tak som uvazoval nad kupov tohto pda
ma tam niaky windows mobile 2003...otazka je ci by sa tam dal nahrat niaky softik ktory by umoznoval prehliadanie CAD-ovych suborov...resp krezby v tom atd...dakujem za pripadne rady a poznamky
edit: napr jak je volo view express...take nieco ci by sa tam dalo dostat
a este je s tym mozne niako sa pripojit k netu? teda myslim ze heja ale ako?
PDA Hp
Re: PDA Hp
na net asi cez kabel nema to ani bt ani wifi no na pda ide vela softou a podla mna kazde pda s win takuto moznost ma ale ja osobne by som si nekupil tento lebo nemas tam velke vyuzitie ked uz tak s BT a WiFi nap. tento a nekupoval by som pda s displejom 240x320 co maju uz aj telefony ale radsej rozlisenie vga a to 640x480 popripadne by som rozmyslal aj nad gps tonto napr.Mrk napísal:tak som uvazoval nad kupov tohto pda
ma tam niaky windows mobile 2003...otazka je ci by sa tam dal nahrat niaky softik ktory by umoznoval prehliadanie CAD-ovych suborov...resp krezby v tom atd...dakujem za pripadne rady a poznamky
edit: napr jak je volo view express...take nieco ci by sa tam dalo dostat
a este je s tym mozne niako sa pripojit k netu? teda myslim ze heja ale ako?
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak uz som sa rozhodol je to smejd...teraz sice nemam dost ale radsej zozenem dalsi cash a kupim http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;8102jumper napísal:radsej nevyhadzuj ani korunu ako vyhodit na jednoucelovu vecalebo si kup notebook
v sharku maju teraz za nejakych 12500 novy ale lepsie ako pda
cudujem sa ale v sharku je dokonca o kilecko lacnejsi nez v ageme
a k tomu booku tak ten rucite nie ma len 256 ramku a myslim ze zdielanu grafu...takze nic moc