ako si ziskat chalana

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slniecko
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

ako si ziskat chalana

Príspevok od používateľa slniecko »

lubim jedneho chalana mam ho strasne rada ale on somnou nic nechce mat lebo mi nechce ublizit a chce babu len an sex na jednu noc ja som mu povedala ze ho mam strasne rada a ze budem o neho bojovat co myslite co mam spravit mam o neho bojovat ci nie prosim poradte mi lebo ja uz neviem co mam robit :cry:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Zacinam svojou oblubenou otazkou : "Kolko mas rokov a kolko si uz mala vztahov " :)
slniecko
Light Expert
Light Expert

no mam 17 a mal som uz par vztahov
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pozeraj sa vzdy sa najde chalan ktory lubi svoje dievca viac nez vsetko na svete. Z tvojho pohladu je tu ten problem ze si dievca a ty by si mala cakat na svojho chlapca kym si ta najde. Lenze ak si si pozrela temy v Erotike&Vztahy tak zistis ze ti ktori lubia dievca nadovsetko ti "rytieri na bielom koni" sedia doma a nevedia ako jej to povedat . takze pointa: Najdi si chlapca ktory ta bude lubit celym svojim srdcom a nebude ta brat len objekt na svoje ukojenie.
slniecko
Light Expert
Light Expert

on ma ma ties rad aspon tak povedal lenze hacik je vtom ze nechce vztah ze sa sklamal a teraz necce vztah chce len babu na jednu noc a keby bol taky ze ma vyuzit tak by to spravil ale aj neviem ako mu to mam dokazat ze ho fakt mam rada a ze mu nikdy neublizim
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

to bude velmi tazke dokazat mu to ak nie nemozne ked sa dostal do takeho stadia, to chce len cas... aj ja som sa sklamal ale som sa cez to dostal rychlo celkom ale chciet babu len na sex... nikdy... zmysel zivota je laska :oops:
slniecko
Light Expert
Light Expert

no ved prave to ze to ej velmi tazke ale ja ho nechcem stratit mam ho fakt velmi rada a nechcem o neho prist eln reto ze sa sklamal no ved prave zmysel zivota je laska a ja ho lubim on mi povedal ze mamma rad ties ale tak ja enviem ci to mam nechat radsej tak a snazit sa na neho zabudnut co isto npojde alebo bojovat o neho ked povedal ze to tak rychlo nebude sama neviem
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Rozmyslam co si ma o tom chalanovi mysliet. Nepoznam ho, no mne napr. to, ze sa sklamal a preto chce holku iba na jednu noc pripada ako celkom solidna vyhovorka. Vravim, nepoznam ho, no daj si pozor, mozno chce aj Teba len spracovat...
slniecko
Light Expert
Light Expert

to by podla mna uz urobil davno lebo vie ze ho mam rada a povedal ze mi nehcce ublizit a isto neni taky ze by ma chcel len vyuzit neni taky je to super clovek aj ked to podla tohto tak vyznie ale neni taky
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: ako si ziskat chalana

Príspevok od používateľa Vigor »

slniecko napísal:somnou nic nechce mat lebo mi nechce ublizit a chce babu len an sex na jednu noc
Tak mi prosim uz napis jednotny nazor aky vlastne je, lebo tusim aj Ty sama v tom mas trosku neporiadok. Tak je taky ci nie je?

No ale ak by bol naozaj taky super clovek ako tvrdis v poslednom prispevku, tak jediny sposob ako mu dokazes ze mu neublizis je cas. A toho bude treba asi dost, mam kamaratku sklamal zivot uz viackrat, dost vzhladom na jej vek, a teraz si ziskat jej doveru je neskutocne tazke...mne to trvalo par rokov.
Fortron
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fortron »

Vykašli sa naňho,čo lahko získaš,si potom nevážiš a netreba chalanovi ukázať na začiatku hry hňeď všetky karty,chápeš o čom hovorím.

Bez urážky,ale ja osobne nemám rad takéto vtieravé baby,predsa ked ma niekto nechce,nebudem sa mu pchať do r...
sigot
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sigot »

Prepac mi, ale moj osobny nazor je taky ze ten chalan podla toho co si o nom napisala je taky hajzel, ze by som mu nepodal ani ruku a nieto este sa nanho aj pekne pozriet nejake dievca
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

no zacni tym ze si z nim vyjdes niekde von... ti by snad nemal byt problem ... noo a daj mu cas,,,vela casu ...
slniecko
Light Expert
Light Expert

Fortron napísal:Vykašli sa naňho,čo lahko získaš,si potom nevážiš a netreba chalanovi ukázať na začiatku hry hňeď všetky karty,chápeš o čom hovorím.

Bez urážky,ale ja osobne nemám rad takéto vtieravé baby,predsa ked ma niekto nechce,nebudem sa mu pchať do r...
no jasne ja ta chapem preto som sem pisala aby ste mi poradili lebo ja som nevedela co amm uz robit
slniecko
Light Expert
Light Expert

Lolofon napísal:no zacni tym ze si z nim vyjdes niekde von... ti by snad nemal byt problem ... noo a daj mu cas,,,vela casu ...
no hej to mozem skusit ale tak aj som snim uz vonku bola a vela casu kolko to ej vela casu
slniecko
Light Expert
Light Expert

Re: ako si ziskat chalana

Vigor napísal:Tak mi prosim uz napis jednotny nazor aky vlastne je, lebo tusim aj Ty sama v tom mas trosku neporiadok. Tak je taky ci nie je?

No ale ak by bol naozaj taky super clovek ako tvrdis v poslednom prispevku, tak jediny sposob ako mu dokazes ze mu neublizis je cas. A toho bude treba asi dost, mam kamaratku sklamal zivot uz viackrat, dost vzhladom na jej vek, a teraz si ziskat jej doveru je neskutocne tazke...mne to trvalo par rokov.
no hej mozno trocha pochybujem aj ja ale viem ze je to super chalan a ze by nikdy neublizil babe nebol by toho schopni a dat cas to mozem urobit nic ine my asi neostava :cry:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

slniecko napísal:no hej to mozem skusit ale tak aj som snim uz vonku bola a vela casu kolko to ej vela casu
noo neviem ti povedat kolko je to "vela casu" zalezi od toho ako dlho uz je v takom stave,,,ako velmi sa sklamal a tak... podla mna ale aspon mesiac-dva,je ale mozne ze bude treba viac, raz byt vonku niekedy staci,,,no teraz asi nie...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Len aby si v tom "rekreacnom " obdobi nenasiel ine dievca :(
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

P3Bo napísal:Pozeraj sa vzdy sa najde chalan ktory lubi svoje dievca viac nez vsetko na svete. Z tvojho pohladu je tu ten problem ze si dievca a ty by si mala cakat na svojho chlapca kym si ta najde. Lenze ak si si pozrela temy v Erotike&Vztahy tak zistis ze ti ktori lubia dievca nadovsetko ti "rytieri na bielom koni" sedia doma a nevedia ako jej to povedat . takze pointa: Najdi si chlapca ktory ta bude lubit celym svojim srdcom a nebude ta brat len objekt na svoje ukojenie.
tak to sa ti dost lahko povie :) ale inak mas v podstate pravdu
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no moj nazor na vec vetou nechcem ti ublizit asi caka tvoju odpoved ale mne neublizis a hop uz je kocur v trube nepoznam ho ale najlachsie ako ziskat babu na jednu noc je jej povedat ze presne to neces a vlastne ona dobrovolne naivne ide.
na otazku ako mu odkazat ze ho naozaj lubis myslim ze ty mu to uz dokazovat nemusis drz sa mu na blizku ked ho tak lubis a on si to uvedomi ze ty ho nezradis
proste daj tomu cas a ked ten vztah ma byt tak to pride a ty aspon zatial zistis ze ci ho fakt lubis alebo je to len chvilkova sympatia. Inak neviem ci by som bral chalana ktori chce len znamosti na jednu noc lebo takym to potom bude chybat tak aby sa potom vztah zasa neskoncil predcasne ... preco sa rozisiel ???
Napísať odpoveď