GMAIL
to je taka ista otazka, nad akou som rozmyslal, ked som mal asi 5 rokov a rozmyslal som o stvoreni sveta.prioritas napísal:na zaklade čoho rozdaval tie pozvanky G-mail ???
dostali to iba určití ľudia a tí to teraz rozdavaju tu, ale ako dostali tie pozvanky tí určití ľudia
No a k tvojej otazke: asize sa rozdavali pozvanky pre VIP a ti to potom rozposielali dalej, az ich mame aj my.
nechcem zakladat novu temu tak to dam tu....prosim vas mam problem s pop3 pripojenim na gmail, pouzivam thunderbird a pred par tyzdnami mi odmietol prvykrat stiahnut mail ktory bol vacsi ako 500 KB a sice tak ze vzdy vyprsal timeout na pripojenie...neviete kde moze byt chyba, pripadne ak mate skusenosti prosim poradte. dik
skus kerio uplne vypnut a potom chod na gmail.com a prihlas saKelusko napísal:mam fw (kerio) ale tam som si zakazanu ulohu alebo nieco podobne nevsimol, vymazal som cookies ,to sa da povedat z epomohlo len z casti ,teraz ked dam gmail.com neni biela obrazovka,no vyplnim login/pass prihlasit -a zasa biela obrazovka:)
mozno pomoze aj toto:
http://mail.google.com/support/bin/answ ... swer=13732
Tak presne tento problem som mal aj ja. Bud vypni keria alebo zisti co treba povolit v jeho nastaveniachKelusko napísal:ja mam mensi problemik... Zalozil som si ucet na Gmail.com postupujem vsetkymi potrebnymi krokmi a v poslednom (ist do svojej schranky) sa prihlasim a biela obrazovka nic nenacita just biela obrazovka.... NEstretol sa s tym dakto ? dik
Ahojte
Nechcem zakladat novu temu tak sa obraciam s prosikom sem... Na gmaily som sa po rokoch pouzivania rozhodol nastavit preposielanie dalej do Outlooku 2003. Vsetko ficalo super, vsetky dorucene maily sa mi stiahli aj do outlooku, no pomaly zistujem, ze to asi bola ta najvacsia p.covina aku som spravil...
Proste mi to vobec nevyhovuje
A tak som sa chcel vratit spat k overenemu pouzivaniu cisto gmail rozhrania na moju mailovu schranku, prihlasim sa a co sa nestalo - vsetky dorucene spravy su zmazane
Proste mi ich nenechalo aj na gmaily, ale vsetko stiahlo cisto do toho outlooku
Neviete mi prosiiiiiiim poradit, ako by som si mohol zas poslat vsetky tie maily (je ich okolo 2500!) naspat na gmail? BUDEM NESKUTOCNE VDACNY!!!! 
Nechcem zakladat novu temu tak sa obraciam s prosikom sem... Na gmaily som sa po rokoch pouzivania rozhodol nastavit preposielanie dalej do Outlooku 2003. Vsetko ficalo super, vsetky dorucene maily sa mi stiahli aj do outlooku, no pomaly zistujem, ze to asi bola ta najvacsia p.covina aku som spravil...