Hezo: Piješ ?
Psychedelic (Trance,Rock)
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Psychedelic (Trance,Rock)
Pocuva tu niekto takuto hudbu ? Je to vážna vec ked som nafajčený a doma si to v posteli pustim 
Re: Psychedelic (Trance,Rock)
Nafajčený?Digital napísal:Pocuva tu niekto takuto hudbu ? Je to vážna vec ked som nafajčený a doma si to v posteli pustim
Skús to aj normal, bez drog
K teme: pocuval som niekedy, celkom pohoda. Teraz skor Vocal Trance
-
pinacolada
Guru wannabe
Trochu neskoro som sa zobudil, ale ako si to myslel či pijem? Na trance netancujem ak myslis to, cize je jedno ci som nayebkany alebo nie. Inak doporučujem dalsie veci k vypocutiu.
Staircase - Oxygen Essential
Royksopp - What Else is There Thin [White Duke mix]
Super8 and Dj Tab - Needs To Feel [Wippenberg Remix]
Staircase - Oxygen Essential
Royksopp - What Else is There Thin [White Duke mix]
Super8 and Dj Tab - Needs To Feel [Wippenberg Remix]
-
Zera'Thull
Light Expert
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
zuzuzu
Light Star
Akurat tak minule na zurke...Digital napísal:Pocuva tu niekto takuto hudbu ? Je to vážna vec ked som nafajčený a doma si to v posteli pustim
Tak postahoval som si niektore vychytavky a najviac ma zaujalo 1200 Micrograms a ich prvy album, ale aj Infected Mushroom maju krute pesnicky a este Astral Projection sa mi zda kvalitne.
Celkovo psychedelic (goa) trance sa mi celkom zapacilo a myslim, ze sa to da pocuvat ako aj cisty tak lepsie samozrejme pri stavoch
No a este by som poprosil nejakych fajnsmekrov aby mi dali tip na podobnu muziku, ale skor taku, kde su nejake mysticke az hrozostrasne prvky, nejake vykriky, plac a blbosti, z ktorych idu zimomriavky ala "amazonsko-pralesna" hudba od nafetovanych samanov
Budem vam velice vdacny.
Celkovo psychedelic (goa) trance sa mi celkom zapacilo a myslim, ze sa to da pocuvat ako aj cisty tak lepsie samozrejme pri stavoch
No a este by som poprosil nejakych fajnsmekrov aby mi dali tip na podobnu muziku, ale skor taku, kde su nejake mysticke az hrozostrasne prvky, nejake vykriky, plac a blbosti, z ktorych idu zimomriavky ala "amazonsko-pralesna" hudba od nafetovanych samanov
Psy-Trance a ako aj iné odvetvia tejto hudby sú velmi zvláštne je to niečo úžastné čo nemôže vytvoriť len taký obyčajný human, táto hudba je tipická svojim rytmom a psychadelikími zvukovími efektmi. Je to jediný hudobný štíl ktorý dokáže dostať človeka do tranzu bez použitia drog a omamných látok. Nalepšie je ked je v lese na priestrannej lúke akcia, stovky ľudí sa sa premávajú pomedzi stromy a nesmierne množstvo stroboskopov všade okolo teba bliká a svieti a točí sa ... je to úžastný zážitok byť na Psy-Akcií. 
ehm, a to kde sa stovky ludi premavaju pomedzi stromy ? este nikdy som nevidel stroboskop na psy akcii (zeby to k psy vobec nepatriMagicMan napísal:Psy-Trance a ako aj iné odvetvia tejto hudby sú velmi zvláštne je to niečo úžastné čo nemôže vytvoriť len taký obyčajný human, táto hudba je tipická svojim rytmom a psychadelikími zvukovími efektmi. Je to jediný hudobný štíl ktorý dokáže dostať človeka do tranzu bez použitia drog a omamných látok. Nalepšie je ked je v lese na priestrannej lúke akcia, stovky ľudí sa sa premávajú pomedzi stromy a nesmierne množstvo stroboskopov všade okolo teba bliká a svieti a točí sa ... je to úžastný zážitok byť na Psy-Akcií.
moj clovekZera'Thull napísal:Mám strašne veľa tejto hudby, z čoho najlepšie je asi "1200 Micrograms", "Hallucinogen" a "Dark Soho"(prípadne Chi-Ad , Astral Projection, ...)
Ak sa ti páči tento štýl, to 1200 micrograms odporúčam
btw. odporucam aj Man With No Name. s tym som vlastne zacal. alebo aj Suria