Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

miro146 napísal:prepacte ze som sa davno neozval ale mal som vypadok webu
...takze vymaza som registre konkretne priecinok valve :)
...preinstaloval cs..a zase to iste :( ..zbran je v lavej ruke
..tuna je screen

Kód: Vybrať všetko

http://img466.imageshack.us/my.php?image=cstb4.jpg
aj tak to nefici
..pls HELP :cry:
ahoj, mas Softwarove zobrazovanie ... musis si prepnut na OpenGL zobrazovanie... potom sa ti da do pravej ruky ;) resp. budes si moct nastavit do pravej ruky ...
jurino88 napísal:cs_vladivostok
tu mapu nema nikto ??? :? :( :o
Edit 1.: oki dik zohnal som to sam
Edit 2. :prosim vas pojde mi rozbehat amx mod na lane
Ahoj, ano pojde ti rozbehat amx mod na LAN, pojde ti to vsade rozbehat :)
//eritrocit: nepíš dva príspevky za sebou, ale používaj tlačítko Uprav.
miro146
Novice
Novice

Príspevok od používateľa miro146 »

fruxo: DAKUJEM :D :shock: ..us to fici 8)
hh ale to openGL mi nefunguje nevem preco..nastastie tam bolo aj D3D tak som nastavil to

...vdaka vsetkym za pomoc :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

to miro146 : To preto ze mas zrejme integrovanu graficku kartu, ktora nepodporuje ogl ... ale hlavne ze je problem vyrieseny ...

// fruxo : eritrocit, ohladom tych 2 prispekov, spravil som to preto aby to bolo prehliadne...
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Counter Strike (bunnyhop)

Príspevok od používateľa kEndros »

cafte učim sa bunnyhop ale akosi mi to este nejde newiem mozno robim v niečo chybu tu mate demko a povedzte čo robim zle
Prílohy
strafe.rar
(1.28 MiB) 301 stiahnutí
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Hlavný efekt bhopu je, že po viacerých skokoch za sebou zrýchľujete až na maximálnu rýchlosť na úkor nastavení na serveri. Používa sa v bhop mapách (sú mapy, kde pri dopade na kocku sa kocka ponorí) alebo v bežných mapách preto aby sme skorej dorazili k cieľu a tým aj si zapísali lepší čas do topu...

Prvom rade by som chcel upozorniť, že existujú rôzne scripty (cheaty) na bhop, ktoré si nooby zvyknú nahodiť... to znamená, že keď sa nejaký v public serveroch objaví, tak je za to permanentný ban !!!

Ale poďme k veci... Budeme potrebovať nejaké nástroje (klávesnica, myš a trpezlivosť)... 100 % návod neexistuje, budem sa snažiť to napísať tak aby ste pochopili princíp. Bude to hlavne na vás či sa do toho pustíte. Je ale dôležité aby ste ovládali nejaké základy jumpingu, aspoň Strafe Jumpy... No pokiaľ ste zvyknutý skákavať na medzerníku alebo na inom klávese, tak sa bhop dobre nenaučíte (ja mám skákanie nastavené na koliečku , taktiež senzitivita myši je na vás a odporúčam vypnúť si akceleráciu (najlepšie mouse fixom)...

Postup (prvý skok smerujúci doprava):

1.) Rozbeh - rozbehneme sa (držíme dopredu), keď sa rozbehneme stlačíme strafe doprava zároveň točíme myšou doprava...
2.) Prvý skok - po rozbehu, v momente keď budete držať doprava pustíme kláves dopredu a hneď na to skočíme, čím presnejšie tým lepšie, pri momente keď ideme skočiť by sme nemali točiť myšou...
3.) Vo vzduchu – tu držte strafe doprava a zároveň tak isto točíte myšou, proste musí to ísť rovnako strafe/myš, môžete robiť aj napr. multistrafe (návod k nemu je v Long Jumpoch) aby ste čo najďalej doleteli...
4.) Prvý dopad a druhý skok – po dopade hneď jump (nehýbeme myšou), proste to musíte trafiť kedy skočiť, nie skoro nie neskoro... nebojte sa to trafíte... potom sa presmerujeme napríklad doľava... a tak ďalej...

Na prvý krát to nespravíte, chce to len tréning... Ja napr. som najprv dlhú dobu skákaval na medzerníku , 3 mesiace som skúšal bhop a nešlo, stále to nešlo, som urobil pár skokov a nič. Potom som sa dozvedel od ostatných, že používajú koliečko a hneď to šlo ako po masle.

zdroj: vid www
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

boli ste uz v top 15 prvy a ak ano tak na akom serveri : ja som bol na Undzwei AWP server 1 : asi 2 X po sebe prvy (cize to znamena drzal som sa prvy pokial sa nevynulovalo pocitadlo a potom znova som dal remake ... ) jedine na AWP som sa vedel presadit . :)
miro146
Novice
Novice

Príspevok od používateľa miro146 »

fruxo: nie nemam integrovanu, mam sapphire ati radeon 9600 pro atlantis 256 mb :wink:
..ale hlavne ze to us fachci
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

tem o cs je tu dost tak to tahaj napisat tam
//eritrocit: Pripojená téma Counter Strike (bunnyhop) či ako sa to píše :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

R1k1nko napísal:boli ste uz v top 15 prvy a ak ano tak na akom serveri : ja som bol na Undzwei AWP server 1 : asi 2 X po sebe prvy (cize to znamena drzal som sa prvy pokial sa nevynulovalo pocitadlo a potom znova som dal remake ... ) jedine na AWP som sa vedel presadit . :)
mf všetky ranky atď, CSko nieje o ranku, inač mam BHOP script a žiaden ban sa zato nedava, a noob nesom... ;)
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

pershing napísal:mam BHOP script a žiaden ban sa zato nedava, a noob nesom... ;)
Vo všetkých jump serveroch sa považuje BHOP script ako cheat :!:, aj keď je to dosť ťažko dokázateľné :?
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

za bhop script sa bany nedavaju .. ak uz tak urcite nie permanentne .. ja sa to snazim naucit uz 4 mesiace a stale nic :?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

*****HERO***** napísal:za bhop script sa bany nedavaju .. ak uz tak urcite nie permanentne .. ja sa to snazim naucit uz 4 mesiace a stale nic :?
Na Steam serveroch by som si tým istý nebol... :?
nicitel5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nicitel5 »

hej chcem sa spitat nemate pre mna dake radi lebo chcel by som sa zlepsit v cs lebo moc dobre to neviem
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

ostrelovac napísal:hej chcem sa spitat nemate pre mna dake radi lebo chcel by som sa zlepsit v cs lebo moc dobre to neviem
:roll: ... omg. Kup si knihu o CS a precitaj si ju 6x. No ako asi? Drtit, drtit a drtit... Ale nezabudaj na skolu! :idea:
nicitel5
Light Star
Light Star

ale ja som myslel dake triky alebo tak.a ktori su najlepsi boti ?
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

ked to budes hrat dlhsie na triky prides sam ... najlebsi boti su zboti
Slayter
Addict
Addict

No hej oni si dokonca tvoria vlastne waypointy... Tu máš download link na ZBot.zip (Freeware)

Kód: Vybrať všetko

http://files.filefront.com/Zbotzip/;4427490;/fileinfo.html
nicitel5
Light Star
Light Star

ok dakujem a ako mozem zvisit fps
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Podbot, Aim bot...

Ale asi naj su zbot lebo maju vlastne generovanie ze na hociktorej mape ich budes mat ... [a su dost primitivny] :)

asi najlepsie je hrat po nete, tam ziskas najviac skusenosti
Slayter
Addict
Addict

Pokiaľ nemáš CS Steam tak si zadováž NonSteam a tam skilluj na nejakých normálnych mapách... Na začiatku sa Ti možno nebude dariť, ale to je v pohode, proste sa snaž čo najviac mieriť na hlavy = One shot, One kill :)... Trenuj, trenuj a trenuj ;)
Napísať odpoveď