fakt ako povedal nordkapp_pb smutne !!
prrrrrr tema drogy tu je tam mozte hovorit o vasom postoji...toto je tema o salvii .. ja osbne to pocujem prvy krat ..rastie aj u nas?DESIGNER napísal:Sa uvedomte o drogach sa tu bavit - o to ze mas 5 hodin akysi neskutocny uzasny pocit , ktory niektori opisuju ako strasny ale prijemny to je si myslim dementne nie a otazky ze a co takto rododendron? ,a co takto durman ? najpr si povies co tak to durman a neskor a co tak to kokain?? a co tak to heroin ?? a skoncis jak ........
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
je naozaj smutné, že dnešná mládež si nevie nájsť inú formu zábavy ako je pestovanie kadečoho haluzneho. S tým sa nedá nič urobiť, stačí sa pozerať čo z nich vyrastie.nordkapp_pb napísal:.... ano mas pravdu, ale co pčvn narobia kym z toho vyrastu ? ? ? ... vies keby kazili zivot len sebe tak to nikoho nestve, ale ked kazia zivot vsetkym, tak to je neakceptovatelne...
-
R1k1nko
Darca
LOL LOL
tu pisite ze sa dame na durman potom na kokain a nakoniec heorin
o com tocite ?
mam dost rokov ! a viem co robim .... a taketo nazory ze teraz ked si niekto zahuli pojde neskor na heroin ....
ved to je smiesne nas hadzes do jedneho vreca nie kazdy je taky ako tu pises ...( ja osobne som mal salviu 1 krat travu som mozno mal cca 20 X , fajcit nefajcim a som v pohode za to ze obcas nieco skusim aby som vyskusal to nieje zle !! na Heroin sa vobec nechystam. Niesom zaidny spomaleny vyhulenec ( ako niektory )
Zato ze ty si proti drogam je tvoja vec !! ale si myslim ze ked skusim RASTLINNU DROGU ( salviu,travu, havajska ruza .... ) tak je to urcite lepsie ako nejake chemikalie ktore som nemal...
pinco a ta dnesna mladez si zabavu najde furt len inej forme ...
(ale to uz neriesim 13-16 rocne deti ktore si casom mozno najdu svoje hranice co nie a co ano .. )
tu pisite ze sa dame na durman potom na kokain a nakoniec heorin
o com tocite ?
mam dost rokov ! a viem co robim .... a taketo nazory ze teraz ked si niekto zahuli pojde neskor na heroin ....
ved to je smiesne nas hadzes do jedneho vreca nie kazdy je taky ako tu pises ...( ja osobne som mal salviu 1 krat travu som mozno mal cca 20 X , fajcit nefajcim a som v pohode za to ze obcas nieco skusim aby som vyskusal to nieje zle !! na Heroin sa vobec nechystam. Niesom zaidny spomaleny vyhulenec ( ako niektory )
Zato ze ty si proti drogam je tvoja vec !! ale si myslim ze ked skusim RASTLINNU DROGU ( salviu,travu, havajska ruza .... ) tak je to urcite lepsie ako nejake chemikalie ktore som nemal...
pinco a ta dnesna mladez si zabavu najde furt len inej forme ...
(ale to uz neriesim 13-16 rocne deti ktore si casom mozno najdu svoje hranice co nie a co ano .. )