na taketo filmy chodik do kina ...
tieto si stahnem az potom ked bude DVDrip ...ale do vtedy nevdrzim tak hor sa do kina ..
Inak ten trailer som si daval do mobilu aby som ukazoval v skole aky film to bude ...
lama2d napísal:Pozeram hodnotenie v imdb a zatial je to dost dobre hodnotene. Trailer je putavy. Film urcite stiahnem ked bude aspon TC. Inac uz je vonku 300.CAM.XviD-CAMERA.
ten 300.CAM.XviD-CAMERA , to je ako normalny film? alebo nieco ako behind the scenes? alebo ako?
a co sa tyka realneho poctu Perzanov pri Termopylach, tak napriklad wiki hovori ze podla herodotosa ich bolo 5 300 000, pricom terajsie novodobe odhady hovoria o maxime 500 000, ale skor menej ako viac. Ale jasne ze lepsie vyzera, suboj "300 proti milionu" ako suboj "300 proti 452 000" zas realny historicky film, kde zo Spartanov urobia Supermanov.
Frco napísal:a co sa tyka realneho poctu Perzanov pri Termopylach, tak napriklad wiki hovori ze podla herodotosa ich bolo 5 300 000, pricom terajsie novodobe odhady hovoria o maxime 500 000, ale skor menej ako viac. Ale jasne ze lepsie vyzera, suboj "300 proti milionu" ako suboj "300 proti 452 000" zas realny historicky film, kde zo Spartanov urobia Supermanov.
Co riesis ??? toto je film podla komixu a nie historicky film co sa drzi faktov
Videl som ten film, je to pecka ! Na konci som mal na male ale udrzal som sa... Ked sme pri tej historickej udalosti - tymto pocinom kral zabezpecil aby sa pozbierala armada, ktora bola schopna ubranit grecko... Stoji to za pozretie, davam 8,5/10 podla mojho osobneho hodnotenia
no spravil som chybu nesiel som do kina lebo som nevdrzal tu zataz na organizmus
takze som si to stiahol a musim povedat ze hodnotenie bude vysoke : 9,7 z 10
Ten koniec mi slzi tlacil von !~!