Moja polovicka chce podnikatela a nie mna
Moja polovicka chce podnikatela a nie mna
Mam taky probik, Brutalne som sa zalubil do jednej slecny a ked som zistil ze nemam pokazeny radar, a ze je to vzajomne tak som siel na vec a sme spolu, ale to teraz nieje hlavne, sme spolu 2 tyzdne. Podnikam s ludmi a ona ma poznala iba v takejto sfere, som mlady ale ked pracujem, som profesionalny, vystupujem znalo, sebavedomo a na urovni. nepretvarujem sa, iba vtedy to tak citim. nevedela kolko mam rokov, ale ked ma spoznala ked oddychujem od tej celodennej serioznosti, bola prekvapena. sme otvoreni a ked kecame tak je to dokonale, Emocie robia svoje, ale sme uplne odlisni, ona mi raz povedala: ja chcem chlapa a nie zensku, bo ja sa tak spravam, robim zenu zenou, sama kvetinka na ranajky, krasne ranko kazde ranko a tak, proste ju mam rad a chcem je skraslit svet, no ona chce, doslova CHCE, aby som ju ignoroval, aby som nemal na nu cas, aby som sa spraval ako ked robim. prestavam tu zensku chapat. kua poradte co si o tom myslite. dix
Tak jej ty povedz ze chces zensku a nie chlapa
inak velmi zaujimavy problem, chybyckou krasy su tie dva tyzdne, ten vztah este nie je zas taky silny myslim, takze na nejake ultimata by som nestavil...
//ultimatom myslim ze: ja sa nezmenim a ak sa ti nepaci... resp sa odmlcat na nejaku dobu, ale to by si vlastne vyhovel
//ultimatom myslim ze: ja sa nezmenim a ak sa ti nepaci... resp sa odmlcat na nejaku dobu, ale to by si vlastne vyhovel
odpoved
ja som ten typ, ze sa zmenim aj na psa ak by sa jej to tak pacilo. a dokonca som koli nej skoncil 4 rocny vztah. takze asi viete co citim xi
Re: odpoved
ale toto nie je dobre, bude to zacinat takto jemne a neskor to moze prerast do rozmerov ze ta bude ovladat, ale dam ti jednu radu a snou budu urcite dufam vsetci suhlasit:sigot napísal:ja som ten typ, ze sa zmenim aj na psa ak by sa jej to tak pacilo. a dokonca som koli nej skoncil 4 rocny vztah. takze asi viete co citim xi
nj
ono tym aki sme rozdielni, je taka vec, ze moj spolocensky zivot je iba ona, kdezto, ona je typ hyrit po nociach a ma kamaratok a kamratov za tesco tasku, a ten problem vidim aj v tom, ze ja ked mam volnu chvilu ze namam stretbutie alebo sedenie tak len ona, ale ona ze: neuponahlaj to, bo mi takto skoncil vztah a ja nechcem aby.... ale ja uz profesionalna deformacia, dokazem odhadnut a zblizit sa s clovekom za 2 hodiny kedze robim s ludmi. ona si to predstavuje podstatne pomalsie. btw ja som nepisal, ze chce aby som sa tak zmenil, ja iba ze som toho schopny, ale zatial to nevyzaduje, suhlasim ze to je o tolerancii, nie o zmene
Vdaka
Dufam ze toto nebude iba SPAM: Dakujem ti
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
My sa poznáme dosť dobre osobne, a tak verím že moju radu vezmeš ako radu niekoho kto pozná aj teba aj mirku. Podľa mňa si niekde vovnútri ešte decko čo nevie čo chce. Podľa mňa už nenájdeš takú babu ako bola ona a sám vidíš že už po 2 týždňoch sa ukazuje toľko rozdielov medzi tebou a novou záhadnou dievčinou a začínajú prvú trápenia z tvojej strany že váš spoločný život si neviem predstaviť aj keď ju nepoznám.
Ale si dospely, máš občianku a sám vravíš že vieš odhandúť ľudí tak sa dobre zamysli či ti to zato stojí.
-
krupica_dnb
Medium Professional
jj- môže sa zľaknúť a odísť práve vtedy keď to budeš prežívať najintenzívnejšie..
Váž si že ti SAMA povie čo sa jej na tebe nepáči, skús jej v tom vyhovieť, nepreháňaj to, rozvrhni si čas aj na iné aktivity a uvidíš o čo viac sa na ňu budeš tešiť. Ale takto vyzerá často začiatok konca..
A to že si skončil 4 ročný vzťah .... Buď si spravil obrovskú chybu alebo nebol v poriadku- nedokážem si to vysvetliť.
Váž si že ti SAMA povie čo sa jej na tebe nepáči, skús jej v tom vyhovieť, nepreháňaj to, rozvrhni si čas aj na iné aktivity a uvidíš o čo viac sa na ňu budeš tešiť. Ale takto vyzerá často začiatok konca..
A to že si skončil 4 ročný vzťah .... Buď si spravil obrovskú chybu alebo nebol v poriadku- nedokážem si to vysvetliť.
-
Vigor
King
Re: odpoved
Ci vieme co citis? No ja to neviem, ale myslim si. A vies co si myslim? Ze to, co citis je poblaznenie, mozno si mal pocit, ze potrebujes po stvorrocnom "stereotype" zmenu. A ako to dopadlo? Uz po dvoch tyzdnoch Ta chce menit, cize nechce Teba ale niekoho ineho. Tak si sam poloz otazku, ci chces byt niekym inym.sigot napísal:ja som ten typ, ze sa zmenim aj na psa ak by sa jej to tak pacilo. a dokonca som koli nej skoncil 4 rocny vztah. takze asi viete co citim xi
Michal
Michal, ty si mirku nepoznal na tolko aby si mohol povedat ci to bola chyba alebo nie. Momentalne mi je jedno aky mas na mna nazor. a dovod, preco uz s nou niesom nebol iba " nova zahadna ".
Re: nj
Prv otázka - Nie je mi teraz jasné, či ste ešte spolu alebo nie..
No pome k veci:
-Nesmieš na ňu ako s bubnom na zajaca. Zrejme teraz preferuje taký volnejší vzťah. Vravíš, keď sa ti naskytne príležitosť, volno, tak čas tráviš s ňou. Skús sa každý druhy krát zatnúť a neísť za ňou/nevolať jej.
Z počiatku to bude iste nepríjemné a divné, ale iba takto jej môžeš vyhovieť a zároveň zistiť na čom si.
Keď aj vtedy bude nespokojná, tak potom už neviem, zrejme ani nevie, čo chce, najskor asi vzťah na zavolanie - keď jej je smutno..
No pome k veci:
z tohto si zober niečo pre seba. Raz sa už popálila a keďže sa človek učí na vlastných chybách, nechce sa popáliť druhykrát.sigot napísal:... ja ked mam volnu chvilu ze namam stretbutie alebo sedenie tak len ona, ale ona ze: neuponahlaj to, bo mi takto skoncil vztah a ja nechcem aby....
-Nesmieš na ňu ako s bubnom na zajaca. Zrejme teraz preferuje taký volnejší vzťah. Vravíš, keď sa ti naskytne príležitosť, volno, tak čas tráviš s ňou. Skús sa každý druhy krát zatnúť a neísť za ňou/nevolať jej.
Z počiatku to bude iste nepríjemné a divné, ale iba takto jej môžeš vyhovieť a zároveň zistiť na čom si.
Keď aj vtedy bude nespokojná, tak potom už neviem, zrejme ani nevie, čo chce, najskor asi vzťah na zavolanie - keď jej je smutno..
Re: nj
zatial to tak robim asi 5 dni a vcera ma skoro zozrala(pozitivne), toto bol ten spravny pristup[/quote]Skús sa každý druhy krát zatnúť a neísť za ňou/nevolať jej.
-
krupica_dnb
Medium Professional
Tak ja Ti poviem, mojej strašne vadilo keď som na ňu nemal čas, alebo som bol málo pozorný, moja potrebuje silného chlapa, ale ktorý sa o ňu bude aj starať. Tak mi to povedala
Neviem ale ja mám nielen zo žien ale najmä zo žien ale všeobecne aj z ľudí taký pocit,že nevedia čo chcú, keby si na ňu nemal čas, alebo ju ignoroval, neverím, že by jej to nevadilo.
Koľko žien, ktoré poznám by čo dali za taký prístup. Neviem u mojej čím romatickejšie a sladšie to je, tým lepšie.
Ale naozaj na tom nie je nič zlé, dávať jej všetko. Možno má pocit, že to preháňaš, alebo sa bojí, že sa do nej veľmi zamiluješ, a ona Ti to nebude schopná opätovať.
Alebo má pocit, že to nechce unáhliť, čiže Váš vzťah ešte nie je v takej fáze, čiže ešte nechce aby si sa tak správal.
Alebo jej to proste vyhovuje viac takto,ale mne sa to zdá čudné, lebo väčšinou som sa stretol s opačným prístupom.
Alebo to berie menej vážnejšie, a chce Ťa mať len niekedy, keď To bude ona chcieť, alebo keď bude mať ona čas, jej to bude vyhovovať. Alebo chce mať väčší pocit voľnosti...
ja už naozaj neviem.. nevidím do toho a je ťažké takto to posúdiť... to je len môj postreh
Neviem ale ja mám nielen zo žien ale najmä zo žien ale všeobecne aj z ľudí taký pocit,že nevedia čo chcú, keby si na ňu nemal čas, alebo ju ignoroval, neverím, že by jej to nevadilo.
Koľko žien, ktoré poznám by čo dali za taký prístup. Neviem u mojej čím romatickejšie a sladšie to je, tým lepšie.
Ale naozaj na tom nie je nič zlé, dávať jej všetko. Možno má pocit, že to preháňaš, alebo sa bojí, že sa do nej veľmi zamiluješ, a ona Ti to nebude schopná opätovať.
Alebo má pocit, že to nechce unáhliť, čiže Váš vzťah ešte nie je v takej fáze, čiže ešte nechce aby si sa tak správal.
Alebo jej to proste vyhovuje viac takto,ale mne sa to zdá čudné, lebo väčšinou som sa stretol s opačným prístupom.
Alebo to berie menej vážnejšie, a chce Ťa mať len niekedy, keď To bude ona chcieť, alebo keď bude mať ona čas, jej to bude vyhovovať. Alebo chce mať väčší pocit voľnosti...
ja už naozaj neviem.. nevidím do toho a je ťažké takto to posúdiť... to je len môj postreh
zo vztahu ako takeho mam vynikajuci pocit ak ratam chvile ked som s nou, ked s nou niesom je odmerana, mam zly pocit vtedy, ale ked je so mnou tak je cisto vidiet, ze je hotova, vtedy, vzdy to stopne v tom najlepsom a vidiet ze brutalne trpi a snazi sa utiect. ale ked niesme spolu tak ani nenapise ani nic, dokonca ani neodpise, byvame 30 kilakov od seba, a ona kedykolvek zavola ze pride, a vtedy sa nevie dockat, je to z nej citit. moja teoria(alebo zbozne prianie): Zazila brutalne sklamanie zrejme na konkretnej situacii priblizujucej sa urychlenemu vztahu, a velmi sa snazi aby to tak nedopadlo znova, a moc sa jej to nedari, tak sa snazi na mna nemysliet, nevidiet ma... aby sa jej zo zacitku lepsie odolavalo. dokonca sa na to aj odvolavala, doslova: "prosimta, ty nemozes mi takto prejavovat lasku ked sme spolu 3 dni, ved sa z toho zblaznim." a s tym vztahom pred tym sa to nedalo porovnavat. uz posledne 2 roky bolo len: aby rodicia neboli sklamanikrupica_dnb napísal:A jedna otázka sigot: Máš lepší pocit z tohto vzťahu ako z toho 4ročného??