GeForce 6600
GeForce 6600
Taktol som ju a mam teraz teplotu jadra 51 bez zataze a cca 72 v zatazi.
Chcem vediet ci su tieto teploty zatial bezpecne a aka je maximalna teplota pre tuto kartu.
Chcem vediet ci su tieto teploty zatial bezpecne a aka je maximalna teplota pre tuto kartu.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
skor nekvalitny.. t.j. chladic dodavany ku karte.. to je srot... ale tych 71 je uplna pohodicka na to ze ju mas taktnutu... na kolko si ju taktol ?? je to PCIe ?t0m4s3 napísal:Bezpecne su, primerane ale nie. Moznosti je niekolko:
1) zle nasadeny chladic
2) prilis velka vrstva pasty / zla pasta
3) nekvalitny a nevykonny chladic
4) pasivny chladic v kombinacii so zle vetranou bednou
jedine co pripada do uvahy je moznost 3t0m4s3 napísal:Bezpecne su, primerane ale nie. Moznosti je niekolko:
1) zle nasadeny chladic
2) prilis velka vrstva pasty / zla pasta
3) nekvalitny a nevykonny chladic
4) pasivny chladic v kombinacii so zle vetranou bednou
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
idle teplota je v tvojom pripade vysoka. burn je ako tak v pohode, ale iba v tom pripade ak si pretaktoval jadro niekam na uroven verzie 6600 GT (500 MHz). z mojho pohladu, to je bod 4. z t0m4s3-ho "rebricka". (zle odvetrana skrina).
- Prílohy
-
- temperatures1.gif
- (7.38 KiB) 752 stiahnutí
no jadro 415MHz a pamate 650 MHzkrija napísal:idle teplota je v tvojom pripade vysoka. burn je ako tak v pohode, ale iba v tom pripade ak si pretaktoval jadro niekam na uroven verzie 6600 GT (500 MHz). z mojho pohladu, to je bod 4. z t0m4s3-ho "rebricka". (zle odvetrana skrina).
Co sa tyka bedne tak, sa neobavam o chladenie v predu je 12cm fan co taha a vzadu je dalsi rovnaky co fuka von.
Aj co som davno cital recenziu karty tak dost sprdli chladic, ale problemy s nou som nemal nikdy
ak tam mas povodny chladic tak su teploty uplne normalne..ale oplati sa dat nejaky lepsi, ja som si dal hlinnikovy primecooler na GF7600gt a teploty v burne isli o 18 stupnov dole..
inak pretaktovany isiel az nad 80..
//toto som myslel, za 320 mas super chladic..
http://www.tntrade.sk/shop/index.php/de ... nd-edition
//toto som myslel, za 320 mas super chladic..
http://www.tntrade.sk/shop/index.php/de ... nd-edition
jasne, je to povodny chladic, nad kupou ineho som neuvazoval, velmi sa mi do toho nechcemarcus-16 napísal:ak tam mas povodny chladic tak su teploty uplne normalne..ale oplati sa dat nejaky lepsi, ja som si dal hlinnikovy primecooler na GF7600gt a teploty v burne isli o 18 stupnov dole..