ako si ziskat chalana
ako si ziskat chalana
lubim jedneho chalana mam ho strasne rada ale on somnou nic nechce mat lebo mi nechce ublizit a chce babu len an sex na jednu noc ja som mu povedala ze ho mam strasne rada a ze budem o neho bojovat co myslite co mam spravit mam o neho bojovat ci nie prosim poradte mi lebo ja uz neviem co mam robit 
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pozeraj sa vzdy sa najde chalan ktory lubi svoje dievca viac nez vsetko na svete. Z tvojho pohladu je tu ten problem ze si dievca a ty by si mala cakat na svojho chlapca kym si ta najde. Lenze ak si si pozrela temy v Erotike&Vztahy tak zistis ze ti ktori lubia dievca nadovsetko ti "rytieri na bielom koni" sedia doma a nevedia ako jej to povedat . takze pointa: Najdi si chlapca ktory ta bude lubit celym svojim srdcom a nebude ta brat len objekt na svoje ukojenie.
no ved prave to ze to ej velmi tazke ale ja ho nechcem stratit mam ho fakt velmi rada a nechcem o neho prist eln reto ze sa sklamal no ved prave zmysel zivota je laska a ja ho lubim on mi povedal ze mamma rad ties ale tak ja enviem ci to mam nechat radsej tak a snazit sa na neho zabudnut co isto npojde alebo bojovat o neho ked povedal ze to tak rychlo nebude sama neviem
-
Vigor
King
Re: ako si ziskat chalana
Tak mi prosim uz napis jednotny nazor aky vlastne je, lebo tusim aj Ty sama v tom mas trosku neporiadok. Tak je taky ci nie je?slniecko napísal:somnou nic nechce mat lebo mi nechce ublizit a chce babu len an sex na jednu noc
No ale ak by bol naozaj taky super clovek ako tvrdis v poslednom prispevku, tak jediny sposob ako mu dokazes ze mu neublizis je cas. A toho bude treba asi dost, mam kamaratku sklamal zivot uz viackrat, dost vzhladom na jej vek, a teraz si ziskat jej doveru je neskutocne tazke...mne to trvalo par rokov.
no jasne ja ta chapem preto som sem pisala aby ste mi poradili lebo ja som nevedela co amm uz robitFortron napísal:Vykašli sa naňho,čo lahko získaš,si potom nevážiš a netreba chalanovi ukázať na začiatku hry hňeď všetky karty,chápeš o čom hovorím.
Bez urážky,ale ja osobne nemám rad takéto vtieravé baby,predsa ked ma niekto nechce,nebudem sa mu pchať do r...
Re: ako si ziskat chalana
no hej mozno trocha pochybujem aj ja ale viem ze je to super chalan a ze by nikdy neublizil babe nebol by toho schopni a dat cas to mozem urobit nic ine my asi neostavaVigor napísal:Tak mi prosim uz napis jednotny nazor aky vlastne je, lebo tusim aj Ty sama v tom mas trosku neporiadok. Tak je taky ci nie je?
No ale ak by bol naozaj taky super clovek ako tvrdis v poslednom prispevku, tak jediny sposob ako mu dokazes ze mu neublizis je cas. A toho bude treba asi dost, mam kamaratku sklamal zivot uz viackrat, dost vzhladom na jej vek, a teraz si ziskat jej doveru je neskutocne tazke...mne to trvalo par rokov.
noo neviem ti povedat kolko je to "vela casu" zalezi od toho ako dlho uz je v takom stave,,,ako velmi sa sklamal a tak... podla mna ale aspon mesiac-dva,je ale mozne ze bude treba viac, raz byt vonku niekedy staci,,,no teraz asi nie...slniecko napísal:no hej to mozem skusit ale tak aj som snim uz vonku bola a vela casu kolko to ej vela casu
tak to sa ti dost lahko povieP3Bo napísal:Pozeraj sa vzdy sa najde chalan ktory lubi svoje dievca viac nez vsetko na svete. Z tvojho pohladu je tu ten problem ze si dievca a ty by si mala cakat na svojho chlapca kym si ta najde. Lenze ak si si pozrela temy v Erotike&Vztahy tak zistis ze ti ktori lubia dievca nadovsetko ti "rytieri na bielom koni" sedia doma a nevedia ako jej to povedat . takze pointa: Najdi si chlapca ktory ta bude lubit celym svojim srdcom a nebude ta brat len objekt na svoje ukojenie.
-
Runes
Addict
no moj nazor na vec vetou nechcem ti ublizit asi caka tvoju odpoved ale mne neublizis a hop uz je kocur v trube nepoznam ho ale najlachsie ako ziskat babu na jednu noc je jej povedat ze presne to neces a vlastne ona dobrovolne naivne ide.
na otazku ako mu odkazat ze ho naozaj lubis myslim ze ty mu to uz dokazovat nemusis drz sa mu na blizku ked ho tak lubis a on si to uvedomi ze ty ho nezradis
proste daj tomu cas a ked ten vztah ma byt tak to pride a ty aspon zatial zistis ze ci ho fakt lubis alebo je to len chvilkova sympatia. Inak neviem ci by som bral chalana ktori chce len znamosti na jednu noc lebo takym to potom bude chybat tak aby sa potom vztah zasa neskoncil predcasne ... preco sa rozisiel ???
na otazku ako mu odkazat ze ho naozaj lubis myslim ze ty mu to uz dokazovat nemusis drz sa mu na blizku ked ho tak lubis a on si to uvedomi ze ty ho nezradis
proste daj tomu cas a ked ten vztah ma byt tak to pride a ty aspon zatial zistis ze ci ho fakt lubis alebo je to len chvilkova sympatia. Inak neviem ci by som bral chalana ktori chce len znamosti na jednu noc lebo takym to potom bude chybat tak aby sa potom vztah zasa neskoncil predcasne ... preco sa rozisiel ???