lebo uz som sa vyse 1,5 roka nestrihal a ani nemienim tak by som sa len chel informativne opytat ako ste vy natom vlasaci..
len nepiste ze nemam vlasy a je mi dobre
to vazne? o tomto ucinku zinku som nepocul.. ale nejak extra mi to neprekaza a zatial som to ani moc nepostreholVesper napísal:tu vec ''krasa zdravych vlasov'' poznam istu dobu som to pouzival ale prestal som lebo zinok sposobuje okrem hustnutia vlasov aj hustotu ostatneho telesneho ochlpenia a to je uz podstatne horsie
tak neviem s tym zinkom asi to moze mat dost osobite ucinky... s tym utieranim suhlasim tiez len tak pretriem aby mi z nich netiaklo a potom pekne prirodzene vyschnutmiki24686 napísal:to vazne? o tomto ucinku zinku som nepocul.. ale nejak extra mi to neprekaza a zatial som to ani moc nepostrehol
a s tym uterakom? ja si vlasy len tak pretriem, aby mi z nich voda netiekla, fen nepouzivam, proste ich necham len tak vyschnut.. inac aj pravidelne nosenie siltoviek, klobukov moze sposobovat vypadavanie vlasov, nie?
nemam vlasi a je mi dobre, pozri sa na oca a pozri kvalitu jeho porastu, pravdepodobne skoncis rovnako a na sracky a pripravky kaslitomask8 napísal:Chcem sa vas spytat kto mate dlhe vlasy a nepodstrihujete sa.. len ich nehavate rastt.. tak som pocul ze velmi si vysiluju korienky a potom vlast odumre neni nieco na spevnenie vlasov..?
lebo uz som sa vyse 1,5 roka nestrihal a ani nemienim tak by som sa len chel informativne opytat ako ste vy natom vlasaci..![]()
len nepiste ze nemam vlasy a je mi dobre