--== Premýšľanie ==--
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
"MYSLíM, TEDA SOM" - odpoveď: snažím sa byť
. v hlasovaní som zaškrtol prvú možnosť. často premýšľam. poväčšinou nad vecami, ktoré ma trápia [moja chýbajúca polovička (nad ňou sa zamýšľam veľmi často - zaľúbený (bez svojej polovičky) ten pocit 100% poznajú)
, škola, prečo niekedy nemôžem naštartovať auto (a to dokonca aj s pomocou sitiča)
JOKE
- btw/benzín to nieje
(tak teda čím to je sposôbené?)]. a tak. takže ako som písal, a hlasoval, premýšľam pomerne dosť často
premýšľam často.... možno niekedy aj viacej ako by som mala....
často uvažujem o veciach ako si život zjednodušiť, ako sa stať človekom takým aby som bola so sebou spokojná.... niekedy uvažujem aj nad úplnými somarinami....ale tak aspoň tú hlávku moju potrápim a nemám ju len na nosenie okuliarov ...ako niektorý iný....
často uvažujem o veciach ako si život zjednodušiť, ako sa stať človekom takým aby som bola so sebou spokojná.... niekedy uvažujem aj nad úplnými somarinami....ale tak aspoň tú hlávku moju potrápim a nemám ju len na nosenie okuliarov ...ako niektorý iný....
Hmm,myslím,že je trochu rozdiel myslieť a premýšľať....kinjeril napísal:Nic v zlom, ale velmi zvlastna tema. Ved nebyt "myslenia", tak sa ani nevytoto do WC ale tam, kde to na Vas pride. Takze ci premyslame? Of course...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Rozmýšľam veľa, rád, neustále a niekedy až tak dlho, že si okolie začína myslieť, že mám výpadky vedomia
Ale to tak nieje. V poslednom čas často unikám do vlastného sveta myšlienok a som v ňom hodiny. Potom to vyzerá že "sa svieti ale nikto nieje doma". Ale mám to rád. Dokážem sa zamyslieť aj nad úplnými banalitami, ale vždy myšlienku rozviniem tak, že sa aj z na pohľad bezpointovej veci stáva filozofická úvaha...Rád rozmýšľam...