no ja by som chcela mat straasne piercing..v nose a na pupku ale nasi mi nedovolia.. ze ked odidem z domu mozem si robit´co chcem ale kym byvam pod ich strechou..blabla...ale asi si dam do brucha aj tak lebo to nevidia... ..uvidimee...))
Ja osobne nemam, ani chlapoch sa to nehodí. Ale na babach, jedine na brade, na nose, na jazyku a možno aj na... Inac inde je to take, tfuj... Ale da sa
mne osobne sa piercing paci, ale as i by som si ziaden nedal. ak sa teda usi nerataju, tam mam trocha zeleza, v lavom uchu 3 a v pravom 2... no ale okrem usi niiist
nemam nic proti tomu ked to niekto ma aj ked mne to nepride nejake zvlast pritazlive a sam by som sa tym ´neskraslil´... ale zas nausnice u dievcat samozrejme su normalne a aj inde na tele je to u nich celkom fajn.... ale prirodzenost nadovsetko
priatelka si ide dat asi do pupku.. aspon budem jej mat co kupit na narodky u zien sa mi to paci najviac v pupku.. je to the best.. a neznasam v pere, v jazyku.. to je humus.. este gulicka na nose alebo obocie sa da... ale naj je do brucha
moja to uz ma v bruhu.. hehe som sa cudoval.. jej to tak prepichli ze ani kapka krve nevysla.. ani nebolelo ani nic.. ani zapalene to nemala prvy tyzden ani nic.. po tyzdni zrobila mostik.. si to dajak neuvedomila.. a sa jej s tym daco stalo.. sa jej to zapalilo...ale 3 tyzdne mastila to s dakym grcom co si namiesala a uz to ma zahojene.. taze pohodka
Mozno trochu btw?! Ale chcel by som sa spytat ci ten typek na fotke ma tunnely?? A aka hrubka by to asi mohla byt? A ci s tym ma niekto skusenoost? Vopred DAKUJEM!!!
mam pirsing v brade ale teraz ma chtilo strasne dat si ho do jazyka len sa tak trochu bojim aby mi to velmi neopuchlo a este co ma stve ze zo zaciatku budem musiet jest viacmenej iba kasicky .--.-,. PAsss
ludia poradtte dajaky e-shop.. cem kupit frajerke sperk do pupku.. ale titanovy ozdobny.. ne taky klasicky ze 2gulicky s kamenom.. ale nech je titan.. zatial som nenasiel nikde na nete.. vsade su ozdobne iba z chirurgickej ocele.. tie titanove ozdobne som nasiel len tu.. http://www.body-piercing.sk/ ale tu sa to neda objednat je to len velkoobchod
Nebudem sa rozpisovať, tak to zhrniem
- Nemám
- Netúžim po tom
- Je to O.k, ale v prehnano množstve je to nie pekne ( prehnané množstvo je u mňa čo sa týka pearcingov 5< )