eritrocit a jeho moderovanie...

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

eritrocit a jeho moderovanie...

Príspevok od používateľa misokgb »

Neviem kam to napisat, ale nemyslite, ze eritrocit sa toho moderovania nejak moc ujal? :D Jako nic proti eritrocitovi, vidim, ze je to celkom v pohode chlapik, len v kazdej teme vidim v niekoho prispevku koment od eritrocita :D Mne dal basu na tri dni ani neviem za co, niekto mi tu basu sice dal dole. No ja len tolko, ze sa mi zda, ze sa trochu eritrocit zmenil... Co vy na to? Este raz opakujem, ze toto nie je nic proti jeho osobe, len som si tak vsimol, ze ci viacieri alebo len ja... Dakujem za vas nazor :wink:
SRneC
Addict
Addict

Re: eritrocit a jeho moderovanie...

Príspevok od používateľa SRneC »

misokgb napísal:Neviem kam to napisat, ale nemyslite, ze eritrocit sa toho moderovania nejak moc ujal? :D Jako nic proti eritrocitovi, vidim, ze je to celkom v pohode chlapik, len v kazdej teme vidim v niekoho prispevku koment od eritrocita :D Mne dal basu na tri dni ani neviem za co, niekto mi tu basu sice dal dole. No ja len tolko, ze sa mi zda, ze sa trochu eritrocit zmenil... Co vy na to? Este raz opakujem, ze toto nie je nic proti jeho osobe, len som si tak vsimol, ze ci viacieri alebo len ja... Dakujem za vas nazor :wink:
mne sa to nezda prehnane ale take mile ked vidis dole ze bla bla by eritrocit myslim ze moderovanie v jeho sekcii EandV mu ide ... ale postrehol som to a nevadi mi to
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Svoju "pracu" moda pre E&V si odvadza ukazkovo, pricom ma plnu podporu ostatnych clenov admin/mod teamu. That´s all

BTW. pravidlo 16 :smt063

Svoju charakteristiku adminov/modov mozes uplatnit v existujucej teme > http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=41967

//mastermind: amen.
Zamknuté