platba cez ip??

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
sweet369
Amateur
Amateur

platba cez ip??

Príspevok od používateľa sweet369 »

Je mozne ze za prezeranie www stranok my mozu poslat ucet ked zistia moju ip??
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

nie, lebo sa nikdy nedá 100% zistiť IP adresa (čo keď náhodou používaš anonymné proxy?).. :)

Iný prípad by bol, keby sa jednalo o služby napr. v rámci Tvojho poskytovateľa internetu, kde by nikto iný nemál prístup iba určitá skupina ľudí.

Čiže ak sa jedná o všeobecne prístupnú stránku na nete, kde sa môže dostať každý, tak odpoveď je nie.. ;) Aj keď teoretická možnosť by bola, ale je to dosť náročné a Tvoj poskytovateľ Internetu nemusí každému poskytovať info o Tebe (samozrejme pokiaľ sa nejedná o políciu)..
sweet369
Amateur
Amateur

No samozrejme to nebola nelegalna cinnost...kamarat pozeral stranky z erotickym obsahom..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak to nehrozí. Iba ak by si im crackoval heslá a využíval ich na vstup do ich platenej zóny. Možno pár pokusov prepáčia a jednoducho zablokujú cracknuté konto, ale pri viacnásobnom opakovaní sa už podľa mojich informácií údajne začnú zaujímať o zdroj (hlavne ak sa stále jedná o rovnakú IP). Vtedy už je to samozrejme "nelegálna" činnosť a tam už je to iné. :) V týchto prípadoch doporučujem používať anonymné proxy servery..
sweet369
Amateur
Amateur

No on tam urcite nepouzil ziadne hesla...ja sa cudujem ze ledva vie zapnut pc...tie stranky boli urcite bez hesiel
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

sweet369 napísal:No on tam urcite nepouzil ziadne hesla...ja sa cudujem ze ledva vie zapnut pc...tie stranky boli urcite bez hesiel
Tak potom za co chces platit? :shock:
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

sweet369 napísal:No on tam urcite nepouzil ziadne hesla...ja sa cudujem ze ledva vie zapnut pc...tie stranky boli urcite bez hesiel
a aj keby boli na heslo tak co...
Napísať odpoveď