cafte .. snazim sa kamosovi stym pomoct no nejako to nejde ....
chello pri tychto "lacnejsich" pripojeniach dovoluje ofiko pripojit iba jedno pc .. maju to riesene mac adresami .... no a ak spravne uvazujem chello je vlastne jedna velka siet a je tam dhcp server ktory si ulozi mac adresu k urcitemu loginu a tak dalej ..
Tak ma napadlo ze urobim za touto sietou dalsiu siet (komp ma 2 sietovky ) no akonahle zapnem do sietovky druhe pc (siet mam privatnu 192.168.1.10~15) tak sa to cele pos3rie .... nejde to ani pingnut .. nejake napady ? Urcite to uz niuekto riesil ..dik
router > NAT [network adress translation] a mas po probleme. Pokial nebudete robit obidvaja to iste naraz [CS, google, chat...] tak sa mozu aj zblaznit a nepridu na to. NATkovanie prepisuje podpis kazdeho poslaneho paketu cize vysledok je ze za routrom budete vypadat ako jeden pc. Good luck...ow...erm tato info je len pre studijne ucely ci co...
Tak sa popozeraj po Zyxel Prestige 334. Ale ked chces tahat z torrentov veci, tak ho neodporucam. A Linksys robi aj lacnejsie veci. A vsetky modely od nich by tusim mali podporovat MAC clone
kamarat ma doma tiez chello easy a v 1. PC ma 2 sietovky len natiahol kabel a isiel mu aj na druhom tak sa chcem spitat si sa to da nejako nastavit alebo nie.
a vraj su aj programi co ti zmenia MAC adresu na tej 2 sietovke na taku istu ako ma ta 1. poznate nejaky?
THX
no ja som maval zapojene 3 PC ...chello islo z modemu do mojho PC...z dalsich 2 sietoviek do 1. a 2. PC...jedine co som spravil zbridgoval som tie dva pc a dal som na ten bridge zdielanie netu ...ale teraz uz ficim na classicu...