NCK kod na SE T230..??

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Iceman888
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

NCK kod na SE T230..??

Príspevok od používateľa Iceman888 »

ja si chcem odblokovat moj SE t230 a chyba mi NCK kod dostanem sa v pohode do toho tajneho menu kde to mam zadat a tam to pytam ten kod....neviete poradit niekto??
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

odpoved je jasna

Príspevok od používateľa Deafboy »

akurat to hladam.. no nasiel som len zlozite navody ktorymy dosiahnem tak akurat dodrbanie telefonu.. ten kod sa da vygenerovat cez nejaky soft podla IMEI (*#06#) ked nieco najdem tak sem dopisem

//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 18:01 )
No telefon mam uz odblokovany. NCK som sice nenasiel ale staci do telefonu flashnut patch na odblokovanie. Osobne som si zmenil (FW) k530-ku na w660-ku a nahral som si patch na w660 na odblokovanie. odporucam stranky iprotebe.cz a forum se-tuning.cz. Navody su sice dlhe ale netreba sa toho bat, ked si to par krat precitas, uvidis ze je to zopar jednoduchych krokov (na druhej strane sa ti ale nikto nezaruci ze ti ten phone pojde)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Nck kod sa da velmi lahko vyčitat po zrušeni RSA ochrany ,alebo po oslabeni ochrany , dasa to robit ešte pomocou vytvorenia novej zony,
ale všetky tieto operacie sa daju spravit v servise s odblokovacim boxom nato určenym. musis skočit niekam do mobilshopu nech ti to odblokuju ked chceš sam požiadaj ich o vyčitanie kodu a nech ti ho napišu na papierik ja to občas robim :wink: ludia si potom spravia radost , že si to sami odblokuju . :) inač taketo robim za 100-200sk takže stym sa treba zmierit a treba to dat odbornikom a napojit na kabel.Myslim .že by ti to malo stačit ked nie kludne sa pitaj . 8)

egzistuju ešte tie stranky kde sa amatersky odblokovavaju telefony :roll:
s tym skusenoti nemam tak neviem..

/čo sa tyka patchovania je to nekorektny odblok telefon sa po nahrati novšej verzie SW zablokuje :!:
preto je to najlepšie robit cez kody .
Napísať odpoveď