no chlapci chcem sa vas spytat co yb ste ríbili an mojom mieste keby ste mali plošny spoj subwoofera v takomto stave:
1,audio vstup nedobre zaletovany(to ešte spraviť viem)
2.vodive cesty an DPS na doske plošnych spojov zoxidovane a samotna
oxidacaia by blokovala pravy zvukovy vystupny kanal zo zosilovača
3.znicene korekcie(teda potenciometer na ovladanie basova hlasitosti chrčia)
ja by som to všetko spravil ibaže chcem sa vas spytať neni lepšie kedže ej to už v takomto stave kupiť novú hifi zostravu 2+1? lebo toto vypada beznadejne
Ono yb sa dalo spraviť to ze yb som to tam ten audiovstup poriaden priletoval a zalial aby sa pri otrasoch s basami nepohol a neznicil sa kontakt,potom by som to nejako s kontoxom vycistil tie vodive cesty ktore su zoxidovane a nejako sa ankoniec dostal ku korekciama vymenil potenciometre za nove a identicke podla originalnych parametrov ale pytam sa sam seba oplati sa mi to vobec?
Subwoofer
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Neviem, v akom katastrofálnoom stave sa to vreále nachádza, ale tak vo všeobcnosti:
1. nájdi si nato pekné kľudné popoludnie pri príjemnej muzike
2. zaoxidované vodivé cesty prebrús a výdatne pocínuj
3. vymeň za nové
To máš nízky skill, alebo práca s elektronikou Ťa ubíja?
A čo by si spravil s touto zostavou? Vyhodil?
1. nájdi si nato pekné kľudné popoludnie pri príjemnej muzike
2. zaoxidované vodivé cesty prebrús a výdatne pocínuj
3. vymeň za nové
To máš nízky skill, alebo práca s elektronikou Ťa ubíja?
A čo by si spravil s touto zostavou? Vyhodil?
no aj som ymslel ze to už vyhodim do koša ale dnes som sa an to znova kukol,tralze tie vodive cesty vobec neboli zoxidovane ale bolo to uschnute jedlo(neviem ako sa tam dostalo) ktore blokovalo a skratovalo obvod na pravy vystupny audio kanal-tenm uz ide teraz astaci uz iba doladit kontakt na audio vstupe a zaliat to takou cudnou hmotou aby sa to enhybalo pri rezonancii basov no a na tie korekcie to uz nebude problem