Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Lolofon napísal:waaaw ,mam dve otazky...... preco prave osmacku? preco prave z kostola? ja na tvojom mieste by som to asi neskusil ,neviem , vies je mozne ze tato bude ako ta predtym.... iked nazory iniych mozes mat na haku ,,,ajtak opet sa strapnovat ,naco ? skus niekde inde pohladat ....
Tak no ja ani neviem ci je naisto 8smacka ( :roll: ) a preco prave kostol ? neviem ti povedat , inak ona sa mi pozdavala uz davnejsie , ale vies to som bol dost zaslepeny dievcatom cislo 1 ( :lol: ) no vtedy som si len vravel ze zlate dievca , no a teraz sa mi jaksi zapacila
eritrocit napísal:Tému : Dievča v kostole 2 som spojil s touto témou. :smt006
Ono to je vlastne jedno , len som nechcel opet toto otvarat ale nevadi . dik :)

Tak ja to skusim zistit ako je to s tym jej vekom presne a podla toho sa zariadim .

Inak a este jednu vec sa vas chcem spytat . Ide o to ze mne ked sa paci dievca , jednoducho to nedokazem skryt hned to je na mne vidiet , a hlavne mam strasne nutkanie niekomu to vykecat - vid Hojko.com :lol: . Ako sa mam krotit a spravat sa len ako ked v niekom vidim iba priatela ( akoze :oops: ) ???
Dik
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nechcem nejak urazat,kazdy si prejde tymto vekom ale to su vsetko len hormony a nie laska ci co .... tiez ked som bol na zakladke tak sa mi lubilo kazdu chvilu ine dievca...ale nebola to ziadna laska ani nic podobne...skratka vtedy je este clovek ohladom tychto veci neuvedomely...
Ale teraz ma tak napada ze je to asi jedina tvoja sanca ako si o tom pohovorit aj so starsimi ludmi...lebo pochybujem ze sa v skutocnosti bavia dajme tomu 14 rocni s 20 rocnymi :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Ako sa mam krotit a spravat sa len ako ked v niekom vidim iba priatela ( akoze :oops: ) ???
Volá sa to sebakontrola. Ideš na tieto veci prirýchlo a aj to je jeden z dôvodov, prečo sa ti nedarí. Chceš všetko z dňa na deň a zdá sa mi, že si dosť nedočkavý. Ale neboj, ešte pár krát sa popáliš a potom príde aj sebekontrola :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

jin napísal:Volá sa to sebakontrola. Ideš na tieto veci prirýchlo a aj to je jeden z dôvodov, prečo sa ti nedarí. Chceš všetko z dňa na deň a zdá sa mi, že si dosť nedočkavý. Ale neboj, ešte pár krát sa popáliš a potom príde aj sebekontrola :wink:
Daco podobne som chcel napisat aj ja. Uvedom si, ze si este dost mlady nato, aby Ta taketo veci ani nezatazovali, aj ked dobre, musime brat do uvahy, ze doba sa hybe a tento vek nam stale klesa(sice mi to leze na nervy ale co uz). A Ty ako keby si podlahol tomuto trendu, co najskor mat babu. A nejaku zbadas a uz sa Ti paci a chces ju zbalit a pod, chlape sakra. Za prve si uvedom, ze ked chces s niekym mat nieco, co tu nazyvame vztah, mal by si danu osobu aj poznat a nie iba, ze sa Ti paci(vid predchadzajucih 25stran, ved si tu holku vobec nepoznal). Uz som to tu niekde mozno pisal, ale jednoducho, zacni tym, ze si uvedomis jeden fakt, a to, ze dievcata nie su na svete len nato, aby si ich balil a chodil s nimi. Su to ludia rovnako ako Ty, cize hadaj co, mozu byt aj kamaratky. Skus zacat tu, aspon sa trochu naucis komunikovat s holkami.

A tento Tvoj objav by som nechal tak, rovnako ako hladanie si bab v kostole.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hej presne :wink:
Zdá sa mi, že keď zbadáš babu, tak ťa v okamihu okúzli a ty si okamžite z nej v prdeli a namotáš sa - tj. ešte nerozoznávaš ľúbiť niekoho a byť namotaný/pobláznený. Tieto pojmy/pocity sa ti ešte miešajú, ale to príde vekom. A hlavne, ako už Vigor napísal, nechci babu iba kvôli tomu aby si nejakú mal, to je kravina a riadny vzťah z toho nebude. Radšej si ešte počkaj a naozaj, ak sa to len trocha dá, tak vo vlastnom záujme zmeň kostol a keď na to nemáš, tak aspoň menej kukaj po babách :roll:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Jin a Vigor , ok chapem co mi chcete povedat , tak ale mam skusit to kamaratstvo ? Lebo ked uvidia nejaku aktivitu v mojom podani tak to aj tak bude kazdemu jasne a ak su este kamaratky tak to bude pruser na druhu :(
???
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:Jin a Vigor , ok chapem co mi chcete povedat , tak ale mam skusit to kamaratstvo ? Lebo ked uvidia nejaku aktivitu v mojom podani tak to aj tak bude kazdemu jasne a ak su este kamaratky tak to bude pruser na druhu :(
???
Záleží od toho, či očakávaš od toho kamarátstva čosi viac, alebo chceš zachovať isté dekórum. Čo sa týka aktuálnej baby /pomaly sa v tom strácam :P /, tak radšej by som našiel iný objekt, lebo ako si zhodnotil sám, aj keby si "šiel čisto na kamarátstvo"*, tak prvá by hneď súdila, že ideš po tej druhej /omg/...

*-ísť po kamarátstve sa mi zdá samo o sebe už iba v myšlienkovej podstate divné. Pokiaľ musíš cielene naväzovať kamarátstva, tak automaticky rátaš s dačím "viac". Naozajstné kamarátstva sa majú rozvíjať spontánne.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jin napísal:Záleží od toho, či očakávaš od toho kamarátstva čosi viac, alebo chceš zachovať isté dekórum. Čo sa týka aktuálnej baby /pomaly sa v tom strácam :P /, tak radšej by som našiel iný objekt, lebo ako si zhodnotil sám, aj keby si "šiel čisto na kamarátstvo"*, tak prvá by hneď súdila, že ideš po tej druhej /omg/...

*-ísť po kamarátstve sa mi zdá samo o sebe už iba v myšlienkovej podstate divné. Pokiaľ musíš cielene naväzovať kamarátstva, tak automaticky rátaš s dačím "viac". Naozajstné kamarátstva sa majú rozvíjať spontánne.
Pocuj nebudem si klamat do vlastneho vrecka , samozrejme viem ze kamratstva sa proste vyskytnu , doteraz som neam ani jedneho kamarata alebo kamaratku co by som zazrel na uluci a povedal si ze z hentym sa chcem kamaratit :) . Tak no ale ja by som to nechal len na kamaratstvo , ale ako sa k nemu dopracovat , lebo bud si to vsimne ona ( co mi je srdecne jedno ) alebo si to vsimnu ministranti , btw jeden z nich je jej brat . Fakt neviem ci to mam nechat tak , a ak by som sa mal do toho pustit tak ma jaksi nenapada jak nenapadne a nesilene naviazat nou kontakt :? , lebo ked ju zacnem opet len tak z nicoho nic zdravit tak to bude napadne , a cez tych ministrantov sa nanu dostat nemozem , lebo to banda klebetna , vsetko rozkecaju . HELP PLEASE :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:Pocuj nebudem si klamat do vlastneho vrecka , samozrejme viem ze kamratstva sa proste vyskytnu , doteraz som neam ani jedneho kamarata alebo kamaratku co by som zazrel na uluci a povedal si ze z hentym sa chcem kamaratit :) . Tak no ale ja by som to nechal len na kamaratstvo , ale ako sa k nemu dopracovat , lebo bud si to vsimne ona ( co mi je srdecne jedno ) alebo si to vsimnu ministranti , btw jeden z nich je jej brat . Fakt neviem ci to mam nechat tak , a ak by som sa mal do toho pustit tak ma jaksi nenapada jak nenapadne a nesilene naviazat nou kontakt :? , lebo ked ju zacnem opet len tak z nicoho nic zdravit tak to bude napadne , a cez tych ministrantov sa nanu dostat nemozem , lebo to banda klebetna , vsetko rozkecaju . HELP PLEASE :)
Do "nej" konkrétne by som sa fakt nepúšťal. Po svete behá veľa iných rýb a ty máš more času. Ak sa chceš s ňou skamarátiť, tak to neplánuj a nechaj to na náhodu. Ak ti to aj nevýde, tak čo...Hlavne to neplánuj. Ja by som ju nechal plávať a celkovo by som si dal od "pseudovzťahov" resp. namotáviek chvíľu pokoj. Iba ti to prospeje.
Hlavne už nič neplánuj!! A celkovo sa vykašli na kostoliarky. Dojdeš na strednú a tak sa nebudeš stíhať obzerať, to mi ver :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Toto si ešte prečítam, ale z toho čo som zatial čítal, tak by som doporučoval zmeniť "lokál". A pokiaľ su kamarátky tak to duplovane... veď baby sú všade kam sa len obzrieš...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

okaslat ministrantov !!! a aj reci ... ked neco chces nestaci ze sa budes snazit,,,treba na to mysliet stale a vsetko tomu podriadovat,,,nech si ta prva mysli co chce,,, aspon vidi ze neje jedina.... iked by si nemal doo toho hned vhupnut,,nebud ani velmi pasivny, nicoho sa neboj ,nadviaz z nou nejak rec ,aaa zacni trebars aj s "len" kamratstvom,,,,, po case uvidis ci sa oplati

** k tym kostolom ,,mozno si naboznejsi nez ja :twisted: :lol: ,,budme si uprimny to neje velky problem
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

BabyShaQ ja som to celkom nepochopil, máš nový objekt z kostola alebo ako to je? :?:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

ETieNne napísal:BabyShaQ ja som to celkom nepochopil, máš nový objekt z kostola alebo ako to je? :?:
Ano presne tak , ja som si sice zalozil novu temu ale spojili to , sa mi zda ze pred 2 stranami to zacina to podstatne , ide o to ze sa mi tam paci ine dievca no len sa chcem opytat ci sa mam do toho pustit pretoze oni dve ( myslim tu co sa mi pacila predtym a tato druha ) sa poznaju dokonca sa mozno kamaratia . Je tu potom dalsi problem ze neviem vek presne , sa mi zda ze 8smacka je ale tak nie som si isty , potom dalsi problem jej brat je ministrant . Ide o to ze ked prejavim akukolvek aktivitu tak ma hned maju vsetci na dlani :(
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No neviem, nejde podľa mňa veľmi o to, kto sa s kým kamaráti, aj keď áno je to taký vek, keď sa ľudia správajú dosť aj podľa názoru ostatných.

Napíš presne koľko má ona rokov.. je ôsmačka ak som správne pochopil??

Ale nemal by to byť problém, dôležité je to, aby si sa jej páčil.

Ďalšia dôležitá vec je ale ten Tvoj "problém" s tým, že to hneď na Tebe vidno. No je to dobré, keď to je na Tebe vidno, lepšie ako keby si to nevedel dať najavo, ale zároveň to nie je dobré, lebo nemôžeš takto hneď vyložiť karty na stôl.

Potom jasné, že tým dievča skôr odplašíš ako zaujmeš. :wink:

Čo Ti poradiť? No kde je hlavnýb problém v tom ovládaní sa? Máš trému? Alebo sklápaš oči k zemi, alebo si vyklepaný, posratý, neprirodzený, keď dotyčnú vidíš, alebo sa s ňou rozprávaš? Nevieš sa uvoľniť? Mušíš sa na ňu stále pozerať.

Skús lepšie, resp. ísť pri opisovaní svojich pocitov ísť viacej do hĺbky a uvidíme, čo s tým... :wink:

//edit: Možno by si sa mal mierniť aj pri tom zaľubovaní do dievčat, ktoré poznáš len z videnia. Keby si ich bral, ako dievčatá, ktoré sú Ti na prvý pohľad sympatické, páčia sa Ti, tak by to bolo jednoduchšie. Nebral by si to tak vážne.

A hlavne si nerob ťažkú hlavu z niečoho, čo poriadne ani nezačalo, veď máš 16 rokov, nič sa nedeje, baby sú všade a kontaktov s babami si ešte užiješ... A možno keď Ti toto nevyjde by si mal naozaj zmeniť kostol. :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:...
To, že nepoznáš presný vek, by som ako problém nevnímal. Každopádne, čím viac sa blíži k tvojmu veku, tým lepšie. Jej brat je miništrant? To je problém? Ako som už písal, skús sa troška viacej kontrolovať a potom ťa nebudú mať všetci na dlani. A keď už aktivitu prejavuješ, tak aspoň nie tak okato :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

ETieNne napísal:
Čo Ti poradiť? No kde je hlavnýb problém v tom ovládaní sa? Máš trému? Alebo sklápaš oči k zemi, alebo si vyklepaný, posratý, neprirodzený, keď dotyčnú vidíš, alebo sa s ňou rozprávaš? Nevieš sa uvoľniť? Mušíš sa na ňu stále pozerať.

Skús lepšie, resp. ísť pri opisovaní svojich pocitov ísť viacej do hĺbky a uvidíme, čo s tým... :wink:
Tak po prve mam 14 a nie 16 :) a k tym pocitom . Ono je to zmiesane . Odhliadnime teraz natu prvu babu tak tato druha ked ju vidim tak sa troska potesim ze ake zlate dievca :) , nic viac . No ale ja myslim ze do mojej psychiíky hra ta prva , pretoze ta sa mi este stale strasne paci :( ale uz nechcem robit vacsieho debila zo seba takze ja ju kaslem ( ale moje podvedomie asi nie ) Bojim sa o to ze ci si vlastne nechcem iba nieco dokazat :o , asi by trebalo zajst k psychologovi , lebo v tom mam salat :scratch:

Tak co Etienne , mam ist do toho podla teba ( pretoze tvoje ako aj mnoho inych rad mi hrozne pomohli ) a ak hej tak prosim porad prvy krocik :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Baby, veď tu máš 27 strán rád na prvý krôčik. Veď už sa konečne prekonaj, a urob nám radosť s tým, že prídeš, napíšeš - eritrocit zamkni tému, nie je čo riešiť, už je moja ! :smt007 :smt001
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

eritrocit napísal:Baby, veď tu máš 27 strán rád na prvý krôčik. Veď už sa konečne prekonaj, a urob nám radosť s tým, že prídeš, napíšeš - eritrocit zamkni tému, nie je čo riešiť, už je moja ! :smt007 :smt001
to by si chcel? potom by hojko zrusil EaV, lebo by sme uz nemali o com diskutovat :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

eritrocit napísal:Baby, veď tu máš 27 strán rád na prvý krôčik. Veď už sa konečne prekonaj, a urob nám radosť s tým, že prídeš, napíšeš - eritrocit zamkni tému, nie je čo riešiť, už je moja ! :smt007 :smt001
Vsak preto tam bol ten smajlik :oops: , vies ono sa to zda ze vsak ked si to spravil parkrat tak to je v pohode ale vzdy je situacia inaksia , ja nemam problem sa jej prihovorit ale nejak to zakamuflovat aby hned cely kostol a sidlisko o tom nedel/o - hrozna klebetaren :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A prečo máš problém, že o tom bude vedeť celé sídlisko? Nakoniec si zober situáciu, že s ňou (teoreticky) chodíš. To chceš kamuflovať večne? Radšej by som na tvojom mieste skúsil kamuflovať to, ako pred babami, ktoré sa ti páčia, vystupuješ. Nebuď tak hrrr - menej je niekedy viac. Hlavne nebuď taký strašne vycukaný a trochu sa pred tým, ako sa s ňou sretneš - či už jednou alebo druhou - uvoľni. Nemysli na to, čo povieš, lebo automaticky začneš uvažovať nad tým čo môžeš ktorou vetou pokaziť a potom je konverzácia strašne strnulá. Ľudia robia chyby a ty niesi výnimka a to platí aj pri konverzácii. Čiže pokiaľ ti už máme radiť, tak sa hlavne uvoľni :wink:
Napísať odpoveď