Salvia Divotvorna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

R1k1nko napísal: xy
... lebo kokain, opium a podobne sracky vobec niesu na prirodnej baze :-D :-D ...

Pinco .. neviem ako ty ale ja mam k takym ludom velmi blizko ( mam totiz 18 ) a su rozni, niektori zakuria len z haluze dva krat za rok, ale niektori na tom uz uplne fachcia a na nich je jasne vidiet, ako ich to pomaly ale isto vymyva :-) ... ale sak bodaj by prisli nato, ze sa da haluzit aj bez drog :-) ...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

nordkapp_pb napísal:... lebo kokain, opium a podobne sracky vobec niesu na prirodnej baze :-D :-D ...

Pinco .. neviem ako ty ale ja mam k takym ludom velmi blizko ( mam totiz 18 ) a su rozni, niektori zakuria len z haluze dva krat za rok, ale niektori na tom uz uplne fachcia a na nich je jasne vidiet, ako ich to pomaly ale isto vymyva :-) ... ale sak bodaj by prisli nato, ze sa da haluzit aj bez drog :-) ...
no malinko su na prirodnej ale pridavaju sa tam latky navykove nedam ti zoznam ktore sa tam mozu pridat aby to v cloveku vyvovalo zavislost..
rikinko dakujem ze si im vysvetlil podstatu toho aspon som im to nemusel ja pisat..

// k teme vcera som hulil tu salviu asi som mal slaby matros z botanic.cz dal som si cca 3 bonga drzal som to v sebe asi tak pol minuty a troska som mal opticke haluze lebo som bol v kludnom prostredi totiz doma napr. ze som v trojuholnikovej izbe a podobne.. inac nic.. ale asi zacnem tu salviu pestovat..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nikdy ma také zábavky nelákali aj keď som to skúsil, nevidel som zmysel to rozvíjať ďalej. V mojom okolí sa vždy formovali tri skupiny takýchto trávičkarov.
Prvá skupina sú obyčajní chalani s miernym sklonom k vandalizmu už v detstve, neskôr vplyvom starších "kamarátov" sa dostali k tráve a toluénu. Dnes už trocha starší chodia zarastení, v metalových tričkách (nemám nič proti metlákom, u nás je to akási feťácka móda) a so značným psychickým retardom a s komplexom nadradenosti bez akejkoľvek snahy pre lepší život a možnosť uplatniť sa, brázdia najväčšie pajzle, pričom trávu vymenili za značné množstvo alkoholu. Niektorí, ale predsa boli šikovní a dostali sa z toho včas a dnes spokojne pracujú, poprípade študujú na vysokých školách a krútia hlavami nad tým, ako len mohli byť kedysi takí hlupáci.
Druhá skupina sú tzv. trávičkári z vyššej spoločnosti. Bohatý tatko sa postará o finančné dotácie potrebné na trávu a drahé oblečenie. 99,9% z nich študuje na gymnáziu a prestávky trávia húlením na záchodoch, pričom ich študijné výsledky sú zázrakom nadpriemerné. S trávou neprestanú ani na vysokej škole, ale akonáhle tatko prestane sponzorovať, uvedomia si, že peniaze sa dajú využiť aj inak a tak vyhodia všetky tie svoje lampičky a kvetináče a hlúpe detské časy sú za nami.
Tretia a najhoršia skupina sú tí ktorí nájdu v tráve zmysel života.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Pinco celkom pekne vystihnuté :)

K téme, čiže "šalvia divotvorná" no ja mám veľmi rád šalviový čaj, takisto keď ma bolí hrdlo, najlepšie mi zaberá vykloktávanie roztokom, ktorý je zo, alebo obsahuje šalviu teraz neviem presne ako sa volá. :P :D

A k tomu, že to niekto pestuje na hulenie alebo na čo, no hej počul som už o tom, že niekto skúša napr. huliť aj čierny čaj, či zelený, či jaký, ževraj to pochádza z Ázie, že tam sa to fajčí/fajčievalo.. ale keďže mi to hovorila taká osoba, aká mi to hovorila(rozumej, taká čo hulieva) tak som to aj tak bral.

Zdá sa mi to vyslovene smiešne keď niekto chce huliť šalviu :P

A na tej legálnosti som sa tiež dobre pobavil :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Babka mi kedysi rozpravala, ze ked robotnici nemali na cigarety detvy, zabalili si slepacie vykaly a fajcili to, sklony k fajceniu cajov a salvie mi pripadaju rovnako zufale.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

uprimnaDUSA napísal:Babka mi kedysi rozpravala, ze ked robotnici nemali na cigarety detvy, zabalili si slepacie vykaly a fajcili to, sklony k fajceniu cajov a salvie mi pripadaju rovnako zufale.
Radsej budem fajcit SALVIU (legal ) ako nelegalnu travu pri ktorej ked ma chytia su problemi ... 8)
MurphY
Professional
Professional

uprimnaDUSA napísal:Babka mi kedysi rozpravala, ze ked robotnici nemali na cigarety detvy, zabalili si slepacie vykaly a fajcili to, sklony k fajceniu cajov a salvie mi pripadaju rovnako zufale.
akoze povies mi ako sa da fajcit caj ? prosim ta skus vyfajcit salviu a potom hovno uvidis aky je rozdiel a uvidis co sa ty bude zdat zufalejsie..
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Salvia divotvorna je legalna len preto, ze zatial ju nebolo mozne patricne analyzovat- jej ucinne latky su nestale...
- pokial nie je znamy chemizmus rastliny, nieje mozne ju zakazat zakonom.
MurphY napísal:akoze povies mi ako sa da fajcit caj?
Rovnako ako tabak.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

R1k1nko napísal:Radsej budem fajcit SALVIU (legal ) ako nelegalnu travu pri ktorej ked ma chytia su problemi ... 8)
akoby bolo nevyhnutne nieco brat...
MurphY napísal:prosim ta skus vyfajcit salviu a potom hovno uvidis aky je rozdiel a uvidis co sa ty bude zdat zufalejsie..
Ked niekto fajci detvy a nema prachy zasula si hovno, ked niekto nema na travu da si pigicaj. neporovnavam kvalitu lebo tri veci z tych styroch som neskusal.

//nic viac len moj skromny nazor
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Chlapci poviem vám takto...
Mám kamaráta. Začal s alkoholom. Keď sa mu už zunovalo nekonečné ožieranie sa pod obraz boží, dal sa na trávu a bol zhulený veľkú časť dňa, školu nevynímajúc a tvrdil, že to nieje ani len psychická závislosť a že on nieje namotaný. Kdeže. Fičal na nej pol roka skoro v kuse. Potom je začal miešať s alkoholom. A teraz už asi mesiac fičí na kokse. Vážne ho ľutujem. Ale vám to asi nepomôže. To by ste museli mať v okolí, alebo rodine takýto príklad a uvedomiť si, že je to p***vina :x Keď už silou - mocou chcete vyhadzovať peniaze, radšej ich sypte do rieky, to bude mať pre vás väčší úžitok.
Ja iba dúfam, že vás to, narozdiel od môjho kamaráta prejde. Ten už balancuje na hrane. A vy??*

*-hrozné klišé ja viem :oops:
MurphY
Professional
Professional

ach jaj milujem tie vase pribehy. myslis si ze sme taky isty ako tvoj kamarat? normalny hulici vedia kedy maju dost a kedy nie.
Tomasito
VIP
VIP

Normalni hulici :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Normalni hulici :-D :-D :-D :-D .. si koncovy :-D ... onee vies to mas tak trochu tak ako s alkoholom .. chlastas ale stale sa ti zda ze si na tom dobre .. dokonca aj ked zaspis na travniku tak si mylsis ze isto je niekto kto je na tom este horsie ako ty ... a preto si od toho alkaca na tom lepsie a si vysmiaty ze ty niesi taky zavislak, ale ostatnym tak pripadas ... :-D ...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:ach jaj milujem tie vase pribehy. myslis si ze sme taky isty ako tvoj kamarat? normalny hulici vedia kedy maju dost a kedy nie.
PRESNE az na to normal huluci...
a jin tvoj kamos mal slabu povahu , volu .....
ja sa nemam nicoho bat !!! a to viem na 100% :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

To si myslel aj on, no nechcem ťa tu o ničom presviedčat, netvrdím, že všetci huliči dopadnú hentak. Ber-te to iba ako jeden scenár, ako to môže dopadnúť :mafia:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:To si myslel aj on, no nechcem ťa tu o ničom presviedčat, netvrdím, že všetci huliči dopadnú hentak. Ber-te to iba ako jeden scenár, ako to môže dopadnúť :mafia:
aj ja ty nieco poviem ... dobre citaj :D
Mal som spoluziaka (tichy uzavrety do seba ) tiez zacal s travou v skole mam dost dobre vysledky vsetko zvladal dost v pohode (ucenie aj brata ktoreho mal v skole a nebom v poriadku ... ) Casom sa jeho hulenie stupnovalo neskor mu to asi nestacilo zacal fukat ... ( biele )
Jedneho dna siel s kamosmi v aute a chceli nieco do Rakuska preniest ale co sa nemalo stat ich chytili. Dostal 5 mesiacov v Rakuskej veznici . Jeho mamu som dost casto stretaval furt s mi vyrozpravala .... ze miso ( spoluziak) pise to a to a ako sa tam ma.....
No a ked dosiel domov sa z ticheho chalana stal clovek ktory bol prepnuty na 100 % (alebo otoceny ako chcete ) Ked sme ho stretli v jednom kuse rozpraval a mlel a mlel a nikto mu nic nerozumel ( ako keby bol nafetovany ) nadaval na vsetkych a na vsetko stale chcel len hulit .... Dosiel do skoly s ucitelkami sa rozpraval tak rychlo ako snami .... chcel sa vratit a ist od tretieho rocnika !! znova ( preto znova lebo na konci tretieho rocnika uz ani do skoly nechodil blicoval a hulil a fetoval vela vymeskal musel opakovat ...3 rocnik a ked uz sme boli 4 vtedy bol on tretiak a a vtedy siel do toho rakuska .... ) no ale pokracujem :Chcel len hulit a nemal kese tak predaval co mohol , doma na mamu a otca nadaval robil si co chcel .... ( vezenie mu vobec neprospelo ) no a casom sa dostal do nemocnice a teraz je ze vraj ! ( to nemam podlozene ) ale je niekde v blazinci lebo ake veci robil sa tu neda napisat ani na jednu stranu. Vidis a tu je ta slaba osobnost cloveka v skole uzavrety ,hamblivy a chcel byt iny a uz vidis ako dopadol....
Tak preto ja hovorim nehadzte nas do jedneho vreca .... ( su typci co hulia do rokoa 10x prilezitosnte , piju na weekendy a prilezitostne , obcas nejaku tu drogu (mozno do roka 1x ) a do takejto skupiny sa zaradujem aj ja !!! a takato skupina ludi je dost... :)
(sry all ze som sa rozpisal ale tento pribeh mi bude dlho v pameti kolovat )
Tomasito
VIP
VIP

Nic v zlom pani, ale diskusia sa uz zacina od Salvie divotvornej uberat k tematike, ktoru je vhodnejsie preberat v teme Drogy.

// Nerad by som to tu premazaval, preto ak budete mat niekto potrebu reagovat na OT, citujte dany prispevok v teme Drogy.
MurphY
Professional
Professional

R1k1nko napísal:PRESNE az na to normal huluci...
a jin tvoj kamos mal slabu povahu , volu .....
ja sa nemam nicoho bat !!! a to viem na 100% :wink:
no s tymi normalni hulicmi som to zle vyjadril.. malo to byt inak myslene... *censored*

// Nerob to co nechces aby ostatni robili tebe. Upravil Tomasito
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

Salvia divotvorna MEXICANIS. rod je strasne dolezity pretoze mexicanis je halucinogeny. stavy prichadzaju po zhruba 30 minutach a trvaju 20-160 minut. co som bol s kamosom co to skusil tak mal stavy asi 40 minut. najprv si myslel ze to neslape a tak ze ideme domov, akurat bol pri dome ked len drb a trepal cosi comu som nerozumel. co som pocul v telke tak ucinkami sa to da prirovnat k LSD len bez depresivnych faktorov.

ale zite radsej v realite inak skoncite u psychiatra, policajta, pohrebara. ja osobne som hulil kvoli depresivnemu syndromu, teraz to radsej liecim legalne a obcas si posedim u psychiatra. tymto dakujem svojej priatelke ktora mi ukazala cestu realitou.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

rivatnt2 napísal:Salvia divotvorna MEXICANIS. rod je strasne dolezity pretoze mexicanis je halucinogeny. stavy prichadzaju po zhruba 30 minutach a trvaju 20-160 minut. co som bol s kamosom co to skusil tak mal stavy asi 40 minut. najprv si myslel ze to neslape a tak ze ideme domov, akurat bol pri dome ked len drb a trepal cosi comu som nerozumel. co som pocul v telke tak ucinkami sa to da prirovnat k LSD len bez depresivnych faktorov.

ale zite radsej v realite inak skoncite u psychiatra, policajta, pohrebara. ja osobne som hulil kvoli depresivnemu syndromu, teraz to radsej liecim legalne a obcas si posedim u psychiatra. tymto dakujem svojej priatelke ktora mi ukazala cestu realitou.
kde si to zohnal? :) :aasmile11:
Napísať odpoveď