Aky bol Vas prvy PC?
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: :))
ja mam didaktik este doma v krabici aj s hrami a s joystickom. A sranda je ze vsetko este na nom fungujeagy napísal:Vlastne.... zabudol som na svoj prvy DIDAKTIK M... myslim ze ceskej vyroby este na kazety![]()
..., ale nie... vtedy som na tom viac programoval "hry" ako hral
-
jjhacker
Medium Star
Moj bol I80286@16MHz, disk bol HITACHI tusim 40MB!!! ramky to netusim, ale boli v paticiach na doske, kopa cipov pokope, radic na HDD a LPT bol na ISA, koprocesor vedla biosu, OS DOS, verziu netusim a malo to 200W zdroj. Plnych 16bitov v AT krabici, mastenica DUNE II, Ducktales, Commander Keen 1,2,3 a pod...
-
sulo34
Medium Star
486
486-ka procesor az 100Mhz disk 400MB 1MB grafika ram 16 MB nesli na tom ani prehrat mp3
//uplink: jop, veru nesli, lebo mp3 encoder potrebuje minimalne "pentium" class processor
. Ale dalo sa to obist nejakym softom a mp3ky Ti fachali aj na 486 DX 2 80 MHz celkom obstojne [raz za cas sa to zaseklo]. Viem to len kvoli tomu ze som rozbehal pod win 95kami mp3z prave vdaka tomu softu : D ale to len tak OT no...:p inac stare dobre casy ked som musel "zkomprimovat" disk aby som na nom mohol mat aj windows 95 aj demo virtua fightera 2ky X D [jop 80 MB disk, to bola romantiqa ^_^
//uplink: jop, veru nesli, lebo mp3 encoder potrebuje minimalne "pentium" class processor