Command & Conquers 3 - Tiberium Wars

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pishta: Ak sa nemylim, tak vyrobca je Westwood a EA je len vydavatelom :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nuz situacia je taka ze westwood uz davnejsie EA odkupila :) takze uz ziaden westwood, uz len EA, aj ked na tom projekte majaku ti isti ludia :)
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

:shock: Tak z EA vyslo konecne nieco normalne. Len mi tam zatial chybaju nejake te upgrady ako boli v generals(odokrytie mapy, vylepsenia tankov,...) ale inak super hra. Uz sa tesim ked vyjde full, neviete kedy by to mohlo byt (davnejsie som niekde cital ze az v septembri :cry: )
btw.:rozbehol som to na Sempron 2.2+, 768RAM, a FX5200 64MB :oops:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Par prispevkov hore mas datum :roll:
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

Zdravim ludia mal by som jednu otazku o c&c jednu otazku.. stiahol som demo, nainstaloval ale ked to chcem spustit mi napise:
"This application has failed to star because d3dx9_29.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem" .. reinstaloval som to asi 4krat a nic.. pouzivam DirectX 9.0c takze nechapem v com moze byt problem..pls neviete mi niekto poradit co s tym?? !!!!
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Zdravim ludia mal by som jednu otazku o c&c jednu otazku.. stiahol som demo, nainstaloval ale ked to chcem spustit mi napise:
"This application has failed to star because d3dx9_29.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem" .. reinstaloval som to asi 4krat a nic.. pouzivam DirectX 9.0c takze nechapem v com moze byt problem..pls neviete mi niekto poradit co s tym?? !!!!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

skus sa pozret ci nemas to dll uz v nainstalovanej hre alebo popripade v instalacke...

edit:
fragman
no hej... mas pravdu :P
komentare
"You need this file to run Command & Connquer Tiberium Wars...."
"Needed this File for the Command and Conquer 3 Tiberium Wars DEMO"
"I needed this file to run Command & Conquer 3 demo"
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

Gizmoo napísal:Zdravim ludia mal by som jednu otazku o c&c jednu otazku.. stiahol som demo, nainstaloval ale ked to chcem spustit mi napise:
stiahni http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?d3dx9_29 a skopiruj to do C:\Windows\System32\ a pusti demo :wink:
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

FraGmanN napísal:stiahni http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?d3dx9_29 a skopiruj to do C:\Windows\System32\ a pusti demo :wink:
DIKI MOC FUNGUJE :D :D :D
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no konecne som si to zahral...... C&C generals hravam doteraz.
Ale toto ma dostalo, Po 4 hrach som dal brutala bez handicapu, trvalo to trosicku dlhsie, ale neva :lol:
velmo som RA2 nehral, a tu ak sa nemylim stavanie budou je v podobnom style, ale da sa zvyknut, a spominaly ste ze mate velke okna na mapku a ikonky.
Mne to pripadalo normalne, trocha to bolo vecsie, ale v obraze to dako nezavadzalo.....
uz iba cakam na full. a tak to vyzera ze poputuje domou Kane edicia :roll:
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

vyzera to tak ze stary dobry C&C Tiberian Sun ma konecne nastupcu :smt039 tuto klasiku mam rad takze som velmi zvedavy ako dopadne toto, zatial to vyzera na dalsie prebdene noci :twisted:
s10®
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa s10® »

Zisla by sa uz nejaka dalsia ficurinka do dema, nieco ako mapa alebo misijka za NOD. Lebo to cakanie na FULL.... :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze full bude v najblizsich dnoch, podla IGN.com je finalna verzia oznamena na 28. marca :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

a vsak si zatial skusaj rozne urovne obtiaznosti GDIvsNOD, GDIvsGDI, NODvsNOD .. mas dost kombinacie len skoda ze len na jednej malej mapke v skirmish :?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

potrebujem poradit chem si zahrat za NOD ale v skirmisi to nejde nastavit
viete niekto ako nato ? :roll: hmmm

pretoze v skirmishi mozem hrat iba za Gdi VS NOd a napr NOd vs GDi neviem nastavit ako nato?

takto :D :P Demo však malo jednu chybičku krásy – jediná hrateľná strana bola GDI a to mohlo fanúšikov Bratstva NODu priviesť do zúfalého nariekania. Tomu je však koniec, na internete začali kolovať správy o zmene strany konfliktu, no vyskúšate si ju len v skirmishi. Prevedenie je jednoduché. Pri voľbe strany stačí kliknúť na neaktívnu položku voľby strany za držania klávesy N a tramtadadááá, hráte za NOD. Nutnosťou je ešte zvoliť umelú inteligenciu protivníka (klik so stlačenou klávesou G) a napokon zvoliť stupeň AI, pričom treba mať stlačenú príslušnú klávesu vychádzajúcu zo začiatočného písmena danej AI. Aký hacking.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

pre vsetkych tych ktory si niesu isty ze ci im to pojde - je to nenarocne... napr zostava sempron2600+ 768ram a GF6600 tu hru pusti plynule s efektami medium-high plynule pri 1024x768
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

hojko napísal:Ja sa prilis nehravam, maximalne tak hodinku az dve v noci Battlefield 2, obcas NHL 2006. Na strategie prilis nie som, uz pominuli casy Dune 2, Dune 2000 a Warcraft 2, tieto nove strategie ma nelakaju. O tom, ze by som si to kupil ani uvazovat nejdem, lebo sa to urcite nestane.
hojko, a co tak starcraft : broodwar ... ja to hrajem doteraz, to je klasika a perfektna strategia :wink:
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

mystique napísal:pre vsetkych tych ktory si niesu isty ze ci im to pojde - je to nenarocne... napr zostava sempron2600+ 768ram a GF6600 tu hru pusti plynule s efektami medium-high plynule pri 1024x768
no ide skorej o to ci ti to rozlisenie 1024*768 staci. ja som to tak skusal a islo mi vsetko na full ale budovy/jednotky su velmi velke. mne pri mojej zostave s x1650pro/512mb grafikou to na 1680*1050 ide este slusne ale urcite nie na medium/high.... takze ano zahra sa to aj s slabsou grafikou dokonca kamos to hra na semprone 1800+ s geforce5200 64 bit... ale je to neporovnatelny rozdiel a o prehlade na bojisku sa da dost polemizovat..
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

mam taku malu otazocku, tiberiam war uz ma podporu dx10 ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

fruxo napísal:mam taku malu otazocku, tiberiam war uz ma podporu dx10 ?
nie nema
Napísať odpoveď