Biele zuby

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja Ti poradím, choď ku zubárke, samozrejme bielenie niečo stojí, ale najprv sa s ňou poraď, že či to má nejaký vplyv na zuby, ale ja si myslím, že nie, veď je to v podstate voľne dostupný zákrok. Možno keby to bolo časté bielenie.

No určite to nebude najlacnejšie...

Takže hlavne sa jej opýtaj aký bude rozdiel, nie že dopadneš jak Ross z priateľov. :D

A samozrejme potom sa staraj dobre o zuby, aby si nemusel chodiť zase, a staraj sa nielen kvôli bielosti ale hlavne zdraviu, radšej nie biele ale zdravé ako biele a pokazené, ver mi, hovorím z vlastnej skúsenosti. :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

dair napísal:btw a kupil som to v obchode :lol:
lol ja som myslel ze niekde za velkou mlakou ked chodis po tych zaoceanskych parnikoch :lol: taze na slovensku ju dostanem fasa dik ;)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

dawo napísal:lol ja som myslel ze niekde za velkou mlakou ked chodis po tych zaoceanskych parnikoch :lol: taze na slovensku ju dostanem fasa dik ;)
tak za mlakou som to kupil ale namiesto zapadu by som siel na daleky vychod, no mi nehovor ze take u nas niekde v apoteke :lol: (lol to je slovo) nebudu mat. Je to u nas spatne ale ze by az tak :D :?
btw skusal si uz eBay :smt033 :smt044
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

pokial nie si modelka, televizny moderator alebo sekretarka v nejakej velkej firme tak ti to netreba
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

mirak2 napísal:pokial nie si modelka, televizny moderator alebo sekretarka v nejakej velkej firme tak ti to netreba
omg a ty si skadial? si predstav ze su aj iny (povedzme civilizovani) ludia ktori aj napriek tomu ze nie su modelkami alebo moderatormi, su neradi ze maju zlte humus zuby :?
wake up :!:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

omg jasne ze pokial ma zuby prefajcene zlte a neznam jake rinave a chce vyzerat ako clovek tak si da urobit bielenie
mamka (zubny technik) radi ludom v blizkom okoli ze je to zbytocne, kedze to nestoji 5 korun a nie je to nafurt...
WoW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WoW »

ano to s tym zubarom je osvedcena vec
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ja poradím len dve veci- pre ženy kontrastný rúž alebo opálenie na tváry a pre mužov asi to druhé.mne všetci hovoria aké mám biele zuby,ale to tak úplne pravda nie je.som len tmavšej pokožky
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

ved signal white now! :hehe:
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

dair napísal:momentalne testujem ustnu vodu LISTERINE WHITENING® Pre-Brush Rinse a fakt pekne vidno ako ucinkuje a to menej ako po tyzdni...
norm. otazka, kde si to kupil?
netreba mi odpoved typu na slovensku ci v obchode
konkr. obchod, ustne vody pouzivam, no vacsina ma taku neprijemnu chut
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

signal WHITE NOW vybieli po jednom umyti.. je to dobra pasta, alebo colgate max white
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Mam jednu otazocku. Ked chodim ku zubarke, vzdy mi da taku divnu tekutinu do poharika a povie, aby som si kefkou nabral tuto tekutinu a porozotieral pohybmi ako pri umyvani zubov po zuboch. Zaujimalo ma, co je to za latku, je cira a trpka s kyslou chutou. Ona nazyva tento proces florizacia, ale co ja viem, tak flor zuby rozoziera, nie? Zaujima ma, co to je, kedze sam neviem a nerad si davam do ust nieco, co nepoznam.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ked si hodis do google fluor/ak myslime to iste/, tak tam mas kopu info. Nachadza sa v kostiach, zuboch, mozgu a st.zlaze. Cisty fluor je toxicky, ale v prirode sa vyskytuju len jeho zluceniny. A pokial viem, tak ho pridavaju skoro do kazdej zubnej pasty, obsahuju ho aj niektore potraviny a lieky/napr.multivitaminy/ To co je v tom pohariku, cisty fluor urcite nebude. Myslis, zeby ta zubarka chcela priotravit? :D
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Bizarre »

Shark_360 napísal:Mam jednu otazocku. Ked chodim ku zubarke, vzdy mi da taku divnu tekutinu do poharika a povie, aby som si kefkou nabral tuto tekutinu a porozotieral pohybmi ako pri umyvani zubov po zuboch. Zaujimalo ma, co je to za latku, je cira a trpka s kyslou chutou. Ona nazyva tento proces florizacia, ale co ja viem, tak flor zuby rozoziera, nie? Zaujima ma, co to je, kedze sam neviem a nerad si davam do ust nieco, co nepoznam.
Preco si sa jej neopytal? Nemusis mat z nej strach... aj ked je to zubarka, alebo zubar? :dedko: :D
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

dobry je aj zubny bieliaci puder. dostat ho v kazdej lekarni a neobsahuje ziadne agresivne chemikalie /stoji okolo stovky/.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aj kypriaci prasok. Vazne.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no ten kypriaci prasok je poviem ti dobry humus :D este teras mam kvasno v hube .. ale zuby to vybielilo :P
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

pryja napísal:Aj kypriaci prasok. Vazne.
ako sa to aplikuje? mam si to len nasypat do huby? a ake mnozstvo a kolko to tam mam mat?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Grim-Reaperka napísal:ako sa to aplikuje? mam si to len nasypat do huby? a ake mnozstvo a kolko to tam mam mat?
Nech ti poradi brainwirm, ja som to neskusala :P Kamaratka si to par krat nasypala na kefku s pastou a normalne umyvala zuby ako vzdy.
Ja kupujem Lacalut white. To mi poradila kedysi zubarka.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

normalne namocis kefku a nasypes prasok ono ketze je to kypriaci prasok tak sa to nafukne ako pasta to vyzera alebo pena.. a normalne si s tym vydrhnes zuby mne vybielilo brutalne.. len davaj bacha na dasna podrazdilo mi to kus dasna ale na druhy den uz v pohode..
Napísať odpoveď