Kto ma, vozi sa, kto nema sniva... enjoy
-
nejakymarko
Addict
Veyron je dokonale auto pokial ide o dizajn alebo jazdne vlastnosti. Ale VSETCI mu vytykaju, ze vodic nie je vtiahnuty do deja(v top geare to povedal Clarkson aj May, Hammond s nim nejazdil pokial viem)
Ja snivam o Koenigseggu, Zonde, Carrere GT,w McLarene F1(toto auto bezhranicne uznavam) alebo F40ke
No ale v skutocnosti si tajne sporim na MX-5
Taky Ariel Atom by sa tiez hodil...
Veyron je fakt najlepsie cestne auto, ale priznajme si, kedy to clovek vyuzije? Ak by som na to mal, tak jednoznacne volim auto s ktorym je zabava.
Ak chcete narychlo ziskat aspon mensi prehlad o supersportoch, tak jednoznache odporucam tento "dokument":
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2916073474
PS: to ako May spomenul ze gumy vydrzia pri 400ke 14 minut, lenze benzin iba 12 nema chybu
Ja snivam o Koenigseggu, Zonde, Carrere GT,w McLarene F1(toto auto bezhranicne uznavam) alebo F40ke
No ale v skutocnosti si tajne sporim na MX-5
Taky Ariel Atom by sa tiez hodil...
Veyron je fakt najlepsie cestne auto, ale priznajme si, kedy to clovek vyuzije? Ak by som na to mal, tak jednoznacne volim auto s ktorym je zabava.
Ak chcete narychlo ziskat aspon mensi prehlad o supersportoch, tak jednoznache odporucam tento "dokument":
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2916073474
PS: to ako May spomenul ze gumy vydrzia pri 400ke 14 minut, lenze benzin iba 12 nema chybu
ale si to zober tak ze 300 kph mas problem dosiahnutŠu-Do napísal:peknucke BUGATTI... no je to uplna supa... take auto sa len tak nevidi![]()
keby v tom videu co isiel tych 400km/h isiel ece 12 minut tak mu dojde benzin... ako hovoril ten test rider![]()
no zivit take auto neni sranda teda![]()
ale kto jazdi 400km/h![]()
radsej nejake ferarri alebo lambo... popripade dodge viper
ale najlepsie bolo ze ide 400 a rehoce sa a vyprava o palive
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ferrari F40 vlastnilo titul najrychlesieho seriovo vyrabaneho automobilu na svete od r.87 do r.89... jeho maximalna rychlost sa pohybuje niekde tesne za 300 km/hSkolacik napísal:Fuu to bolo hustee...
1. VIDEO:
Huste..neveril som ze da ponad 400
2. VIDEO:
Nic moc, mozno keby sa tam nevtrepala ta carrera
3. VIDEO:
Som zastanca ferrari, ale newiem preco tam dali taky vrak. Enzo by ho mozno viac potrapilo
Ale celkovy dojem z auticka perfektny...asi popytam na narodeniny
-
pinacolada
Guru wannabe
Koenigsegg bol najrychlejsim autom, ale Veyron ho prekonal. Veyron je naj autom pokial ide o vykony, to je bez diskusie. Ale v oblasti "zazitkov" je to stale iba o osobnom nazorekrupica_dnb napísal:Ale aj tak je najrýchlejšie auto sveta po asi 11 či koľkoročnom kraľovaniu McLarenu F1 nakoniec Koenigsegg
Budem ti oponovat tym, ze pri pouzivani tohto pojmu v tejto teme som aspon ja myslel "Najrychlejsie seriovo vyrabane auto schvalene pre prevadzku na cestnych komunikaciach"t0m4s3 napísal:Veyron ale nie je najrychlejsie auto
http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... ticle=6313
Ide prave o to, ze Bugatti dokazalo vyrobit auto s danymi vykonmi a dokaze ho vyrabat aj nadalej s tym, ze je bezpecne na beznych cestach.
-
krupica_dnb
Medium Professional
nie. Oficiálne je Koenigsegg, lebo Veyron má veľké problémy so stabilitou vo vysokých rýchlostiach... Oficiálne sa ráta rýchlosť, ktorou prejde auto jednu meranú míľu a do hodiny prejde naspäť a spraví sa priemer.GothaR napísal:Koenigsegg bol najrychlejsim autom, ale Veyron ho prekonal. Veyron je naj autom pokial ide o vykony, to je bez diskusie. Ale v oblasti "zazitkov" je to stale iba o osobnom nazore