->slavo<- napísal:No zaujimalo by ma co vas dokazalo rozplakat.
Mna osobne raz dostal jeden film bol som nanom v kine ,ked to bola uplna novinka godzila a ten koniec bol proste na tu slzu dojalo ma to ked ju zabily.
piste vsetko okrem zosnulych a pod.
no dnes ma takmer dokazala rozplakat uroven toho co sa vysiela v televiziach. nakoniec sa to vsak zmenilo na vykrik zufalstva a znechutenia.
inak samozrejme boli filmy, ktore ma dojali no ak si dobre pamatam, tak sa mi maximalne do oka vtisla nejaka slza.
no a kapitolou samou o sebe su zeny...
Je kvantum kvalitnych filmovych kuskov pri ktorych sa mi natlacili slzy do oci, podarilo sa mi to aj v zavere hry Mafia (ten koniec milujem, keby sa to video dalo zohnat samostatne...), ale naposledy ked sme sa traja surodenci stretli po dlhej dobe a zabavili sa na brachovych meninach... na druhy den som si spomenul ake je to vzacne...
No naposledy to bol film Most do krajiny Terabithia. Fakt dojemný koniec. Asi sa neudržím ani pri knihe. Predtým to bola Zelená míľa a koniec hry Keepsake.
majlo01 napísal:mna rozplakal film KLICK-zivot na dialkovy ovladac tam na konci ked lezal na ceste a zomieral a ked bol v tej kancelarii s otcom a ho tak odfajcil
Tak vtedy som mal aj slzy na krajicku. Koniec toho filmu je vazne dojak.
BTW ten film sa vola Zivot na dialkove ovladanie.
Mna naposledy a asi jediny krat co si pametam (ked neratam rozbitu hlavu na sankach ked som mal 6r ) to bolo ked som zabudol na priatelkine narodky. mi to bolo tak luto ze som normalne pol hodinu reval
Toto je určite jeden z najkvalitnejších filmov ktoré som za posledné roky videl. A to v každom smere. A musím sa pridať, koniec mi tiež takmer vytlačil slzy do očí.
Mna dokazalo naposledy rozplakat ked som sa daval dokopy s mojou najlepsou kamoskou. Vyzeralo to vselijako... Ja som ju mal velmi rad a teraz sa velmi lubime
Neplakal som uz par rokov a pre dievca este nikdy ale ona za to stala
Po dost dlhej dobe neplakania (1-2 roky) som pred par dnami opat tomu podlahol. Nie ze by som predtym nechcel plakat, ale jednoducho sa mi nedalo, aj ked som bol smutny. Tak pri niektorych filmoch som mal slzy na krajicku, ale normalne som plakal (reval) kvoli niekomu az teraz (myslim ako dospely chalan)