Jééj, to je zlaté..... síce sú tam prevažne chlapčenské hračky, ale taký hokej alebo akvaball to som mala aj ja. Mne tam chýba ešte taká tá násobilka s jednoduchým obvodom - keď ste správne vyrátali rovnicu, zasvietila sa žiarovka.
skoda ze sa tie casy nedaju vratit ale ten hokej sa snad da najst skoro u kazdeho ja mam este doma niekde niektore taketo hracky dokonca aj projektor mam este doma ked budem mat deti budu to uz starozitnosti a budu ich vykupovat za milion
Ked som si pozeral obrazky tychto krasnych hraciek spomenul som si na jednu moju lodko. Bola cerveno biela. Hladal som ju ale beznadejne. Asi je niekde zahrabana pod vrstvami prachu a inych haraburd.
neurazil som sa, len ze aj trosku mladsi si tiez mozu take nieco pamatat...
vacsinu stavebnic a hier spred roku 1990 mozem najst u babky, vacsina tych hier co su tam patria sesternici (co uz ma cez 20)...takze auticiek tam vela nie je..
tak moja uuplne najoblubenejsia hracka, ktoru mam doteraz na policke..
arabona-nema to zotrvacnik, nema to dialkove ovladanie, nema to nic, ale je to bomba (a ma to viac ako 20+)
znovu som si pospominal na tie casy davno minule... boze to bola parada, skoro vsetky hracky som tu nasiel, od talbota, cez favorita az po ten futbal. parada.