Olympus FE-180 6Mpix ...jin napísal:miki690: Počuj aký máš "stroj"? Lebo exif sa akosi vytratil...
Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Fiiha!!miki690 napísal:Olympus FE-180 6Mpix ...
no a tu máte avizované fotky z výletu v tatrách
.Age of ancients
.Guard
.Serenity of Teahouse
.Sleepy and cold
.From the Darkness
.Cog
.Don't step...where?
-
miki690
Medium Professional
Mozno chyba nieje vo fotaku ale vo fotografovijin napísal:Fiiha!!Ja som čakal dačo oveľa horšie..no toto...Na olympus som čakal dačo lepšie...
-
JurijRubanov
Light Star
-
JurijRubanov
Light Star
Myslím, že každý by mal fotiť to, čo mu je blízke a čo sa mu páči. Nemyslím, že keď teraz začneme všetci fotiť fabriky, tak to bude super, aj keď musím uznať, že táto téma je zaujímavá. Takže keď sa ti páči priemysel, pokojne ho odfoť, hoď sem snímočky a my sa na ne s radosťou pozrieme. Ale nerozkazuj nám ostatným, čo máme fotiť.Stenky napísal:chalani prdte na fotenie slnka a prirody (a na zapad slnka desadnasobne)
dnes letia alternativne fotoz
fotte industrial
-
miki690
Medium Professional
Kazdy foti co chce a co sa mu paci ... toto nieje ako vyroba oblecenia , toto je teraz in tak toto budeme nasilu vyrabatStenky napísal:chalani prdte na fotenie slnka a prirody (a na zapad slnka desadnasobne)
dnes letia alternativne fotoz
fotte industrial
No ked tak na to pozeram mojim neskusenym okom
-
Stenky
Professional
nie len prirodu foti 98% ludi co sa chcu dostat do fotografovania
fotografom je to az vtipne
som chcel len mladych zacinajucich fotografov zamestnat rozmyslanim a hladanim zaujmavych tem, totizto prirodu mozete fotit vsade a hocikedy. preto dobra a originalna fotka prirody je vzacna
som sa bavil s kamaratom fotografom a napr fotografovanie zapadu slnka je take obrovske kliche ze az!!!
proste vas chcem naviest na hladanie originalych tem na fotenie
mier (ale nestrielaj)
fotografom je to az vtipne
som chcel len mladych zacinajucich fotografov zamestnat rozmyslanim a hladanim zaujmavych tem, totizto prirodu mozete fotit vsade a hocikedy. preto dobra a originalna fotka prirody je vzacna
som sa bavil s kamaratom fotografom a napr fotografovanie zapadu slnka je take obrovske kliche ze az!!!
proste vas chcem naviest na hladanie originalych tem na fotenie
mier (ale nestrielaj)
-
Danny_Vin
Expert
tak to je asi najoblubenejsi predmet fotografovania - priroda a je asi aj najlepsia pre fotograficke zaciatky, pretoze ti "pozuje" nepretrzite a naucis sa na nej aj kompozicne fotit spravne. Nevravim, ze na inom predmete fotografie sa nedokazes naucit fotit, ale podla mna je priroda najlepsia pre zaciatky - rozvijas tvorivost.Stenky napísal:nie len prirodu foti 98% ludi co sa chcu dostat do fotografovania
fotografom je to az vtipne...
btw: checkni toto http://www.robertmekis.com/?kateg=photo ... =landscape
-
Stenky
Professional
velmi pekna galeria, daktore fotky su podarene (tie prilezitostne)Danny_Vin napísal:tak to je asi najoblubenejsi predmet fotografovania - priroda a je asi aj najlepsia pre fotograficke zaciatky, pretoze ti "pozuje" nepretrzite a naucis sa na nej aj kompozicne fotit spravne. Nevravim, ze na inom predmete fotografie sa nedokazes naucit fotit, ale podla mna je priroda najlepsia pre zaciatky - rozvijas tvorivost.
btw: checkni toto http://www.robertmekis.com/?kateg=photo ... =landscape
takmer kazda je fotena pri dakej viac ci menej zriedkavej situaci a maju velmi jasne farby.
okrem tej prvej, ta by bola dobra keby tam nebolo vidno fotografa aj so stativom
ono umenie je na tom mat to pekne nasvetlene
ale co sa ja do toho rypem, sam som fotil akurat rodinne oslavy
-
jin
VIP
JurijRubanov: Nice work, ale vadí mi tam kompozične troška kúsok bielej látky na ľavom okraji plachty /??/ a ešte prúd lietadla na ľavom okraji fotky, no to je v PS hračka
A ešte neviem dosť dobre identifikovať "to biele" napravo od slnka. Či je to nejaký odraz vnútorného komponentu objektívu, alebo oblak
Inak veľmi pekná hra tieňov a slnka s netradičným objektom. Vyžaruje z nej dynamika pohybu.
Stenky: Ani nevieš ako často som už nad industry rozmýšľal
. Naposledy som sa skoro ukúsal vo vlaku, keď mi za oknom prúdil jeden objekt za druhým a mne v mysli vyskakovali hotové fotos 
//Edit: Díky Stenky
Inak veľmi pekná hra tieňov a slnka s netradičným objektom. Vyžaruje z nej dynamika pohybu.
Stenky: Ani nevieš ako často som už nad industry rozmýšľal
//Edit: Díky Stenky
-
bocian
Light Professional
dobr eje to uz len z toho dovodu ze sa clovek nadtym pozastavi... porozmysla co to tam vlastne vysi a ci to vobec vysi lebo to moze lietat (resp ze to unasa vietor alebo co,to slnko s tym tam mi pripomina jar... ze pofukuje,svieti slnko,priroda sa prebudza a tak ma to taky nadych
-
Stenky
Professional
ETieNne: s tou rukou mas pravdu mozno aj s nohami..... ruka mohla byt z kraja cela (zo spodu netreba) ale zasa na druhu stranu, keby fotil z vacsej dialky aby som bol cely, bolo by vidno aparaturu a atelier mimo papiera. nuz, ked mas atelier v byte, nenacpes tam cokolvek....
to pozadie je cierny atelierovy papier. nic lepsie ako toto nieje podlamna. kachlicky z kupelne by tam vyzerali strasne zle
toto sme fotili len tak zo srandy, ked som bol u neho a odtial som padal na trening. nebolo casu tak shotol malo fotiek a toto je to co sa mu z toho chcelo vyprodukovat, kedze kazdu fotku musi upravovat rucne.
//edit: mozno to tak on urezal....neviem...netusim ako to mienil, chcel, myslel...
to pozadie je cierny atelierovy papier. nic lepsie ako toto nieje podlamna. kachlicky z kupelne by tam vyzerali strasne zle
toto sme fotili len tak zo srandy, ked som bol u neho a odtial som padal na trening. nebolo casu tak shotol malo fotiek a toto je to co sa mu z toho chcelo vyprodukovat, kedze kazdu fotku musi upravovat rucne.
//edit: mozno to tak on urezal....neviem...netusim ako to mienil, chcel, myslel...